Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

04es ac vázba ugye alapbol 190es tag van.
próbált valaki már bele 200ast?
belefér?nem cseszi el a dolgokat?!

kb 4 hozzászólásssal lejjeb tárgyaltunk róla.

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
04es ac vázba ugye alapbol 190es tag van.
próbált valaki már bele 200ast?
belefér?nem cseszi el a dolgokat?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

Mostanában nyikorog a vázam durva lejtõkön. (NRS-Composite) Hol kenjem? :) Elvileg ugye sehol, de hátha picit bekoszolódott...

Annak bizony eltört a csapágya... :(
Nézd át a vázat.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mostanában nyikorog a vázam durva lejtõkön. (NRS-Composite) Hol kenjem? :) Elvileg ugye sehol, de hátha picit bekoszolódott...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
de, ha csináltatsz bele egy olyan tengelyt, ami középen 12-es

a két szélén meg 10-es, és menet van rajta
Autist Team:)

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Új hátsó kereket veszek a héten.
És van 1 kérdésem, alapból a bringámban, 10mm es gyorszáras agy van.(giant ac)
12-es átütõs csavaros agy, a váz szétb*szása nélkül ugye nem megy bele?

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
190-es tag van benne. A gyári tag, egy rakás semmire sem jóság.
Egyrészt azér szar mert nincsen benne kompresszió. És nagyon puha a rugó.
200-as tagot is bele tudsz rakni, de semmi értelme mert csak megváltozik a geó. 190es és a 200-as tag is ugyanúgy 50 mm-ert mozog.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
hellosztok!
a 05ös giant ac-ba mekkora szemtávolságú tag van itt a gyárira gondolok /giant hv shock/ és h max. mekkora szemtávolságú tag az amit bele lehet rakni... jah vki tud vmit a gyári tagról esetleg vélemény akkor nyugodtan leirhatja.... :)

elõre is köszi:
vitya

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kértétek, hogy írjak a VT-rõl, ha már mentem vele.

Thommeynak volt igaza abból a szempontból, hogy eléggé mászkálós a hátulja. Ez most jön ki igazán, hogy megvettem a Crossmax Enduro Disc kerekeket. Egészen másfajta tekerési módot igényel, mint bátmi amin eddig ültem. Most, így 1000 km után érzem úgy igazából, hogy tudom kezelni. Pörgetve tekerni a levegõstaf megfelelõ beállításával, hogy ne pattogjak. Nehéz volt országúti után. De Vizdi szerint is elég jól tekerhetõ a gép még kiállva is, pedig egyenlõre az eredeti tagot használom. Így közeledve a végleges formájához, már a súlya is kezd baráti lenni. Pedig tényleg nem vagyok grammozós.
Amire még én sem számítottam, az a gyorsasága és irányíthatósága technikás lefeléken. ez persze azért nagyban függ a ráépített alkatrészektõl.
Most sikerült összeraknom egy olyan bicót amivel pl.: a sátoraljaújhelyi dh pályán gond nélkül feltekerek, majd közelítve a dh-s tempóhoz le is tudok jönni.

Szóval én abszolút meg vagyok vele elégedve. A tekerhetõsége miatt én úgy fogalmaznék, hogy a legagresszívabb cc bicók között lehet említeni, viszont lájtosban pedig a legkénylmesebb túrabicó.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
mázlista!!!!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Viszont hozzám már jó idõben érkezik:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem árt néha a Bringa magazint sem szemügyre venni, mert pl most van benne a Trance3 tesztje.

bár a rosszidõre tekintettel, pont a lényeget tekintve sokkal okosabb nem lesz tõle a tanácstalan vásárlójelölt.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
És hamarosan a Velo.hu-n is:D

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Nem árt néha a Bringa magazint sem szemügyre venni, mert pl most van benne a Trance3 tesztje.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
nyugodtan hihetsz a külföldieknek is

madtone

madtone

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Nem Magyarorszagon tervezem venni a bringat,mert kulfoldon olcsobban hozzajutok(kb. 20%).Forumokon irtak,h melto utoda az nrs rendszernek a maestro,de szivesen olvastam volna hazai velemenyeket is.Lehethogy varok meg a vasarlassal,vagy meglesem a Spec fsrxc pro-t(az a "b" terv).
azert koszi a helpet!
udv
:peep:Nec Arte,Nec Marte:peep:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nem találsz olyan hazai srácot aki tapasztalta volna már mivel egy darab érkezett még csak a forgalmazóhóz. Pár napig ott volt nálunk a boltban. elég meggyõzõ a váz , a rugózás jónak mondható. Összességében teccik.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

madtone

madtone

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
sziasztok!
egy giant trance vetelet fontolgatom (jelenleg a 3asra van zs,de lehethogy osszejonne a 2esre is...),van valakinek szemelyes tapasztalata?velemenyeket is szivesen fogadnek!thx!
:peep:Nec Arte,Nec Marte:peep:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
kb olyan máz van rajta,mint a 2002-es magellánokon. van aki kifogja van aki nem. nekem is kopottas, úgy néz ki mintha könnyen jönne le, de mióta az enyém, egy uj karc sem született rajta.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Én szintén AC-t használok, mint tudjátok, egyedül e festéssel nem volt problémám!:)

A bowndenek alá pedig érdemes fekete szigetelõszalagot rakni, olyan ponton mindenhol lejön a vázról a festés...

van rajta lizzard skin tapasz,ami azt hivatott megelõzni hogy ne nyomassa le a festéket a bovden.
de egyéb helyeken eléggé kopik.

autóápolók közt találtam kis javító festéket,remélem beválik

majd írok még hogy mi ez pontosan és hogy mien lett

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!