Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Compadre

Compadre

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Bocs, hogy belekotyogok, de én ezüstben komplett gépet vettem! Nemcsak váz van ezüstben.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Hát, ha csak ilyen színben van, akkor lemondok róla. Így is csúnyácska, meg nem is túl férfias, de a sárga Rebámmal végképp iszonyatos lenne. Remélem azért lesz még kék, vagy ha minden kötél szakad, akkor legalább piros.

vázként ilyen ezüst szinben van.....

Te vedd meg a komplett narancsszínût. én megveszem az ezüst vázat, és vázat cserélünk :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Compadre

Compadre

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
http://www.giant-bic...n/5/24570/zoom/

Van más színben is...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Hát, ha csak ilyen színben van, akkor lemondok róla. Így is csúnyácska, meg nem is túl férfias, de a sárga Rebámmal végképp iszonyatos lenne. Remélem azért lesz még kék, vagy ha minden kötél szakad, akkor legalább piros.

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Kösz, megnézem majd csak ritkán járok arra. Nehezen tudom elképzelni. Felül narancssárga, alul hófehér? Nem túl lányos barbie-bike? :-) Nincs valahol egy kép?

Közben találtam:
http://www.raddiscou..._BILD1GROSS.jpg

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Az ebike szerint az idei Anthem 1 a képekkel ellentétben narancs-fehér. Mindenhol ez van? Tudnátok egy képet mutatni, hogy milyen?

ha útba esik menj be a probike-ba nézd meg, sztem baromi szép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Az ebike szerint az idei Anthem 1 a képekkel ellentétben narancs-fehér. Mindenhol ez van? Tudnátok egy képet mutatni, hogy milyen?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Tavaly az M-es XTC 19-es volt és a gyári adat szerint 589 mm volt a felsõcsõhossza. Most az M-est 18-nak jelölik, de valóban közelebb áll a 17"-hoz. A felsõcsõhossza nem sokat változott: 595 mm.
Az L-es méret eddig 21" volt, ha jól emlékszem 615-ös hosszal. Most a felsõcsõhossz ugyanez, de a vázmagasság hivatalosan 20", nemhivatalosan inkább 19". Szóval hosszra nem igazán változtak a vázak, magasságra annál inkább. Ha tavaly vettél egy 19-est, az M volt 589 mm felsõcsõhosszal, idén már az L-es ilyen magas, 615 mm felsõcsõhosszal.
Ausztria, Kenguruk földje!

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Tényleg csak 17.3" magas de 1 cm-rel hosszabb, mint pl. egy Trek.
http://www.giant-bic...28335/geometry/
http://www.giant-bic...27798/geometry/

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Félintegrált lesz az szerintem.
Nyeregcsõ meg 30.9 inkább.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

azt mondtam párral feljebb hogy a 18-as kb 17,5 magas, de kurva hosszú....
a 20 as meg gondolom mint a vonatfütty....

nálam 10 centivel magasabb embernek (profi egyébként) láttam a 18-ast.....akinek konából 19-ese volt....szal hanyagold a 20 ast sztem..

geo táblát azt még én se tudtam vadászni.....

Ja, tudom és köszi érte. De gondoltam esetleg vki tud pontos számokat is. Azt össze tudnám hasonlítani a tavalyi adataival, azok megvannak táblázatban. Pontosan tudnám, hogy mennyivel hosszabb mint a régi M-es.

Csak ezért nem akarnék egy boltban mérõszalaggal szerencsétlenkedni...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Valaki tud esetleg geometria-táblázatot errõl az új xtc-rõl? A gian odalán nem találtam... (Viszont mókás, hogy sok országban 2007-es vázként ugyanazt osztják mint a 2006-os, más országokban meg már a 2007-es a 2007-es. Szal értitek... :) )

Délután utánnaérdeklõdtem egy boltban, állítólag a 18"-as alig nagyobb mint egy 17"-es, a 20"-as meg kb 19,3". Kezdek összezavarodni...:chin: Lehet hogy mégiscsak jobb lenne a 20-as??

azt mondtam párral feljebb hogy a 18-as kb 17,5 magas, de kurva hosszú....
a 20 as meg gondolom mint a vonatfütty....

nálam 10 centivel magasabb embernek (profi egyébként) láttam a 18-ast.....akinek konából 19-ese volt....szal hanyagold a 20 ast sztem..

geo táblát azt még én se tudtam vadászni.....

