Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
thx .)
felfele tényleg naon jól jön h le tudja tolni az ember 90-100-ra )

egyébként LOL hogy Neked is reign5.jpg a kép neve :D

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

ez ni: http://matt.fpn.hu/reign5.jpg :)

hmmm....finommmm:)

Ha nagy leszek, nekem is lesz jó telómmm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Konkrétan melyik ez a bringa?Biztos írtad,de nem emlékszem.Amúgy valami nagyobbat én is kipróbálnék már!!

ez ni: http://matt.fpn.hu/reign5.jpg :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

178cm.

18-as jó lehet sztem 100-as stucnival...

18-as kona nekem pont jó 110-essel, /176 cm/ az 23" felsõcsõ , az egy centi még kompenzálható, stucnival sztem ,,de Te tudod
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
178cm.

A sebesség mindent megold.

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

mekkora vagy ?

Miért nem csinálunk valami szobát az egyik irc szerveren? :) Ez rendesen párbeszéd:D:D:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Tigger, Nyimi köszönöm. A legjobb, hogy a 2 táblázat nem teljesen egyezik :) , de lényeg mindkettõben megegyezik, túl hosszú nekem az xtc váz.

mekkora vagy ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Tigger, Nyimi köszönöm. A legjobb, hogy a 2 táblázat nem teljesen egyezik :) , de a lényeg mindkettõben megegyezik, túl hosszú nekem az xtc váz.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts

amugymeg rájöttem hogy mindig is ilyen bicót akartam .) naon szeretem )

Konkrétan melyik ez a bringa?Biztos írtad,de nem emlékszem.Amúgy valami nagyobbat én is kipróbálnék már!!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts

Az idei xtc vázról lehet valahol geometria táblázatot találni vagy ha nincs sehol melyik méretnek 585-590 a vízszintes felsõcsõhossza?

Feltöltött kép

:D Ráértem...

edit: 1 inch = 2,54cm (ha szükség van erre)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
a minap majdnem szívrohamban hunytam el. gurultam a bicoval amikor éreztem h vmi nem oké hátul. leszállok, megfogom a hátsokereket meg ide oda lötyög. na mondom kilazultak a csapágyak, leszakadt az egész hátulja a biconak. de szerencsére csak a gyorszár lazult le :)

amugymeg rájöttem hogy mindig is ilyen bicót akartam .) naon szeretem )
ahol kell fel tudok tekerni, meg lefele is elég )

persze kiprobálnék egy trance-t is, meg vmi nagyobbat h legyen viszonyítási alapom .)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Az idei xtc vázról lehet valahol geometria táblázatot találni vagy ha nincs sehol melyik méretnek 585-590 a vízszintes felsõcsõhossza?

http://www.giant-bic...28335/geometry/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

szerintem vázas topicban benne lesz a megfejtés.
csak keresni kell.
amúgy arra kell figyelni, ne legyenek lazák. néha csapágycsere. meg gõzborotvával ne tisztitsátok közelrõl, direktbe. kb ennyi.

ok, értem. köszi

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

hú, ez engem is érdekel. én néha fújok rájuk egy kis olajat, de eddig még nem szedtem szét õket. kéne?

szerintem vázas topicban benne lesz a megfejtés.
csak keresni kell.
amúgy arra kell figyelni, ne legyenek lazák. néha csapágycsere. meg gõzborotvával ne tisztitsátok közelrõl, direktbe. kb ennyi.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

Sziasz

A forgáspontokat hogyan szoktátok ápolni/kezelni? Mivel ez az elsõ ösztelósom, így nemnagyon tudom mivel kellene.

hú, ez engem is érdekel. én néha fújok rájuk egy kis olajat, de eddig még nem szedtem szét õket. kéne?

nyimi

nyimi

vendég

• fórumtag
  • 135 posts
Sziasz

A forgáspontokat hogyan szoktátok ápolni/kezelni? Mivel ez az elsõ ösztelósom, így nemnagyon tudom mivel kellene.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kérdezd meg mennyi mindent vettem Tigtõl használtan ...nincs azzal semmi gond,ha látod, hogy nincs leharcolva.Vagy megnézeted hozzáértõvel ,)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
igen, az csak nem vagyok híve a használt dolgoknak... (na jó talánegy FOx)
A srác ,aztmondta, hogy 6-7000 van benne cirka egyév alatt és,hogy eljárt néha maratonokra is...Szal sztem marad a Kona, amúgy sem vagyok az a nagyon bringaápolós típus..

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

még mindig az a használt érdekel csak nem mondtál rá semmit... pedig csak az. ill a Kona maradt versenyben...

az L-es az apróban?
az jónak tûnik.
én is nrs-t akartam. csak lekéstem. pedig zsír lett volna... :(

elvileg csak mint minden össztelósnál, néha rá kell nézni, nem lazultak-e meg a forgáspontok csavarjai.
meg a balodali horst link csapágya hajlamos elhagyni magát. gondolom a tárcsafék miatt. de ez nem vészes.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"