Elméletileg egyenesen a helyszinre vitetem magamat (de úgyis át kell mennem Veszprémen Kaposvár felõl) és szerintem még beférsz a verdába (meg rá is).
Mi ez a meglepõdés a nevemen? Szinte édi... ;D
Egyébként Te helyi vagy?
Egész nap a neten lógok, nyugodtan emilezz (bytd@freemail.hu) vagy bmi egyéb!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teljesítménytúrák
Indította
vendég_Charon_*
, 2004. január 06. 12:36
Írta 2004. augusztus 05. - 11:55
Írta 2004. augusztus 04. - 23:35
hmm jóötlet....Death? veszprémi találka megoldható?...
mivel nem lesz senki akivel mehetnék jelen állapot szerint (lens nem lesz itthon), szóval akár össze is állhatnánk
mivel nem lesz senki akivel mehetnék jelen állapot szerint (lens nem lesz itthon), szóval akár össze is állhatnánk
Írta 2004. augusztus 04. - 14:34
Hi!
Ki megy akkor a Wietnám túrára? Csak mert lehet úgy szervezem le, hogy 1-2 megközelíthetõ pontra kiszállíttatom a kajámat és a piámat! ;D
Jelezne az akinek szüksége lenne hasonlóra?
Ki megy akkor a Wietnám túrára? Csak mert lehet úgy szervezem le, hogy 1-2 megközelíthetõ pontra kiszállíttatom a kajámat és a piámat! ;D
Jelezne az akinek szüksége lenne hasonlóra?
vendég_pier_*
Írta 2004. július 19. - 19:38
Gázló TT!
Számomra teljesen új , hogy lesz esõnap. ;D
Nem arról kellene szólnia , hogy ha esik , ha fúj megyünk? :-\
Van néhány rész ami elég húzós lehet esõben:Porvacsesznek-Borzavár ma is elég gány volt de hát ez ;D.
És jõvõre ha nem hátszél lesz akkor nem is lesz gázló?????
Számomra teljesen új , hogy lesz esõnap. ;D
Nem arról kellene szólnia , hogy ha esik , ha fúj megyünk? :-\
Van néhány rész ami elég húzós lehet esõben:Porvacsesznek-Borzavár ma is elég gány volt de hát ez ;D.
És jõvõre ha nem hátszél lesz akkor nem is lesz gázló?????
Írta 2004. július 10. - 20:17
Bakonybél-Hárskút murva: na az "fincsi mi?!?!?!" ;D
tavaly a Gázlón akkorát éheztem rajta mint ide Auckland :
mondjuk lefelé kellemesebb ;D
a Som-Bereket megtaláltam köszi (mondjuk nem gondoltam volna hogy ennyire nem a képzeletbeli Vaskapu-Fenyõ-fõ tengelyen van :)
tavaly a Gázlón akkorát éheztem rajta mint ide Auckland :
mondjuk lefelé kellemesebb ;D
a Som-Bereket megtaláltam köszi (mondjuk nem gondoltam volna hogy ennyire nem a képzeletbeli Vaskapu-Fenyõ-fõ tengelyen van :)
vendég_pier_*
Írta 2004. július 09. - 23:39
Som-berek:Porvától nyugatra 11 onnan délre 1 km-re keresd , mármint a térkép alapján.
Ha a Gázlón nem kanyarsz el a Királykapuhoz , hanem tovább nyomod a betonon akkor az kb. a Som-berekhez visz.
Egyébként a Gázlóból a Bakonybél utáni murvát és a Királykaputól lefele lévõ utat lehetne használni.
Bár ez utobbi hosszabb a Vas-kapuhoz de biztosabb.
Ha a Gázlón nem kanyarsz el a Királykapuhoz , hanem tovább nyomod a betonon akkor az kb. a Som-berekhez visz.
Egyébként a Gázlóból a Bakonybél utáni murvát és a Királykaputól lefele lévõ utat lehetne használni.
