Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

errorka

errorka

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Glory, 2013

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Á igen, az valami elég régi link... (javítva) Nagyon felhúztam magam, ha odaírtam, hogy diszkont áron 35e helyett FIX 29e, vajon mi nem érthetõ ebbõl és miért kell 20-22-25e-el bepróbálkozni?!? Most komolyan, vajon milyen nyelven írjam, hogy érthetõ legyen!? Ehh... :-(
Mérgemben feltettem 35e-ért ismét és nem érdekel az sem, ha nem megy el, max. tényleg tudok építeni jövõre újból egy frankó AM gépet...

Edit: ó igen, ez talán a legolcsóbb 15qr kerékszett, német webshopból és 209 EUR...

Egyébként "melyik" e-bay-en érdemes bicajos cuccokat hirtedni? .com, .de?

Nah, elég off-topik vagyok már:)

hat ha tudnam hol tartolni a masodik gepet, en tuti nem adnam el... hasznald meg egy ideig, nyomott aron utana is el tudod adni.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Nem KELL eladni mindenáron a dolgokat.Csak legyen tisztában vele az ember,hogy ha a minimum összeget nem kapja meg érte amit gondol,esetleg van rá esély hogy rárohad.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

azt, ami az aláírásodban van? mert ott rossz a link.

amúgy meg nem sírni kell, hogy olcsón lehet csak eladni mindent, hanem vásárolni. :)

Á igen, az valami elég régi link... (javítva) Nagyon felhúztam magam, ha odaírtam, hogy diszkont áron 35e helyett FIX 29e, vajon mi nem érthetõ ebbõl és miért kell 20-22-25e-el bepróbálkozni?!? Most komolyan, vajon milyen nyelven írjam, hogy érthetõ legyen!? Ehh... :-(
Mérgemben feltettem 35e-ért ismét és nem érdekel az sem, ha nem megy el, max. tényleg tudok építeni jövõre újból egy frankó AM gépet...

Edit: ó igen, ez talán a legolcsóbb 15qr kerékszett, német webshopból és 209 EUR...

Egyébként "melyik" e-bay-en érdemes bicajos cuccokat hirtedni? .com, .de?

Nah, elég off-topik vagyok már:)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

A valaha eddig volt legjobb villám, arra jutottam, amit írsz, inkább nem adom el... Sajnos a Whippet fejcsöve csak hagyományos 1 1/8-as, nem kicsit sajnálom, hogy nem tudtam beletenni 100mm-re összehúzva ezt a villát.
Már-már pofátlanok egyesek az alkuval. Vattaúj átütõs, 2 x XT kerékszettet hirdetek már vagy fél éve, 43e, 39e, 35e majd most 29e-ért. 25-ért akarják elvinni úgy, hogy a két agy maga is bõven többe kerül... Szerintem szétbontom a fenébe és eladom a végén külön a felniket, agyakat és úgy is kapok 35-40-et. :)

azt, ami az aláírásodban van? mert ott rossz a link.

amúgy meg nem sírni kell, hogy olcsón lehet csak eladni mindent, hanem vásárolni. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ebayen nem bizalmatlanok, ha itteni cimmel teszed fel? a speciket konnyen eladtam... a stumpit annyiert adtam el, amennyiert vettem egy evvel korabban. a pitchen buktam valamennyit.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

OFF Akkor ne add el. Nekem is 100ért ment el egy használt Fox, s nekem is jöttek ezzel az "add ide 80ért dumával". 80ért maximum egy nagy sallert adhatok. :D Addig, amíg lesz lúzer, hogy ennyiért eladja, lesznek olyanok, akik ennyiért akarják megvenni. Válság van, kell a pénz, s ez letolja (a béka segge alá az árakat). Ha minden Fox tulaj "összekartelezne", hogy 120e és punktum, akkor szerinted jönnének a 80ezres árakkal? De csak itthon ennyire gáz a helyzet, most, hogy bitangerõs a dollár, az e-bay nagyon is jó dolog.

A valaha eddig volt legjobb villám, arra jutottam, amit írsz, inkább nem adom el... Sajnos a Whippet fejcsöve csak hagyományos 1 1/8-as, nem kicsit sajnálom, hogy nem tudtam beletenni 100mm-re összehúzva ezt a villát.
Már-már pofátlanok egyesek az alkuval. Vattaúj átütõs, 2 x XT kerékszettet hirdetek már vagy fél éve, 43e, 39e, 35e majd most 29e-ért. 25-ért akarják elvinni úgy, hogy a két agy maga is bõven többe kerül... Szerintem szétbontom a fenébe és eladom a végén külön a felniket, agyakat és úgy is kapok 35-40-et. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Ezért éri meg bontani. Az én gépemet sem vitték 400ért, sõt, 330ért sem, de a végén mégiscsak kiárultam 400 fölött belõle, úgy, hogy még pár apróság (XTR váltószett) a polcon áll. Drága bringát senki sem vesz egyben.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Van fenn olyan bringa amit már 2éve is láttam és ugyanannyiért hirdetik.Nem gond ha nem adja el az ember olcsóbban,mint amennyit szerinte ér,csak a végén a 400-as bringából 200-as lesz hamar.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Azért valami nagyon nincs rendben idehaza, a másik durva dolog a 2011-es (2012-ben vásárolt) Fox villám. 15QR átütõs tapered, gyakorlatilag új és még 100e-ért is kiröhögnek, hogy mit képzelek, annyit nem ér, max. 80e. Miközben egy új 250-260e webshopból is...

