Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

+kérdezhetem hány kilóval terheled az rp3-at ?

nekem a 90+hoz nem igazán jött be, bár a váz rugózás rendszerem is más....

Hi!

Nekem is egy Trance vázra épített gépállatom van, bár én keményebben használom. Szintén 75 kg körül, de az RP3 pont félállásban, és a Reba csillapítás szintén a felénél. Ez felfelé és lefelé is élvezhetõ.
Egyébként pedig nagyon jól kezelhetõ bike.

.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
kicsit sötét vt már de megnéztem vmi Q r van ráírva a tagra..r- rebound gondolom én..biztos jó bele...itt 60ért van meghírdetve 50tõl többet tuti nemadok érte..fõleg h kormánycsapit meg nyeregbilincset meg elsõ váltót is kell vennem hozzá..végülis próba miatt akarom h mien össztelóssal menni, aztán ha tetszik akkor beruházok egy újba..

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

nemtudtam hol kérjek tanácsot..szal...tudnék szerezni most egy giant xtc nrs 950es vázat '02est..jóállapotban van meg minden..monjuk a festése anniyra nem teccik, de nem ez a lényeg..azt szertném kérdezni h már a 02es nrs ek is oan jók mint amilyen ódákat zengenek az újabbakról? megnéztem a tagot benne és az vmi alap manitou /talán radium r, de nem akarok hüjeséget mondani/ látszik rajta h ez újként lett beletéve szal nem az eredeti..ezzel is jól müxik a rendszer? sajna kipróbálni nemtom csak ha meveszem és beszerelem..azér venném meg mer naon hajlok az össztelós felé és ha összejön elég cash akkor vagy új nrs v epicet vennék..de így legalább relatíve olcsón kitudnám próbálni h nekem bejön e v inkább maradjak a merevfarúaknál...segítõ válaszaitokat elõre is köszönöm! és boccs a hüje kérdezésér...

mivel az idõk folyamán gyárilag is legalább 4-5 féle taggal szerelték, jó eséllyel mûxik a manituval is....

inkább arra figyelj hogy méretben jó legyen....meg azért nagyon sokat ne adj érte :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
nemtudtam hol kérjek tanácsot..szal...tudnék szerezni most egy giant xtc nrs 950es vázat '02est..jóállapotban van meg minden..monjuk a festése anniyra nem teccik, de nem ez a lényeg..azt szertném kérdezni h már a 02es nrs ek is oan jók mint amilyen ódákat zengenek az újabbakról? megnéztem a tagot benne és az vmi alap manitou /talán radium r, de nem akarok hüjeséget mondani/ látszik rajta h ez újként lett beletéve szal nem az eredeti..ezzel is jól müxik a rendszer? sajna kipróbálni nemtom csak ha meveszem és beszerelem..azér venném meg mer naon hajlok az össztelós felé és ha összejön elég cash akkor vagy új nrs v epicet vennék..de így legalább relatíve olcsón kitudnám próbálni h nekem bejön e v inkább maradjak a merevfarúaknál...segítõ válaszaitokat elõre is köszönöm! és boccs a hüje kérdezésér...

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
http://video.google....1575&q=Downhill

Ti melyiket vennétek? :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség a különbözõ számozású Trance modellek közt?

A felszereltség.
http://www.neuzer.hu...oryID=41#prod_2
http://www.giant-bic...6.asp?range=245

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség a különbözõ számozású Trance modellek közt?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Anglia már európa 2006-ban is? :)
http://www.biketraks...d=m15b3s173p410

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
De ez az. Mondjuk Európába csak barna festéssel érkezett.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én úgy tudom, hogy idén egyébként sem került forgalomba, Giant oldalán sincs fenn a 2006-os bringáknál, jövõre dobják piacra.

ez nem az ?
http://www.giant-bic...asp?model=11420

vagy csak vázról volt szó ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ha szükség van rá, a hazai nagyker is be tudja rendelni.
Legalábbis a lengyelországi elosztóban 2 db van raktáron, + egy komplett tesztgép.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ebayen már nem egy ment el.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

mármint Magyarországon.

Én úgy tudom, hogy idén egyébként sem került forgalomba, Giant oldalán sincs fenn a 2006-os bringáknál, jövõre dobják piacra.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
egyedül a nagykerbõl... ha ott nincs, akkor külföldi netes boltokat bújhatsz, de ez elég esélytelen feladat sajnos:\
esetleg boltokat hívj fel, hátha.

Jupiter

Jupiter

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Szia!

Nem tudjátok esetleg, hogy honnan tudnék egy NRS vázhoz váltó tartó fület szerezni?? Már hetek óta próbálom nem sok sikererrel :-(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
az jó mert ilyen nevû bolt nem nagyon van, de mind1:)
max egy nagy felirat díszeleg ott.

a kisebb FR giantok viszont igen esélyesek bejönni!

Dh rider

Dh rider

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Lánchálózat de Shimano neven fut!

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Tudtommal jövõre se szándékoznak Glory-t hozni....még rendelésre se. Meg ugye az a 8 hónap szállítási idõ :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mármint Magyarországon.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Glory idén nem kerül(t) kereskedelmi forgalomba.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.