Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

ne tegyetek már tönkre ! Az apróhirdetõben én akarom megvenni a team vázat !!!! :@ Csak még nincs zsé :D

akkor már hívom is a srácot... :D :D :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Ez hülye vicc volt. :)

???

módosítottam.

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

ahhoz, hogy élni tudj azzal amit mondanék (de nem mondok) törzsvendégnek kellene lenned. :D

Ez hülye vicc volt. :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
ne tegyetek már tönkre ! Az apróhirdetõben én akarom megvenni a team vázat !!!! :@ Csak még nincs zsé :D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Mondj jobbat.

ahhoz, hogy élni tudj azzal amit mondanék (de nem mondok) törzsvendégnek kellene lenned az adott boltban. :D

egyébként néztem azt az új nrs-t az apróban. ha most vennék ösztelós vázat, én rámozdulnék.
meg a kék használt sem tûnik leharcoltnak, de ez már neccesebb.
szal, hajrá! :)

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

a speed-way és a jobb áron dolgozó bolt kontextuson nevettem.

Amikor utánanéztem akkor a speed-way adta a legolcsóbban (ajánlott ár, offline boltok, ebike, probike, speed-way sorrendben). Mondj jobbat.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Köszi a választ!!

Mág egy kérdés hol tudok ilyen vázat venni lehet még kapni és kb. milyen érban van?

újat vagy használtat?

új--> talán a speed-way-ben van még egy, bár nem tuti és agyakran szerepel olyasmi a honlapjukon, ami a valóságban nincs é már nem is lesz. kérdezd meg. ha nincs, mondd azt, hogy "de a honlapotok szerint..." :D :D

használt: apro.bikemag.hu --> keresõ --> "nrs" vagy "giant"
EZT fogod kapni

ma milyen segítõkész vagyok. :chin: pedig még nem is reggeliztem. :D

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
apróhirdetõben több is forog most

gib

gib

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Köszi a választ!!

Mág egy kérdés hol tudok ilyen vázat venni lehet még kapni és kb. milyen érban van?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Mi a kacagás oka? Hogy változik egy Giant bicaj (pl. Anthem 1) ára boltonként?

a speed-way és a jobb áron dolgozó bolt kontextuson nevettem.

gib[/B];630257] Szeretnék venni egy NRS vázat kellene némi info azoktól akiknek van ill. volt ilyen váza.
Volt már akinek eltört mennyire erõs a váz?
A csapágyak milyen minõségûek, és be lehet-e mégy szerezni gyári csapágykészletet?
Elõre is köszönöm...

jó minõségûek. még nem hallottam (rendeltetésszerû használat mellett) törött darabról, szerintem más sem. persze biztosan el lehet törni, vagy ki lehet nyírni. csapágyakat be lehet szerezni, csak el kell ballagni a csapágyboltba. de azt tudod, hogy újat nem nagyon fogsz találni itthon, legfeljebb külföldrõl?

gib

gib

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hali!

Szeretnék venni egy NRS vázat kellene némi info azoktól akiknek van ill. volt ilyen váza.
Volt már akinek eltört mennyire erõs a váz?
A csapágyak milyen minõségûek, és be lehet-e mégy szerezni gyári csapágykészletet?
Elõre is köszönöm...

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Mi a kacagás oka? Hogy változik egy Giant bicaj (pl. Anthem 1) ára boltonként?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

..... az azonos modellek idei árait kellene megnézni jobb áron dolgozó boltokban (speed-way, probike). .....

speed-way. hahaha..... :D

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Az itthoni javasolt fogy. árat biztosan nem $-Ft átszámítással kapod meg, de az sem érdekes, inkább az azonos modellek idei árait kellene megnézni jobb áron dolgozó boltokban (speed-way, probike). A modellekben sem vagyok biztos, hogy pont az US színek, felszerelések lesznek. Talán tavasszal érkeznek, de ezt abszolut nem tudom.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Igen arra.
A neuzer oldalán sztem évek óta minden változatlan! :(

piréz

piréz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
A giant-bicycles.com/en-US oldalra, modellekre és árakra gondolsz? Vagy van más és nem a neuzer.hu oldalon kellene várnom?

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Tudunk már vmit arról, h a 2008-as kerók mikortól érhetõk el itthon is? A hiv honlapon már fent vannak és elég kellemesek az "ajánlot fogy árak".

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Jártam így telóvállal, de az tényleg csak horzsolás volt. Ez a "bowdenvastagságban" elég szarul hangzik!

Elnéztem, bowdenházra gondoltam! Mindenképp küldj képet, erre kiváncsi vok, mert akkor az szépen befûrészelt! :)

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

Érdemes utánnahúzni a csapágyaknak.. ÉS Én is megnézem a hétvégén!

Nálam viszont érdekes dolog történt, mely cseppet idegesít...Szóval, mikor összeállt a bringa az elsô váltó bowden hosszú volt. Nem foglalkoztam vele és csak úgy behúztam az alsó himbakar mellé. Rebell képét gyorsan kölcsönvettem, hogy jelöljem hol is. A kifehérített rész az alsó himbakarnál a csapágy mögött...

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186595

Szóval. Hétvégén mit veszek észre? Hogy a bowden a mozgás miatt szépen belemart a himbakarba.. bowdenvastagságban... Nem tudom, érthetôen fogalmaztem-e, de szerintetek ez gond lehet? Nem lehet késôbbiekben esetleg törés okozója? Hétvégén lefotózom és akkor tisztább lehet a kép...

Várom véleményeteket!

Köszi:
Grande

Hat erre mit lehet mondani...

Szerintem alurol jönnek az ütesek arra a karra es nem onnan, ahol meg van serülve ( serüles nem repedes "csak" horzsolas)

Kivancsi vagyok a kepre.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Érdemes utánnahúzni a csapágyaknak.. ÉS Én is megnézem a hétvégén!

Nálam viszont érdekes dolog történt, mely cseppet idegesít...Szóval, mikor összeállt a bringa az elsô váltó bowden hosszú volt. Nem foglalkoztam vele és csak úgy behúztam az alsó himbakar mellé. Rebell képét gyorsan kölcsönvettem, hogy jelöljem hol is. A kifehérített rész az alsó himbakarnál a csapágy mögött...

http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186595

Szóval. Hétvégén mit veszek észre? Hogy a bowden a mozgás miatt szépen belemart a himbakarba.. bowdenvastagságban... Nem tudom, érthetôen fogalmaztem-e, de szerintetek ez gond lehet? Nem lehet késôbbiekben esetleg törés okozója? Hétvégén lefotózom és akkor tisztább lehet a kép...

Várom véleményeteket!

Köszi:
Grande