nekem már most nagyon mehetnékem van!
nem tudom meddig tart még ez a kietlen idõjárás... :'(
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teljesítménytúrák
Indította
vendég_Charon_*
, 2004. január 06. 12:36
Írta 2004. február 24. - 20:31
Írta 2004. február 24. - 19:05
Egyetértek...
De jön a március, vele az elsõ túrák, tekerések, napsütés, madárcsicserfés, zamatos levegõ ;D
Hjajj!
De jön a március, vele az elsõ túrák, tekerések, napsütés, madárcsicserfés, zamatos levegõ ;D
Hjajj!
Írta 2004. február 24. - 17:20
én most v.hogy nem kívánkozom ki a szabadba. MERT nagyon szar idõ van... :'(
Írta 2004. február 24. - 11:35
Ez velem is így van. Múlt héten elmentem egy szokásos hatvanasra országúton az SS-sel (42/16-os áttétel), s ami eddig megvolt 2 és 1/2 óra alatt, az most eltartott 3 és 1/2 órát.
Nem hittem a szememnek és még így is k*b*aszottul elfáradtam.
Nem hittem a szememnek és még így is k*b*aszottul elfáradtam.
Írta 2004. február 23. - 20:27
ez egy jó ötlet mert most itt Sopronban olyan szar idõ van ,hogy nem igazán tudok kimenni egy kicsit bemelegedni ebbe akerékpáros dologba
szal ami tavaly simán ment az most még csak álom...
szal ami tavaly simán ment az most még csak álom...
Írta 2004. február 23. - 19:37
Na, én is bejelentkezek elsõ TT-mre, persze a bringás szekcióban. Részemrõl okés a hazatekerünk formula, bár Kõbányáról nekem is ki fog jönni a 130 km, de hát edzõdnöm kell a marcikra. Azonban szerintem is majd Dömösön döntsünk. És az is jó, ha a szokásos bmft-s közös tempót nyomjuk. Ez tényleg nem verseny, és ha a leglassabbat is megvárjuk, akkor is simán idõn belül vagyunk.
Írta 2004. február 23. - 18:27
Írta 2004. február 23. - 16:11
Jó hát persze, ha a téli sár és a nyári sár között kell választani, akkor egyértelmûen a nyári! Viszont ha a téli sár és a között kell, h. nem megyek tekerni, akkor torony magasan a téli!
Írta 2004. február 23. - 15:49
Ennek örülök. Akkor mint egy BMFT-s túra? 40 km egy nap alatt? (Ez csak vicc volt.)
Én a nyári sarat jobban szeretem, mint ilyenkor a hideg pocsolyákat. Brrr. Csak gubbasztok a lakásban ilyen idõben.
Én a nyári sarat jobban szeretem, mint ilyenkor a hideg pocsolyákat. Brrr. Csak gubbasztok a lakásban ilyen idõben.
Írta 2004. február 23. - 15:46
Én speciel szeretem a sarat is. Egészen másfajta tecnikát igényel, nagyon jól lehet havas-sáros lefeléken gyakorolni!
Ha együtt megyünk, akkor természetesen mindenkit bevárunk, és nem csak a célban. Szvsz egy TT még annyira sem versenyszerû mint egy maraton.
Ha együtt megyünk, akkor természetesen mindenkit bevárunk, és nem csak a célban. Szvsz egy TT még annyira sem versenyszerû mint egy maraton.
Írta 2004. február 23. - 12:31
Jó jó, csak amikor annyira mennék és nem tudok (mármint tudnék, csak nem szeretem a sarat) akkor mindig depresszióba esek.
Na nem, asztat hittem elõbb van.... mér hittem, hogy március eleje???
Hülye(már én)
Kössz a felvilágosítást, az utóbbi idõkben kicsit keveset aludtam, de nem magyarázkodom, tényleg elveszett az idõérzékem
:-[
Na nem, asztat hittem elõbb van.... mér hittem, hogy március eleje???