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
Valaki tud esetleg geometria-táblázatot errõl az új xtc-rõl? A gian odalán nem találtam... (Viszont mókás, hogy sok országban 2007-es vázként ugyanazt osztják mint a 2006-os, más országokban meg már a 2007-es a 2007-es. Szal értitek... :) )

Délután utánnaérdeklõdtem egy boltban, állítólag a 18"-as alig nagyobb mint egy 17"-es, a 20"-as meg kb 19,3". Kezdek összezavarodni...:chin: Lehet hogy mégiscsak jobb lenne a 20-as??

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Akkor jó! Gondolom a korm.csapágy félintegrált megoldás lesz. Legalábbis remélem, mert a speed-way.hu-n "integrált fejcsapágy jár a vázhoz" leírás szerepel, ami ugye nem igazán lenne jó.
http://www.speed-way...D=117&katID=207

Gyermekeim, kb 10 éve nincs integrált fejcsapágyas monti, igazából mindegyik fél-integrált...

Nyeregcsõbetét viszont kötelezõ, mert úgy 27.2-es megy bele, egyébként meg 31.6-os (ami a sz.rt is kirázza az emberbõl...én csak tudo, volt XTC-m...kezdtem 31.6-ossal, de kb 1 hét után kicseréltettem).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
ütõs ez a vázacska,szerintem jó választás :)
Tigger észrevételét én is meg tudom erõsíteni,nem éreztem hiányát annak a merevítésnek a Stumpin(azóta is siratom) pedig 90 kg körül tendálok erõsen

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

kormánycsapágy jár, meg emlegettek valami nycsõbetétet is hogy azt kivették méréshez, akkor gondolom jár az is....

Akkor jó! Gondolom a korm.csapágy félintegrált megoldás lesz. Legalábbis remélem, mert a speed-way.hu-n "integrált fejcsapágy jár a vázhoz" leírás szerepel, ami ugye nem igazán lenne jó.
http://www.speed-way...D=117&katID=207

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Akkor jónak tûnik... :-)
Jól tudom, hogy kormánycsapágy, nyeregcsõ-szûkítõ jár hozzá? Vagy ezek csak a régihez járnak?

kormánycsapágy jár, meg emlegettek valami nycsõbetétet is hogy azt kivették méréshez, akkor gondolom jár az is....

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

egen pont azt akartam írni hogy a specimen sem volt és mégis betonmerev volt a hátulja.....egyébként kb olyan a geója mint a speckóé....középcsapágya magasabb 1 centivel - igaz a specko meg nagyon alacsony-
súlyban is kb ott van...

Akkor jónak tûnik... :-)
Jól tudom, hogy kormánycsapágy, nyeregcsõ-szûkítõ jár hozzá? Vagy ezek csak a régihez járnak?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egy dolog viszont zavar picit, az, hogy az újról lehagyták a láncvillák közti merevítõt. Ez nem gáz? (Tudom hogy a speciken sem minden van, de akkor is?!)

egen pont azt akartam írni hogy a specimen sem volt és mégis betonmerev volt a hátulja.....egyébként kb olyan a geója mint a speckóé....középcsapágya magasabb 1 centivel - igaz a specko meg nagyon alacsony-
súlyban is kb ott van...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

ja igen ezt keverem, asszem akkor úgy volt hogy az magas , de még mindig rövid, a 17-es meg 1áértelmûen baromi rövid volt,,,,,akartam egyszer venni, de nagyon nem jött össze méretileg....

Egy dolog viszont zavar picit, az, hogy az újról lehagyták a láncvillák közti merevítõt. Ez nem gáz? (Tudom hogy a speciken sem minden van, de akkor is?!)