Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

Nem tudom pontos nálunk Tatabányán van 1 shimano bolt és ott vannak régi vázak is! Én ott néztem magamnak 2004-es Polar X-t

Biszosan LX bolt.

Bocs...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:D shimano bolt.
max lánchálózat bolt, ami shimano-t is terít.

Volt dh team itthon is, LCS le is csapott rá.. majd énis. most már más terheli õt.

amúgy idén már nem volt az eddigi DH team és comp, hanem GLORY van helyette.

Dh rider

Dh rider

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Nem tudom pontos nálunk Tatabányán van 1 shimano bolt és ott vannak régi vázak is! Én ott néztem magamnak 2004-es Polar X-t

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
a velotrade nem forgalmaz giantet, csak a neuzer, de giant dh vazak nem is jottek be az orszagba, ha jol tudom, csak rendelni lehetett

Dh rider

Dh rider

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
A neuzer tutira forgalmaz Gianth-okat,meg a Shimano... Ha szerencséd van vázat még talán találsz!:S

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
elvileg nincs, glory a hivatalos downhill bike

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
2006-ban már nincs giant dh comp?
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Ez tavalyi váz, boltban ilyet nem fogsz találni itthon.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
elvileg a neuzer kerekpar forgalmazza itthon a giant bringakat

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
hello!

Pont ilyen biciklit keresek, egyenlõre (interneten) sikertelenül, létezik magyarforgalmazó, ahol kapni lehet? Ha igen lehet csak vázat venni?

Feltöltött kép

köszi,
misi
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
75 kg

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A Trance-rõl: Nekem a 2005-ös vázam van (fehér:-))), amit itthon is lehet kapni. Tudomásom szerint tavaly itthon nem is lehetett kapni, ami meg idén van, az a 2005-ös modell. Sorozatszámo szerint is 2005-ös. A varratokra ránézve én is észrevettem, hogy nem olyan szép mint az XTC-men, de szerintem nem kell félni tõle! Nincs összegányolva vagy ilyesmi, csak mintha kicsit kevesebbet foglalkoztak volna vele. Szerintem ettõl nem fog rövidebb ideig élni (kopp-kopp-kopp-kopp). Ha nem lenne már egy másik Giant-om, fel se tûnt volna. Geometriában nem tudom hogy változtattak-e rajta, de nem hiszem, tudomásom szerint a rugostagot tartó "kalitka" lett csak más.
Testride: Szerintem nagyon fincsi. Lefelé és fölfelé is baba. Mivel eddig merevfarúim voltak, féltem az esetleges pogótól és a súlytól, de a +1,5 kiló ellenére könnyebb vele mászni mint az XTC-vel. Az RP3 jó találmánynak tûnik, tényleg kiszûri a felesleges mozgások legnagyobb részét. Lefelé pedig álom, könnyen fordul, stabil és nem gond a bunny sem.
Settin up the suspension: Én inkább XC-s beállítással nyomom, a következõk szerint. Sag: elöl 15mm, hátul 6mm (a tagon mérve). Rebound: elöl (Reba) kb 1/3 befele a teljesen nyitottól, hátul 2 klikk a teljesen nyitottól.

+kérdezhetem hány kilóval terheled az rp3-at ?

