Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

radnaib

radnaib

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Köszi!

na az van hogy izé. szép lett a kerékpár, nem egy Merida de azert jó :) csak lattam hogy onlány vagy igy azert irtam. jöhet a lájkolás...

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Köszi!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
En is "lajkolom" :)
Sp

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szép letisztult.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Nagyon szép és egyszerû lett. Sok kilométert nyomjál bele!

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

anthem x váz volt, nincs. :)

Zoli, használd egészséggel!

Anthem váz nem volt, van. :)
Kösziiiii! Hétvégén össze is hajigáltam! :) Sajna csak a szomszéd macskaköves utcán volt idõm megjáratni, de már ettõl is virultam.
Ez lett belõle:
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
akkor a masik verdanak szimplan rossz volt a geoja :) vagy legalabbis nem hozzad passzolt.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Merida AM 3000D rol ultem at Trance X-re fajos hattal..... Mar nem faj a hatam :) es sokkal jobban maszok felfele. Valoszinuleg lefele is jobban mehetek, mivel kevesnek erzem ugyanazt a feket (juicy 7) Csak ajanlani tudom!

Érdekes a koncepciód.
Persze ha van pénzed akkor értem a dolgot. Nem emlékszem már pontosan, hogy miért is akarsz egy másik gépet.
Egy Anthem garantáltan gyorsítani fog rajtad, bármilyen is a kondid. Nálam gyengébb mászó kevés van, de amikor volt Anthem a seggem alatt éreztem a javulást. (Ha kívülrõl nem is volt másoknak felfedezhetõ.:-)
Viszont ha szereted ezt az úttartományt (szerintem is ez az ideális itthonra, persze ha nem vagy top 10 aspiráns) keveselni fogod az Anthemet.
Szerintem meg minden MOSTANI alkatrészed jó lenne ehhez a Trance X-hez. Könnyebb vázat kapnál, ugyanaz az út tartomány maradna. A Talas ideális a Trance x-be. Járni lehet vele 120-on, de ha kell van még + 2 cm utad. Szerintem ez lecserélni egy állíthatatlanra nem érdemes.
A felsorolásodból a 2011-es keró mellett egyedül a garanciát tartom jó indoknak. A többi dolog érdemben nem változtat sokat a dolgokon.
A gyorszár vs 15-öst már láttam tárgyalni a teló topikban. Nem ragoznám, de az a lényeg, hogy nem érezhetõ számottevõ különbség a konstrukciók között (biztos van, de azt csak a germán gépek mutatják ki:-) .
Súly- és kerózási stílus kérdése is a dolog, de nem úgy veszem ki írásaidból, hogy 90 kilóval akarsz, egy komoly sziklakertben 60 -ról 20- ra lassítani 15 méteren belül. Ebben az esetben teljesen jó a gyorszáras villád is. (A fox egyébként is a legmerevebbek egyike a piacon)
Szerintem a legtakarékosabb megoldás egy ilyen vázcsere, fõleg akkor, hogy ha még nincsenek széthajtva a cuccaid.
És garantálom, hogy a Trance X után nem fogsz vissza vágyni a Meridára. (Persze az is egy remek keró, de azért mégis más)
Elég csapongó lett az írásom, de remélem segített összezavarnom a dolgokat:-)

Sp

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
arn: van rajta gyári "sárvédõ", a rugóstag elõtt, alulról, teljesen le van védve a dolog.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Az NRS-nek itthon valamiért megvan a presztízse, még most is 60 körül van, ha felkerül 1-2 a netre. Nem mellesleg a Ti vázatok (16") kb 2700g, az "L"-es Trance kb. 3300g. És az a "fehér" NRS karcmentes volt, és nagyon szép, divatos, a mai napig!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Penczbike, én sem akartam megbántani senkit a "gyanúsan olcsó" kijelentéssel. Pár éve tõled vettem a barátnémnak a Giant NRS vázat. Akkor az 75 volt. Tudom, hogy közben volt/van ez a válság meg minden, de egy Trance azért mégis egy kategóriával feljebb van.
...de lehet, hogy tudat alatt letaglózott, hogy akkor az én vázam is már csak ennyit ér :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
lehet masszivabb, de nem zavaro a vazon atbuko tag es forgaspont? tiszta retek lesz minden egyes tekeres utan.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
rbalint88: Szép bringa lesz!

Szerintem sokan álomvilágban éltek! Egy 4-5 éves, használt, nem karcmentes, nem a legszebb színû össztelós vázat, ami nem is pehelysúlyú, nem a legszerencsésebb méret, garancia nélkül nem lehet százezrekért kínálni, a kutya nem veszi meg... 70-ért gyanúsan olcsó volt a használt, "régi" váz? Nem tudom, ki mit hisz, mennyit ér a bringája, de ne legyetek elvakultak:) Nem bántani akarok senkit, csak meglepõ, hogy ilyet írtok itt. 65-ért vitte el a srác a Giant vázat, Race Face nyeregcsõvel, FSA fejcsapággyal, és nagyon jól járt vele!

200-ért van az apróban gyönyörû, egyedi festésû komplett, hibátlan bringa!

Nagyon jó bringák, örüljünk, ha ilyenünk van, de ha el kellene adni, akkor sajnos nem annyit kapsz érte, amennyi az értéke. Ilyen a piac.

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
ez az egy régi volt, ráadásul S-es. az újból van M-es asszem, meg talán L-es, de az 200. speed-way.hu-n lõttük, ez itt a reklám helye :)
képet rakok be róla itt és most, de még nincs kész teljesen (elsõ váltó, nyereg, váltóbovdenek, fékkábelek-rövidek sajnos)
Feltöltött kép

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

mi most vettünk boltban 150-ért trance vázat. igaz, a régi fajtát, de akkor is. új(bontott), 5év gari, számla, miegyéb. kicsit nehezebb, mint az újfajta, de jobban bírja a veretést (nem mintha ez barátnõm 50kilója alatt számítana)

Esetleg ha tudsz még ilyen akcióról, ne tartsd magadban. :)

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Nem véletlenül tartok ki mellette. 2. tulajként a használati karcokon kívül semmi baja. Igaz, hogy nem ugrándozok vele, de azért kapja a mázsányi terhelést.
Mellesleg az egyenes csöveivel nekem jobban is tetszik, mint a mostaniak

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

miert birja jobban?

mert több benne az anyag, nincs agyatlanul szétkönnyítve (bár spec a trance még elfogadható masszív a mostani is)
egy olyan régi még 4"-t mozgó trance vázat (az elsõ verziót) még én is bevállalnék
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

mi most vettünk boltban 150-ért trance vázat. igaz, a régi fajtát, de akkor is. új(bontott), 5év gari, számla, miegyéb. kicsit nehezebb, mint az újfajta, de jobban bírja a veretést (nem mintha ez barátnõm 50kilója alatt számítana)

miert birja jobban?

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

aham, öt év, ugye? :)

Mivel úgy látom, nagy itt a homály,megkérdeztem a Moab boltot és gyorsan válaszoltak is (köszönet érte!) gari ügyben:

5 évet mondtak, remélem nem lesz rá szükség, mindenesetre szopóág, mert az nincs benne, hogy meddig él a gari.

Vénember: szvsz csak vázra. Tagra 1 v 2év, amennyit a "bolti" tagra is adnának, gyártója válogatja. DE ez csak feltételezés

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
anthem x váz volt, nincs. :)

Zoli, használd egészséggel!

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"