Hülye(már én)
Kössz a felvilágosítást, az utóbbi idõkben kicsit keveset aludtam, de nem magyarázkodom, tényleg elveszett az idõérzékem
:-[
Írta 2004. február 23. - 11:47
Írta 2004. február 23. - 11:38
Nem tudom máshol mi van, de nálunk (Rákoskeresztúr) tegnap reggel óta esik az esõ (most épp zuhog). :'(
Ilyen idõben nem valószínû hogy bevállalom a TT-t.
Ilyen idõben nem valószínû hogy bevállalom a TT-t.
Írta 2004. február 23. - 09:42
Én is amondó vagyok, hogy a célban, akiket tudtok várjatok be (ha lehet, engem is) és akkor megszavazzuk a hazajutás módját! A vacsi azért jó ötlet.
A tévedések elkerülésére szeretném megjegyezni azt, hogy én is lelkes túrázó vagyok! Akár gyalog is. És az, hogy az erdõben tekerek pedig mutatja, hogy imádom a természetet. És szerintem így van ezzel a többi CC-s is. A gyalogosok riogatása csak vicc volt a részemrõl. :-[
A tévedések elkerülésére szeretném megjegyezni azt, hogy én is lelkes túrázó vagyok! Akár gyalog is. És az, hogy az erdõben tekerek pedig mutatja, hogy imádom a természetet. És szerintem így van ezzel a többi CC-s is. A gyalogosok riogatása csak vicc volt a részemrõl. :-[
Írta 2004. február 22. - 00:29
Írta 2004. február 21. - 16:57
Szerintem ez úgyis majd ott fog kialakulni fixre! Kár is lenne elõre eldöntött merev tervekhez ragaszkodni!
Egyébként te soproni vagy?
Egyébként te soproni vagy?
Írta 2004. február 21. - 16:50
hmmmm.
engem meggyõztél jó kajálós helyeket nem is merek arra, mert egyedül Esztergomban vagyok ismerõs arra felé, de az szvsz elég nagy kitérõ lenne...
engem meggyõztél jó kajálós helyeket nem is merek arra, mert egyedül Esztergomban vagyok ismerõs arra felé, de az szvsz elég nagy kitérõ lenne...
Írta 2004. február 21. - 16:46
Én is az 1.-t preferálom, de azér traktorgumin nem szívesen tekernék onnan hazáig!
A kajálást pedig szerintem opcionálisan akármelyik lehetõség mellé beiktathajuk!
A kajálást pedig szerintem opcionálisan akármelyik lehetõség mellé beiktathajuk!
Írta 2004. február 21. - 16:39
az elsõ tünik nekem a legjobbnak fõleg a kajálás dolog fog jól esni egy ilyen kis túrha után.
persze ha gond lesz az erõnléttel mindenképpen számításba kell venni a 2.3. lehetõséget.
Thx
persze ha gond lesz az erõnléttel mindenképpen számításba kell venni a 2.3. lehetõséget.
Thx
Írta 2004. február 21. - 16:33
Erre több variáció is van.
1. Ha jó az idõ, és nem halt ki a banda, akkor visszatekerünk. Light-os, majdnem sík (enyhe lejtõ) tekergetés, esetleg össznépi kajálással egybekötve.
2. Komppal átkelni a pesti oldalra és onnan vonattal, ami megálll Újpesten.
3. Letekerni Szentendréig és onnan hévvel Aquincumig, majd át Újpestre.
1. Ha jó az idõ, és nem halt ki a banda, akkor visszatekerünk. Light-os, majdnem sík (enyhe lejtõ) tekergetés, esetleg össznépi kajálással egybekötve.
2. Komppal átkelni a pesti oldalra és onnan vonattal, ami megálll Újpesten.
3. Letekerni Szentendréig és onnan hévvel Aquincumig, majd át Újpestre.