Bár ez utobbi hosszabb a Vas-kapuhoz de biztosabb.
Írta 2004. július 09. - 09:32
jah.... de én valahogy nem találtam a Som-berket
pdig aztán bákmultam a térképet vagy félórát
tudnál mondani egy tájolást a Felsõ-Hajag és Fenyõfõ közé?
Az oksi hogy nem fognak most GPS koordinátákat megadni bár az is tény hogy kb ki lehet gondolni mik lesznek az ellenõrzõ pontok...
A Kõrist meg én is csodálom...
pdig aztán bákmultam a térképet vagy félórát
tudnál mondani egy tájolást a Felsõ-Hajag és Fenyõfõ közé?
Az oksi hogy nem fognak most GPS koordinátákat megadni bár az is tény hogy kb ki lehet gondolni mik lesznek az ellenõrzõ pontok...
A Kõrist meg én is csodálom...
vendég_pier_*
Írta 2004. július 09. - 09:14
Hát az ellenörzõpontok a problémásak, csak induláskor tisztázodik.
Amit a tapasztalatok mutatnak:a falukat általában érdemes érinteni, nem mindig van ellenörzõ pont , de a Som-berek és az Iszka között van pl. Fenyõfõ vagy Csesznek és a Tési-fennsík között Bakonynána.
Rázosabb az olyan mint a Felsõ-hajag .vagy a Tési-fennsík ,ezekben nagyon benn van a keresgélés.
Egyértelmûnek látszik a térképen jelölt csúcsok:Iszka, vagy Som-berek , Kab-hegy stb.
Ja és csoda lenne ha a Kõris-hegy kimaradna , de az itinerbe nyoma sincs....
Amit a tapasztalatok mutatnak:a falukat általában érdemes érinteni, nem mindig van ellenörzõ pont , de a Som-berek és az Iszka között van pl. Fenyõfõ vagy Csesznek és a Tési-fennsík között Bakonynána.
Rázosabb az olyan mint a Felsõ-hajag .vagy a Tési-fennsík ,ezekben nagyon benn van a keresgélés.
Egyértelmûnek látszik a térképen jelölt csúcsok:Iszka, vagy Som-berek , Kab-hegy stb.
Ja és csoda lenne ha a Kõris-hegy kimaradna , de az itinerbe nyoma sincs....
Írta 2004. július 08. - 23:52
hát nálam a felkészülés:
2004.07.25. Öcs, Balaton Régió Maraton
2004.07.31. Veszprém, Gázló 130
2004.08.07-08. Eger, Bükk Maraton
plussz minden nap amennyi belefér, és persze elõtte egyszer két részletben egyszer pedig egészben végigmenni a pályán...
apropó: ami útvonal fent van a ttt.tr.hu-n az az ellenörzõ pontokat jelenti?
2004.07.25. Öcs, Balaton Régió Maraton
2004.07.31. Veszprém, Gázló 130
2004.08.07-08. Eger, Bükk Maraton
plussz minden nap amennyi belefér, és persze elõtte egyszer két részletben egyszer pedig egészben végigmenni a pályán...
apropó: ami útvonal fent van a ttt.tr.hu-n az az ellenörzõ pontokat jelenti?
vendég_pier_*
Írta 2004. július 08. - 23:42
Hát ha már edzés a Wietnámra:
Az utolsó bakonyi szintén 240-es túra elött ezer kilcsit nyomtam az utolsó hónapban....
Nem jött be...Le kell nyomni a 240-et elötte egyszer kb. 2500-as szinttel.Lehet , hogy éjjel is menni kell de ezt látom a biztos felkészülésnek.
Ez az én tippem.Van valakinek más ötlete?
Az utolsó bakonyi szintén 240-es túra elött ezer kilcsit nyomtam az utolsó hónapban....
Nem jött be...Le kell nyomni a 240-et elötte egyszer kb. 2500-as szinttel.Lehet , hogy éjjel is menni kell de ezt látom a biztos felkészülésnek.
Ez az én tippem.Van valakinek más ötlete?
Írta 2004. július 08. - 13:10
Hûha, errõl sok szépet(?)/rosszat( ;D) hallottam, de nagyon sokat kéne edzeni rá, bár aug 28-ig van még idõ. Meglássuk milyen állapotban leszek akkor, kedvem lenne, de erõm..... : ???
Írta 2004. július 07. - 20:10
Írta 2004. július 07. - 13:21
http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=185
idén csak a Bakonyban megy, gyakorlatilag Hárskút csomóponttal csinál egy nyolcast az Északi- majd a Déli-Bakonyban...
idén csak a Bakonyban megy, gyakorlatilag Hárskút csomóponttal csinál egy nyolcast az Északi- majd a Déli-Bakonyban...
Írta 2004. július 07. - 11:30
Pontos infokat hol lehet megnézni errõl a túráról??
Idén valszeg én is bepróbálkozok vele ... :
Idén valszeg én is bepróbálkozok vele ... :
Írta 2004. július 07. - 11:22
hát megnéztem az útvonalat térképen...
nemgyenge... mindenesetre nekiállok edzeni mert kell hozzá a kilóméter rendesen
azért van néhány érdekes része, enyhe tájékozódási verseny jelleggel de "nejkem tecik" :!
lens ott a helyünk!!!
nemgyenge... mindenesetre nekiállok edzeni mert kell hozzá a kilóméter rendesen
azért van néhány érdekes része, enyhe tájékozódási verseny jelleggel de "nejkem tecik" :!
lens ott a helyünk!!!
vendég_pier_*
Írta 2004. július 03. - 21:59
Wietnam-túra:
Ma próbálkoztunk az elsõ "kört" megtenni .Elég értelmes ,tekerhetõnek látszik.
Bár a meglepik az induláskor jönnek.Az biztos az utolsó bakonyi Wietnám egy nagy elmény volt 8), talán az ideit nem sikerül elcseszni. ;D
Ma próbálkoztunk az elsõ "kört" megtenni .Elég értelmes ,tekerhetõnek látszik.
Bár a meglepik az induláskor jönnek.Az biztos az utolsó bakonyi Wietnám egy nagy elmény volt 8), talán az ideit nem sikerül elcseszni. ;D
Írta 2004. július 03. - 17:16
hát ha tényleg bringázás lesz, abban szívesen benne lennék, a tavalyi elég érdekes körülmények között zajlott...
vendég_pier_*
Írta 2004. július 02. - 21:57
Heló Tulélõk!
Idén ismételten lesz Wietnam-túra , visszatér az alapokhoz Bakonyba.
Talán ezuttal inkább a bringázásról szól a dolog és csak másodsorban a túlélésrõl.
A szokásos gyõri különítmény ezuttal is nyomul de vajon 240 kilcsi érdekel mást is?
Van érdeklõdõ innen erre az igazán nagy õrültségre?
Idén ismételten lesz Wietnam-túra , visszatér az alapokhoz Bakonyba.
Talán ezuttal inkább a bringázásról szól a dolog és csak másodsorban a túlélésrõl.
A szokásos gyõri különítmény ezuttal is nyomul de vajon 240 kilcsi érdekel mást is?
Van érdeklõdõ innen erre az igazán nagy õrültségre?
Írta 2004. június 29. - 19:12
Ajánlok egy országúti TT - t , július 17.-re :http://www.mktsz.hu/...ekerges2004.htm
Írta 2004. június 21. - 19:28
;D
Nem akar ez neked összejönni 8)
Télen sokkal izgibb, az tuti!! Bár mire a zuhany alá értem, kezdtem másként gondolkodni elmebel i állapotomról...
Nem akar ez neked összejönni 8)
Télen sokkal izgibb, az tuti!! Bár mire a zuhany alá értem, kezdtem másként gondolkodni elmebel i állapotomról...