nekem a 90+hoz nem igazán jött be, bár a váz rugózás rendszerem is más....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
A Trance-rõl: Nekem a 2005-ös vázam van (fehér:-))), amit itthon is lehet kapni. Tudomásom szerint tavaly itthon nem is lehetett kapni, ami meg idén van, az a 2005-ös modell. Sorozatszámo szerint is 2005-ös. A varratokra ránézve én is észrevettem, hogy nem olyan szép mint az XTC-men, de szerintem nem kell félni tõle! Nincs összegányolva vagy ilyesmi, csak mintha kicsit kevesebbet foglalkoztak volna vele. Szerintem ettõl nem fog rövidebb ideig élni (kopp-kopp-kopp-kopp). Ha nem lenne már egy másik Giant-om, fel se tûnt volna. Geometriában nem tudom hogy változtattak-e rajta, de nem hiszem, tudomásom szerint a rugostagot tartó "kalitka" lett csak más.
Testride: Szerintem nagyon fincsi. Lefelé és fölfelé is baba. Mivel eddig merevfarúim voltak, féltem az esetleges pogótól és a súlytól, de a +1,5 kiló ellenére könnyebb vele mászni mint az XTC-vel. Az RP3 jó találmánynak tûnik, tényleg kiszûri a felesleges mozgások legnagyobb részét. Lefelé pedig álom, könnyen fordul, stabil és nem gond a bunny sem.
Settin up the suspension: Én inkább XC-s beállítással nyomom, a következõk szerint. Sag: elöl 15mm, hátul 6mm (a tagon mérve). Rebound: elöl (Reba) kb 1/3 befele a teljesen nyitottól, hátul 2 klikk a teljesen nyitottól.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Mar nagyon oda vagyok, mert a Trance2 nemetorszagban meg angliaban nem egy. itt valami patent cirkusz volt aminek en fogom meginni a levet.
Az UK Trance2 RP 3 foxal van felszerelve meg sram al meg a vaz is masmilyen.Szoval en az "öreg" Trancet fogom megkapni es majd 2007 ben lessz a 2006 os algol Trance egy 2007 nemet model. Itt a

NEMET Trance 2 (csak az uj Reba 2006 lesz rajta)
http://www.giant-bic...asp?model=10131

It meg az angol-amerikai Trance 2
http://www.giant-bic...007&model=10365

mostmar annyira oda vagyok, hogy legsziveseben megtartanem az öregemet.

Most miert kapok egy mas vazas es maskepp felszerelt Trancet 2-est mit egy angol?
Lehet az "öreg" a fekete jobb, merthogy az a orginal elkepzeles a Giantol, vagy a santa cruz tol?

Meg a nemet forumokbol olyt is hallotam, hogy az amerikai Trance szebben van elhegesztve (merthogy ujab model) mind az "aktualis" Trance amit enfogok kapni.
Meg egy kicsi akkor bekap. az egesz 2006,2007, Giant, UK meg nemetorszag is a motyomat:mad:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok,

erdekelne,hogy magyarorszagon mit irnak a Giant Trance gepekröl pl. a Bikemag juliusi szama meg altalaban is.
Probaltam letölteni a cikket,de aszhiszem meg penzert sem lehet.
Szoval az a problemam, hogy megrendeltem egy Trance2-est es nemnagyon tudok rola cikkeket olvasni, csak olyanokat pl. mint transalp tura ujsagirokkal amit a Giant sponzoralt szoval semmire valo szerintem. Itt nemetorszagban csak a "hazai" gepek vannank nagyra tartva es ezert kellene egy realis, neutralis velemegy pl. magyarorszagrol.

Köszi mindenkinek

az még csak tecnikai bemutató volt a bikemagban....teszt majd késõbb.....

angol/amcsi újságban úgy emléxem dicsérték....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Sziasztok,

erdekelne,hogy magyarorszagon mit irnak a Giant Trance gepekröl pl. a Bikemag juliusi szama meg altalaban is.
Probaltam letölteni a cikket,de aszhiszem meg penzert sem lehet.
Szoval az a problemam, hogy megrendeltem egy Trance2-est es nemnagyon tudok rola cikkeket olvasni, csak olyanokat pl. mint transalp tura ujsagirokkal amit a Giant sponzoralt szoval semmire valo szerintem. Itt nemetorszagban csak a "hazai" gepek vannank nagyra tartva es ezert kellene egy realis, neutralis velemegy pl. magyarorszagrol.

Köszi mindenkinek

Desszert

Desszert

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
De elvileg ez egy hivatalos Giant katalógus.
A valóságnak megfelelõ képeket és leírást kellene benne közölni.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
na de nem a képet kell nézni, hanem a szöveget...mert gondolom a képet valahonnan letöltötték, a szöveget meg ök irták.mert a zöldnél a szöveg és a hozzátartozo kép totál más.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
a felirat szar az tuti..
De a szinen kivül van még egy pár eltérés.
a hátsó tag a zöldön külsõ tartályos
az elsõ villa a kéken manitu splice a másikon nem

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
vagy a legegyszerübb, hivd fel a Neuzert! de amugy tuti csak a szin más, mert hogy a zöldnél a képen totál nem az van,mint amit mellé irtak az is biztos :)