ne tegyetek már tönkre ! Az apróhirdetõben én akarom megvenni a team vázat !!!! :@ Csak még nincs zsé
akkor már hívom is a srácot...
ahhoz, hogy élni tudj azzal amit mondanék (de nem mondok) törzsvendégnek kellene lenned.
Mondj jobbat.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
a speed-way és a jobb áron dolgozó bolt kontextuson nevettem.
Köszi a választ!!
Mág egy kérdés hol tudok ilyen vázat venni lehet még kapni és kb. milyen érban van?
Mi a kacagás oka? Hogy változik egy Giant bicaj (pl. Anthem 1) ára boltonként?
gib[/B];630257] Szeretnék venni egy NRS vázat kellene némi info azoktól akiknek van ill. volt ilyen váza.
Volt már akinek eltört mennyire erõs a váz?
A csapágyak milyen minõségûek, és be lehet-e mégy szerezni gyári csapágykészletet?
Elõre is köszönöm...
Érdemes utánnahúzni a csapágyaknak.. ÉS Én is megnézem a hétvégén!
Nálam viszont érdekes dolog történt, mely cseppet idegesít...Szóval, mikor összeállt a bringa az elsô váltó bowden hosszú volt. Nem foglalkoztam vele és csak úgy behúztam az alsó himbakar mellé. Rebell képét gyorsan kölcsönvettem, hogy jelöljem hol is. A kifehérített rész az alsó himbakarnál a csapágy mögött...
http://pix.bikemag.h...0&ppuser=186595
Szóval. Hétvégén mit veszek észre? Hogy a bowden a mozgás miatt szépen belemart a himbakarba.. bowdenvastagságban... Nem tudom, érthetôen fogalmaztem-e, de szerintetek ez gond lehet? Nem lehet késôbbiekben esetleg törés okozója? Hétvégén lefotózom és akkor tisztább lehet a kép...
Várom véleményeteket!
Köszi:
Grande