Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Kössz szépen!!Amúgy a kulacstartót figyeltétek??

Láttam a kulacstartót, de mit szólnál egy ilyenhez?

http://www.giant-bic...ries/133/25283/

A festéssel Nekem nem lenne gond.. Fehéret csak ki lehet keverni :clap:

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

Kérdezni is akartam, hogy mostanában adnak a Giant-ekhez javítófestéket, mint az autóknál, hogy így színre tudtad fújni? :D

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

A festés eredeti,és épp ezért nem is nagyon bírja.Itt-ott le van fóliázva,bár nem számoltam bele a rugózást.A Pike lehet kicsit sok bele,(fõleg a súlya)de ezt örökölte.Amúgy össze van húzva 130-ra.A kép Dunaújvárosban készült és egy fadarabbal lett kitámasztva a halytómûnél,ami PS-el lett eltüntetve.

Hali,megnéztem a gépedet és énis csatlakoznék a gratulálók népes táborához!:prosze:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
A festés eredeti,és épp ezért nem is nagyon bírja.Itt-ott le van fóliázva,bár nem számoltam bele a rugózást.A Pike lehet kicsit sok bele,(fõleg a súlya)de ezt örökölte.Amúgy össze van húzva 130-ra.A kép Dunaújvárosban készült és egy fadarabbal lett kitámasztva a halytómûnél,ami PS-el lett eltüntetve.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Gratulálok! Tényleg rikító és vad színe van! Tetszik! A festésre Én is morcos vagyok.. Kopik. Cserélem is rendszeresen a fóliákat a bowdenek alatt, fejcsônél... stb.

Hogy támasztottad ki a bringát fotózáshoz? Gondolom le lett retusálva a "kitámasztó" fotózás után... :o vagy nem...

Üdv.
Grande

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Nagyon klassz. A Pike nem sok bele?
Hol készültek a fotók?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

ez eredeti gyári festés? rikítóbbanak tûnik (jól néz ki)

Nekem elsõre a Commodore 64 indítóképernyõje ugrik be errõl a szín-kombinációról. :)

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
ez eredeti gyári festés? rikítóbbanak tûnik (jól néz ki)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
széép, a festés, hogy bírja?

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Mivel megint semmi mocorgás,itt van pár kép a drágámról.A pedállt és a kilóméteróra vezeték toldását ne nézzétek.Továbbá még cserélve lesz a fék (Avid Juicy 5) és a nyeregcsõ is. Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép Feltöltött kép

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

Kisherceg!

Csak XTR tárcákat cserélek. A fék marad a Juicy 5.. Hmm.. kiváncsi leszek erre a combóra. XTR féken gondolkodtam, de a többször olvasott magas karbantartási igénye miatt köszönöm.. nem kérem. Elvagyok a Jucussal még egy ideig.

Üdv.
Grande

Értem.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Bazz, a tegnapi hsz-t elnyelte a torkos forum...
Mindegy. Senkinek nincs idei XtC-je???
Eddig egy cangát láttam a Börzsönyben, egy lány ült rajta. Skareb+XTR+dótos Avid. Jól nézett ki.
Ja, meg elvileg az egyik probájkos srácnak is van ilyenje. De õ sem mutizta még meg itten...

Grande: Kíváncsi leszek a tapasztalataidra az XTR-rel. Volt itt valaki, asszem karakoram, neki nem nagyon jött be, állandóan szívott a rakoncátlankodó dugattyúkkal.

Kisherceg!

Csak XTR tárcákat cserélek. A fék marad a Juicy 5.. Hmm.. kiváncsi leszek erre a combóra. XTR féken gondolkodtam, de a többször olvasott magas karbantartási igénye miatt köszönöm.. nem kérem. Elvagyok a Jucussal még egy ideig.

Üdv.
Grande

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nem. Bocs.

OFF gondoltam:p , csak rápróbáltam..

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

pletykát akarunk!!!!:D regéld el pls:D

Nem. Bocs.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Kíváncsi leszek a tapasztalataidra az XTR-rel. Volt itt valaki, asszem karakoram, neki nem nagyon jött be, állandóan szívott a rakoncátlankodó dugattyúkkal.

Én is sz..pok vele sokat. Istenien fog, nagyszerûen adagolható, eddig nem lett melege sehol, pedig az Alpokban is próbáltam izzasztani, de basszus naponta kell állítgtni. Kezdetben sem volt tökéletes, de most már egyre rosszabb. Bogár Gabi javasolt egy csepp tisztogatást, jövõ héten megejtem.
Ausztria, Kenguruk földje!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

OFF
Balázzsal nem vagyunk túl jóban. Volt egy kis "félreértésünk" korábban.
ON

pletykát akarunk!!!!:D regéld el pls:D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás

nem is fogja sztem.....Balázsnak van a tulajnak, nem jellemzõ hogy agyon forúmozná magát

de menj be egyszer , jó eséllyel ott a bicaja, én is azt tapiztam....

OFF
Balázzsal nem vagyunk túl jóban. Volt egy kis "félreértésünk" korábban.
ON

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Eddig egy cangát láttam a Börzsönyben, egy lány ült rajta. Skareb+XTR+dótos Avid. Jól nézett ki.
Ja, meg elvileg az egyik probájkos srácnak is van ilyenje. De õ sem mutizta még meg itten...

Grande: Kíváncsi leszek a tapasztalataidra az XTR-rel. Volt itt valaki, asszem karakoram, neki nem nagyon jött be, állandóan szívott a rakoncátlankodó dugattyúkkal.

nem is fogja sztem.....Balázsnak van a tulajnak, nem jellemzõ hogy agyon forúmozná magát

de menj be egyszer , jó eséllyel -ha van egy kis szerencséd is - ott a bicaja, én is azt tapiztam....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás