én tegnap voltam kerózni egy nagyot a hegyekben és gyöngyvirágszedéssel próbáltam kombinálni, amiben csak a rengeteg darázs méretû szúnyog probált megakadályozni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teljesítménytúrák
Indította
vendég_Charon_*
, 2004. január 06. 12:36
Írta 2004. május 04. - 19:14
Írta 2004. május 03. - 11:01
gratula a túrához! Frankó lehetett.
Ami a szezon kezdetét csalhatatlanul jelzi számomra:
elmentem kedvenc gyöngyvirágos madörszdéj túrára, aminek eredménye 3!! kullancs. :
remek
Ami a szezon kezdetét csalhatatlanul jelzi számomra:
elmentem kedvenc gyöngyvirágos madörszdéj túrára, aminek eredménye 3!! kullancs. :
remek
Írta 2004. április 28. - 18:53
Írta 2004. április 28. - 08:43
egy elpuhult nyafogós nõ lettem a tél folyamán
Ne aggódj era, ezen lehet segiteni!
Egy-két Rákóczi-szerû tt és máris az a kemény csajszi leszel, mint tavaly. Nomeg: hosszú még a nyár!
Írta 2004. április 26. - 16:45
Írta 2004. április 26. - 08:29
Hát igen, megvolt. Nagy nehezen, mert egy elpuhult nyafogós nõ lettem a tél folyamán.
Amíg szép idõ volt, napsütés, nagyon élveztem a túrát, kóstolgattam a biciklit. Aztán jött az esõ, már megint dagonya. Az a hely, ahol lazán repeszthettünk volna a dózer úton, most olyan vendégmarasztaló volt, hogy csak vonszoltam a bringát. A sárga sár a kerékre tapadt, az meg csak gyûjtötte, míg el nem akadt. Akkor meg olyan nehéz lett, hogy nem bírtam cipelni. 34 km-nél kereszteztünk egy aszfalt utat, amin én minden áron le akartam gurulni Lillafüredre. Szerencsére ott volt Bapu és a lelkemre beszélt. Nem akartam neki rosz érzést okozni, hogy ha együtt indultunk el, ne hagyjanak el egy nõt az erdõben. Végülis tovább mentem és jól is tettem. Újabb erõre kaptam, bár az emelkedõk már nem mentek egyáltalán. Gyönyörû dolinás karszt vidékre keveredtünk, nem gyõztem gyönyörködni a tájban, a virágokban. Az utolsó pár kilóméter nagy segítség volt, hogy csak lefelé ment. Az ellenõrzési pontnál útbaigazítottak, hogy bringával érdemesebb kevésbé nyaktörõ utat választani. Jó nagyot száguldottunk lefelé.
Végre a célban "utolértük" L Gabiékat, akik fél órával elõttünk indultak el.
A célban 4 nagy zsíroskenyeret toltam az arcomba. Valószínûleg eléheztem útközben, pedig próbáltam rendesen enni. (A srácok sokkal kevesebbel beérték.)
Köszönöm Bapu és 7omi a túrát. Jó volt veletek. És a szállítást is. Hazafelé a 3 órás út nekem pillanatok alatt véget ért, gondolom beájultam.
Mégegyszer köszi, remélem mehetek veletek máskor is.
Amíg szép idõ volt, napsütés, nagyon élveztem a túrát, kóstolgattam a biciklit. Aztán jött az esõ, már megint dagonya. Az a hely, ahol lazán repeszthettünk volna a dózer úton, most olyan vendégmarasztaló volt, hogy csak vonszoltam a bringát. A sárga sár a kerékre tapadt, az meg csak gyûjtötte, míg el nem akadt. Akkor meg olyan nehéz lett, hogy nem bírtam cipelni. 34 km-nél kereszteztünk egy aszfalt utat, amin én minden áron le akartam gurulni Lillafüredre. Szerencsére ott volt Bapu és a lelkemre beszélt. Nem akartam neki rosz érzést okozni, hogy ha együtt indultunk el, ne hagyjanak el egy nõt az erdõben. Végülis tovább mentem és jól is tettem. Újabb erõre kaptam, bár az emelkedõk már nem mentek egyáltalán. Gyönyörû dolinás karszt vidékre keveredtünk, nem gyõztem gyönyörködni a tájban, a virágokban. Az utolsó pár kilóméter nagy segítség volt, hogy csak lefelé ment. Az ellenõrzési pontnál útbaigazítottak, hogy bringával érdemesebb kevésbé nyaktörõ utat választani. Jó nagyot száguldottunk lefelé.
Végre a célban "utolértük" L Gabiékat, akik fél órával elõttünk indultak el.
A célban 4 nagy zsíroskenyeret toltam az arcomba. Valószínûleg eléheztem útközben, pedig próbáltam rendesen enni. (A srácok sokkal kevesebbel beérték.)
Köszönöm Bapu és 7omi a túrát. Jó volt veletek. És a szállítást is. Hazafelé a 3 órás út nekem pillanatok alatt véget ért, gondolom beájultam.
Mégegyszer köszi, remélem mehetek veletek máskor is.
Írta 2004. április 26. - 08:07
Írta 2004. április 22. - 14:22
Írta 2004. április 22. - 13:14
Hölgyek, Urak!
Aki a hétvégi Bükk-50-re jönne, javaslom, találkjozzunk szombaton 9.00-kor a rajtnál Garadnán!
Bocsi Ultio, hogy nem válaszoltam a privire, szombaton lesörözzük!!
Aki a hétvégi Bükk-50-re jönne, javaslom, találkjozzunk szombaton 9.00-kor a rajtnál Garadnán!
Bocsi Ultio, hogy nem válaszoltam a privire, szombaton lesörözzük!!
Írta 2004. április 22. - 11:50
Írta 2004. április 21. - 19:48
Írta 2004. április 21. - 12:50
Írta 2004. április 16. - 17:05
Írta 2004. április 16. - 09:00
Írta 2004. április 14. - 21:35
Írta 2004. április 14. - 18:45
Írta 2004. április 14. - 10:52
Írta 2004. április 09. - 19:21
Írta 2004. április 09. - 15:52
Korhatár nincs, szint idõ van !
Van ahol 14 év alatt ,ill. 40 év felett adnak plussz idõt.
Ez a kiirásokban szerepel.
Van ahol 14 év alatt ,ill. 40 év felett adnak plussz idõt.
Ez a kiirásokban szerepel.