Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

...és meg tudnád mondani a felsõcsõ hosszát? Nem találom a geo táblázatomat a tavalyi vázakról... :(

ezt írta Zed :

Tavaly az M-es XTC 19-es volt és a gyári adat szerint 589 mm volt a felsõcsõhossza. Most az M-est 18-nak jelölik, de valóban közelebb áll a 17"-hoz. A felsõcsõhossza nem sokat változott: 595 mm.

Az L-es méret eddig 21" volt, ha jól emlékszem 615-ös hosszal. Most a felsõcsõhossz ugyanez, de a vázmagasság hivatalosan 20", nemhivatalosan inkább 19". Szóval hosszra nem igazán változtak a vázak, magasságra annál inkább. Ha tavaly vettél egy 19-est, az M volt 589 mm felsõcsõhosszal, idén már az L-es ilyen magas, 615 mm felsõcsõhosszal.

elvileg itt a tavalyi geo tábla /ha mûxik a link/

http://archive.giant...models/geometry

ha nem, akkor 24,1 " volt a 21-es ami 612 mm
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Kisherceg,reggel megmérem Neked

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nemrég volt szerencsém kipróbálni egy Trance-et, hát valami hihetetlenül jó volt a rugózása!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

az enyém tavalyi és L-es 180 cm magassághoz,hosszban pont jó szerintem

...és meg tudnád mondani a felsõcsõ hosszát? Nem találom a geo táblázatomat a tavalyi vázakról... :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
az enyém tavalyi és L-es 180 cm magassághoz,hosszban pont jó szerintem

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

azért én a helyedben rápróbálnék egy 18-asra.....

Igen, lehet hogy a 20-as necces. A régi M (volt már ilyenem korábban csak aztán jött a Trance, ami 18-as :-) ) magasságra jó volt, így elvileg a 20-as jó lehet. Csak az a plusz 2,5cm a felsõcsõben? :chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

182-183cm kb.

azért én a helyedben rápróbálnék egy 18-asra.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

milyen magas is vagy ?

182-183cm kb.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Akkor az idei 18-as kilõve, fõleg, hogy tudomásom szerint a nagykerben sincs már. Tavalyi M vagy idei 20-as?? :chin:

milyen magas is vagy ?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Tavaly az M-es XTC 19-es volt és a gyári adat szerint 589 mm volt a felsõcsõhossza. Most az M-est 18-nak jelölik, de valóban közelebb áll a 17"-hoz. A felsõcsõhossza nem sokat változott: 595 mm.
Az L-es méret eddig 21" volt, ha jól emlékszem 615-ös hosszal. Most a felsõcsõhossz ugyanez, de a vázmagasság hivatalosan 20", nemhivatalosan inkább 19". Szóval hosszra nem igazán változtak a vázak, magasságra annál inkább. Ha tavaly vettél egy 19-est, az M volt 589 mm felsõcsõhosszal, idén már az L-es ilyen magas, 615 mm felsõcsõhosszal.

Akkor az idei 18-as kilõve, fõleg, hogy tudomásom szerint a nagykerben sincs már. Tavalyi M vagy idei 20-as?? :chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Vagy egy fehér Reba WCup.

off

na ja, dupla ár max 50 grammért a team hez képest, és jó esély a mûanyag nyak törésre....megéri, szerintem is :)

on

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nekem brutál módon tetszik az a narancs fehér.....de tény fehér róka kell bele...:)

Vagy egy fehér Reba WCup.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Compadre

Compadre

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás

És nem bántad meg 2-3 hónap alatt, hogy ezt választottad? :-)

Jobban tetszik, mint amikor vettem! ;)

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
És nem bántad meg 2-3 hónap alatt, hogy ezt választottad? :-)

Compadre

Compadre

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Engem megkínáltak (Speed-Way) annó (kb 2-3 hónapja), hogy melyiket szertném.

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Van más színben is...

Tehát mindkét színváltozat beszerezhetõ? Vagy gyakorlatilag most már csak sárga? Vagy kérdezzem a boltokat az a biztos?

Compadre

Compadre

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hááát! A prioritásokat tisztázni kell egy ekkora beruházási döntés elõtt, az biztos. Ami biztos, hogy az átlósan kétszínûség és a citromsárga villa a peremfeltétel, akkor máris szûkült a kör.

Szerintem a narancssárga a leggyorsabb, a szürke az férfias, a Speckó a legdrágább. A citromsárga villa meg egy picit összekutyulja az egészet : ))

De tényleg nem segítek többet ; )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nekem brutál módon tetszik az a narancs fehér.....de tény fehér róka kell bele...:)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Na, ja komplett gépet nem nagyon vennék ;), és ha jól emlékszem akkor nem is nagyon vettem. Legalábbis az utóbbi 12 évben biztos nem.

Sajnos az ezüsttel, meg az egyéb felsorolt/látott színekkel sem vagyok kisegítve, mert a citromsárga villához (amihez ragaszkodom) legfeljebb a kék, a fekete, estleg a piros váz megy. Idén meg ugyebár rállálltak erre az átlósan kétszínû külcsínyre, ami nekem nem kóser.

Lehet, hogy a végén Theznek lesz igaza és Speci lesz?:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Bocs, hogy belekotyogok, de én ezüstben komplett gépet vettem! Nemcsak váz van ezüstben.

a második mondatom csak poén volt.....valószínû hogy Ádám pont úgy nem venne soha komplett gépet mint én...