OFF Akkor ne add el. Nekem is 100ért ment el egy használt Fox, s nekem is jöttek ezzel az "add ide 80ért dumával". 80ért maximum egy nagy sallert adhatok. :D Addig, amíg lesz lúzer, hogy ennyiért eladja, lesznek olyanok, akik ennyiért akarják megvenni. Válság van, kell a pénz, s ez letolja (a béka segge alá az árakat). Ha minden Fox tulaj "összekartelezne", hogy 120e és punktum, akkor szerinted jönnének a 80ezres árakkal? De csak itthon ennyire gáz a helyzet, most, hogy bitangerõs a dollár, az e-bay nagyon is jó dolog.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Ez a váz 260-270e körül volt a boltokban, szerintem 130 teljesen reális kellene, fõleg, hogy még egy 15-20 belealkudható. Nagyon szomorú, ha ez nincs így.

zscs; Bátran küldd el melegebb éghajlatra, elmegy az jó áron is, ne foglalkozz a keselyûkkel...

Köszi az ötletet, megpróbálom teljesen bontva, tagot és vázat külön eladni. Szerencsére tudok várni én is. Ha fél év, mire elmegy, akkor fél év, ha 1 év, akkor annyi, nekem az mindegy.

Azért valami nagyon nincs rendben idehaza, a másik durva dolog a 2011-es (2012-ben vásárolt) Fox villám. 15QR átütõs tapered, gyakorlatilag új és még 100e-ért is kiröhögnek, hogy mit képzelek, annyit nem ér, max. 80e. Miközben egy új 250-260e webshopból is...

Lehet, lassan rá kellene szánnom az idõt megtanulni, hogy mûködik az e-bay és ott hirdetni...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Nincs sehol táblázat hogy melyik használt cucc mennyit kell hogy érjen,pont annyiért fog elmenni amennyit adnak érte.Vagy polcon marad.Emlékszem amikor bejött a Ktm Score,az aluvázaikat 1-2 nap alatt el lehetett adni 170e körül.Nem lehetett Epicet kapni,mert ha valaki feltette 170-ért a vázat,20perc múlva már nem volt meg.Most nem ez a világ van itthon.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Ha tetszik ha nem, minden annyit ér amennyiért hajlandóak megvenni a piacon. Ettõl persze nem kell szeretni a helyzetet.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Szerintem meg ez az ország van eltévedve. Én bontanám, s adnám darabokban, nekem is rinyált mindenki az Anthem-X-ért, hát bontottam, tag 40, váz 90, kormánycsapágy 8, telópumba 5. Mert nem, nem fogok eladni egy vázat "100ért", hogy "illik". Meg miféle mai világ? Ja, hogy idehaza? Hát bocs, adnám el e-bay-en iziben, ahogy kiderült ma az "államháztartási hiány", még jól is jön majd az Euró.

Katasztrofális az idei piacképesség, röhejesen sokat kell ülni a cuccokon, ha nem szar-húgyé akarom eladni õket - de várni tudok, nem kenyérre kell, s eddig minden elment.

Ez a váz 260-270e körül volt a boltokban, szerintem 130 teljesen reális kellene, fõleg, hogy még egy 15-20 belealkudható. Nagyon szomorú, ha ez nincs így.

zscs; Bátran küldd el melegebb éghajlatra, elmegy az jó áron is, ne foglalkozz a keselyûkkel...

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts

Igen. A súlya pedig 3050g. Szép állapotú a váz, de a mai világban ez az ár tényleg irreális.

Sajnos a használt vázak áraiban lehetséges, csúnyán el vagyok magam is tévedve, de mint példát, a saját esetem felhozhatom. Fél éve vásárolt OnyForty váz, gyakorlatilag új, sérülésmentes, Fox RP23 XX BV tag, tavalyi ár 260e HUF. 100-ért akarják elvinni kormánycsapággyal, "ajándék" FSA SL250-es nyeregcsõvel, bilinccsel, BB csapággyal... Elég sokkoló. Viszont kiindulva ebbõl, a 130-as ár egy 2006-os, bár szép és nyilván elég jó vázért, valóban magasnak tûnik.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Igen. A súlya pedig 3050g. Szép állapotú a váz, de a mai világban ez az ár tényleg irreális.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
biztos ennyiert vette - ez az eredeti festese?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
ja, én is néztem. nosztalgiából még el ábrándoztam róla, de a 130 azért kemény nagyon. ha így halad, jövõ tavaszra piacképes ára lesz. :) akkor lecsapok rá. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Bõ fél év után levitte az árat 170-rõl, de most sem sikerült jó árat belõnie erre.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ez is Giant... :P
Feltöltött kép

Jajj ezek az íves formák. :D