Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
A 2008-as Trance. Így feketén már tetszetõs darab. Remélem hamarosan minden adat kiderül róla.

http://www.ridemonke...61&d=1183159655

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Esztergányos; Kõris u. 9 (?) a kínai piacnál, már többeknek bevált :)
De betét is van, ahogy nézem, bár a belsõ átmérõbe nem vagyok egészen biztos, mivel nincs nálam tolómérõ, csak centi,de mivel 27.2-es nyeregcsõvel együtt vettem, sztem jó lesz :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Asszem nekem van otthon feleslegben...megnézem..

Juj, most nagyon izgulok. :o Tök állat lenne, ha nem kéne vacakolnom vele...
Elõre is köszi!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Asszem nekem van otthon feleslegben...megnézem..

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Valakinek nics véletlenül egy "felesleges" 31,6--->27,2 nyeregcsõ szûkítõje eladó? Nem kaptam az XtC-hez... (hogy miért nem, az hosszú...) Ha volna valakinek, nem kellene esztergályos után kutatnom. Tényleg, van "bejáratott" esztergályosra tipp? (Pesten vagy Vácon.)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Na ja.. eladom a Rebát és beleteszem a Tigger által ajánlott Fox RL-t a bringámba :D

Üdv.
Grande

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Akkor hajrá Kisherceg! Várjuk a végeredményt!

Nekem sem ártana a régi bringát ápdételni, mert kõnehéz.. Majd mindent le kell cserélni..kivéve a villát (Reba Team). Így már olyan, mintha tök újat építenék. XTC vázom viszont gondolkodtam... de elég volt a pénzköltésbõl...

Inkább add el nekem a Rebát! :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Akkor hajrá Kisherceg! Várjuk a végeredményt!

Nekem sem ártana a régi bringát ápdételni, mert kõnehéz.. Majd mindent le kell cserélni..kivéve a villát (Reba Team). Így már olyan, mintha tök újat építenék. XTC vázom viszont gondolkodtam... de elég volt a pénzköltésbõl...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

az oem fox rl amit még tán lehet kapni jó áron, pont passzol hozzá színben :)

Inkább RS Reba SL-re gondolta, az elég könnyû, fekete és nincs rajta túl sok kütyü. Mondjuk nem olyan kúl mint egy fox.

Meg majd kellenének kerekek, meg pár apróság, pl nyeregvázcsõ szûkítõ, mert az nem volt a csomagban... :argue:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ja, egészen más az új és a "régi". Nekem ez egyszer már bejött... Kb. mióta eladtam, azóta hiányzik... Ez így hülyén hangzik, hogy volt már ilyenem, most meg vettem egy ugyanolyat, de most nagyon örülök, hogy ezt sikerült megszerezni.

Valami könnyû (az elõzõ ilyenem kb. 10,7-10,8 kg volt) setup-ot szeretnék, de még nem tudom pontosan mi lesz. V-fékesre terveztem, de úgy tûnik, nem sikerül túladnom a magura marta-n, így valszeg ez kerül rá. Végülis tök jó fék, meg fekete, így a színösszhangot nem rontja majd. :cool2:

Amúgy vicces, hogy a giant honlapján egészen sok helyen a régi fut még, az újról szó sincs.

az oem fox rl amit még tán lehet kapni jó áron, pont passzol hozzá színben :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
gratulálok hozzá,Kisherceg!ilyen váz az enyém is ;) gyere el valamikor Hollókõ környékére megmutatni :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

pontosan tök más geo.. meg merevetísék is eltérnek, azt hiszem.

Ja, egészen más az új és a "régi". Nekem ez egyszer már bejött... Kb. mióta eladtam, azóta hiányzik... Ez így hülyén hangzik, hogy volt már ilyenem, most meg vettem egy ugyanolyat, de most nagyon örülök, hogy ezt sikerült megszerezni.

Valami könnyû (az elõzõ ilyenem kb. 10,7-10,8 kg volt) setup-ot szeretnék, de még nem tudom pontosan mi lesz. V-fékesre terveztem, de úgy tûnik, nem sikerül túladnom a magura marta-n, így valszeg ez kerül rá. Végülis tök jó fék, meg fekete, így a színösszhangot nem rontja majd. :cool2:

Amúgy vicces, hogy a giant honlapján egészen sok helyen a régi fut még, az újról szó sincs.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kisherceg!

Csinos darab! Gratulálok hozzá! Miért jobb a "régi" váz, mint az új XTC? Gondolom a geo jobban passzol hozzád??

Üdv.
Grande

pontosan tök más geo.. meg merevetísék is eltérnek, azt hiszem.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Frissítés a Trance-n. A Talas remekül szuperál az orrban a Reba helyett. Most 2007 XTR tárcsák és Specko nyeregcsõ lenne még cserélve.. Utánna pedig valami fekete felni kéne.. hogy dögösebb legyen a bringa :))) De addig is remekül muzsikál a rendszer.

http://pix.bikemag.h...201326&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201329&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201328&cat=2950
http://pix.bikemag.h...201327&cat=2950

Kisherceg!

Csinos darab! Gratulálok hozzá! Miért jobb a "régi" váz, mint az új XTC? Gondolom a geo jobban passzol hozzád??

Üdv.
Grande

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Ezt tojta pénteken a nyuszi. Kistesó a Trance mellé.. :D

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Ahogy tudom, kb az utolsó darab "régi" XtC az országban...
Nehéz szülés volt, de most: :love1:

Majd még azt kell eldöntenem, hogyan és miként épüljön a paripa...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Na, sikerült eldönteni az XtC/XtC kérdést. :)
"Régi"-t szeretnék. Csak a Neuzer is segítsen benne, mert ahogy tudom, van kb 3 darab még, de nem találják... Valaki, plíz :help:

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Megnéztem tegnap Vizdinál az XTC vázat. Tényleg szép darab. Lehet, az Iguana vázam le kéne cserélni :)

A fehér Foxos Athem élõben tényleg gyönyörû....

Üdv.
Grande

Ja, én is nézegettem nála. De ott tuti nem fogok XtC-t (se) venni.

TripleB és Tiger: Köszi!
A link sajna nem mûxik... "Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed."

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Megnéztem tegnap Vizdinál az XTC vázat. Tényleg szép darab. Lehet, az Iguana vázam le kéne cserélni :)

A fehér Foxos Athem élõben tényleg gyönyörû....

Üdv.
Grande

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Nemrég volt szerencsém kipróbálni egy Trance-et, hát valami hihetetlenül jó volt a rugózása!

Ez itt keveseknek újdonság... :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
570 mm, a vízszintes pedig 590 mm

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy