Nem tudom pontos nálunk Tatabányán van 1 shimano bolt és ott vannak régi vázak is! Én ott néztem magamnak 2004-es Polar X-t
Biszosan LX bolt.
Bocs...
Nem tudom pontos nálunk Tatabányán van 1 shimano bolt és ott vannak régi vázak is! Én ott néztem magamnak 2004-es Polar X-t
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
+kérdezhetem hány kilóval terheled az rp3-at ?A Trance-rõl: Nekem a 2005-ös vázam van (fehér:-))), amit itthon is lehet kapni. Tudomásom szerint tavaly itthon nem is lehetett kapni, ami meg idén van, az a 2005-ös modell. Sorozatszámo szerint is 2005-ös. A varratokra ránézve én is észrevettem, hogy nem olyan szép mint az XTC-men, de szerintem nem kell félni tõle! Nincs összegányolva vagy ilyesmi, csak mintha kicsit kevesebbet foglalkoztak volna vele. Szerintem ettõl nem fog rövidebb ideig élni (kopp-kopp-kopp-kopp). Ha nem lenne már egy másik Giant-om, fel se tûnt volna. Geometriában nem tudom hogy változtattak-e rajta, de nem hiszem, tudomásom szerint a rugostagot tartó "kalitka" lett csak más.
Testride: Szerintem nagyon fincsi. Lefelé és fölfelé is baba. Mivel eddig merevfarúim voltak, féltem az esetleges pogótól és a súlytól, de a +1,5 kiló ellenére könnyebb vele mászni mint az XTC-vel. Az RP3 jó találmánynak tûnik, tényleg kiszûri a felesleges mozgások legnagyobb részét. Lefelé pedig álom, könnyen fordul, stabil és nem gond a bunny sem.
Settin up the suspension: Én inkább XC-s beállítással nyomom, a következõk szerint. Sag: elöl 15mm, hátul 6mm (a tagon mérve). Rebound: elöl (Reba) kb 1/3 befele a teljesen nyitottól, hátul 2 klikk a teljesen nyitottól.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
az még csak tecnikai bemutató volt a bikemagban....teszt majd késõbb.....Sziasztok,
erdekelne,hogy magyarorszagon mit irnak a Giant Trance gepekröl pl. a Bikemag juliusi szama meg altalaban is.
Probaltam letölteni a cikket,de aszhiszem meg penzert sem lehet.
Szoval az a problemam, hogy megrendeltem egy Trance2-est es nemnagyon tudok rola cikkeket olvasni, csak olyanokat pl. mint transalp tura ujsagirokkal amit a Giant sponzoralt szoval semmire valo szerintem. Itt nemetorszagban csak a "hazai" gepek vannank nagyra tartva es ezert kellene egy realis, neutralis velemegy pl. magyarorszagrol.
Köszi mindenkinek