Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Igen láttam én is, de nem biztos hogy eladják...már lecsekkolva:D

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Hol lehet Magyarországon giant nrs vázat kapni/szerezni 18-19 es méretben?az sem baj ha használt!tipp?

Itt egy: Giant NRS

zsolesz777

zsolesz777

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás
Sziasztok!

Hol lehet Magyarországon giant nrs vázat kapni/szerezni 18-19 es méretben?az sem baj ha használt!tipp?

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Még egy kis Danny Hart Glory. A kissrác ma lett 20 éves.

Danny Hart's World Champ Winning Giant Glory - Interbike 2011 - Pinkbike.com

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

... és egy Anthem teszt.

oh nekem az az alu 2011es anthem 29er a nagy szerelmem a nyers alu vazzal meg a kek kiegeszitokkel... nah egy olyat meg kiprobalnek ossztelosban, amellett, hogy feleslegesnek erzem a merev mellett.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Durvák az am kerekek és a Danny Hart gumma.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Danny Hart Giant Glory (Interbike 2011)

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Cseh oldalon fent a 2012 választék. Ezek közül választhatunk idén.
Bike Finder - Giant Bicycles | Èeská republika

... és egy Anthem teszt.
Interbike 2011: Giant Anthem XO29 First Ride Review - BikeRadar
Feltöltött kép

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Elolvasva a cikket, nem szaladok venni egy karbont, elég lesz az alu is ide, vidékre!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
itt a karbon xtc
Gallery: Interbike 2011: Giant XTC Composite 29er First Ride Review - BikeRadar

Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ez a masodik video marha franko :) erdekes latni, hogy mozog az egesz bringa kozben.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ennyi erovel a masik felebol is csinalhatnak tobbet, es akkor a komplett vaz olcsobb lenne.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

hat ennek igy nemtom mi erteme - en vagy alut vennek, vagy karbont. "hetkoznapi" felhasznalasra alut :)

Pedig elég egyszerû. Így a nagyobb legyártott mennyiség miatt olcsóbban jön ki a gyárnak a szénszálas váz is, mivel ha jól értem, akkor az elsõ háromszög ugyanaz a full szénszálas és alu-szénszálas változatokon egyaránt. Plusz még elcsábít pár embert az alu bringáktól a magasabb árrégióba tartozó, és ezért több pénzt hozó alu-szénszál bringákhoz. A vásárlók meg simán megveszik, hisz könnyebb az alumínium változatnál (gondolom...), de olcsóbb a teljesen szénszálas változatnál.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat ennek igy nemtom mi erteme - en vagy alut vennek, vagy karbont. "hetkoznapi" felhasznalasra alut :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Elérhetõbb árú karbon modellek a láthatáron, amirõl az mtbr-en lehetett már olvasni pár hete, az úgy lesz. A sima aluvázas verziók után beékelõdik az Advanced modellcsalád karbon elsõ háromszöggel és alu hátsó traktussal (elérhetõbb áron) és az Advanced SL lesz a high-end full karbon továbbra is. Eurobike 2011: Giant Introduce New Lower-priced Carbon Models - BikeRadar
(Anthem és Trance modellek érintettek.)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A hét eleje bújom az aprót, szóval mondhatjuk, hogy igen, de túlárazott Speci Stumpjumper FSR-eken kívül nem sok említésre méltó váz van, bringákat nem szívesen bontanak meg az emberek, az üzletek pedig a bringákból bontott össztelós vázakat elég magas áron számítják. Vagyis valószínûleg nekem nem elég vastag a pénztárcám.

nem az aproban van tularazva, hanem a gyarto arazza tul... egy alu sj fsr dragabb, mint egy yeti 575. fsza a trance...

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
A Giant lengyel aloldalán fent van a 2012-es kínálat. Ha jól sejtem, kishazánkban is ezek (szín, felszereltség) lesznek elérhetõek.

Giant 2012 MTB | Polska

Feltöltött kép

Giant 2012 Road | Polska
Feltöltött kép

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

Amúgy aprót szoktatok olvasni?Sokszor hallom hogy valaki keres valamit,ami van.Én az X vázat a múlt héten adtam el az apróból újonnan garanciával 140-ért.

Természetesen, napi rendszerességgel- ha mást nem, kíváncsiságból. :) Télen egy vázcsere majd nekem is kinéz.

Vagyis valószínûleg nekem nem elég vastag a pénztárcám.

Sztem ma Magyarországon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy újonnan, bolti áron vegyenek bringát\vázat. Érdemes nyitott szemmel járni, az aprón tényleg ki lehet fogni nagyon jó vételeket.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Amúgy aprót szoktatok olvasni?Sokszor hallom hogy valaki keres valamit,ami van.Én az X vázat a múlt héten adtam el az apróból újonnan garanciával 140-ért.

A hét eleje bújom az aprót, szóval mondhatjuk, hogy igen, de túlárazott Speci Stumpjumper FSR-eken kívül nem sok említésre méltó váz van, bringákat nem szívesen bontanak meg az emberek, az üzletek pedig a bringákból bontott össztelós vázakat elég magas áron számítják. Vagyis valószínûleg nekem nem elég vastag a pénztárcám.