Nyugi, Egert nem hagyjuk ki! Szóval ha OK, akkor reggel legkésõbb 7-kor "gazadságos" bevásárlóközpontnál talizunk.
Szóval kimarad a bemelegítés?!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teljesítménytúrák
Indította
vendég_Charon_*
, 2004. január 06. 12:36
Írta 2006. szeptember 15. - 14:57
Írta 2006. szeptember 14. - 17:34
Nem hangzik rosszul!
Honnan jöttök? Mert ha a hegyek között mentek át, királyság. /lillafüred felé/
teszkónál be tudnék gangolni.Bár, most látom, Bp-rõl jöttök, így gondolom pályán nyomjátok le.
Mindegy, azért:
savanyugabi@freemail.hu
70/2871658
Honnan jöttök? Mert ha a hegyek között mentek át, királyság. /lillafüred felé/
teszkónál be tudnék gangolni.Bár, most látom, Bp-rõl jöttök, így gondolom pályán nyomjátok le.
Mindegy, azért:
savanyugabi@freemail.hu
70/2871658
Írta 2006. szeptember 14. - 12:32
Savanyugabi! Ha jössz, felvegyünk a fedélzetre reggel Egerben? Akkor nem kell áttekerned! Bár bemelegítésnek kiváló!
Írta 2006. szeptember 14. - 12:30
Köszi! Az országútinál maradok, ha törik ha szakad végigmegyek vele. Majd vastagítok a gumin!
Írta 2006. szeptember 14. - 11:22
Hali, A Bükki utak szerintem elég jól, Igaz van olyan amin nem árt kicsit vigyázni. Ha a 80 v, 110 est választod akkor lesz olyan rész amit nem fogsz túlságosan élvezni orszáágútival. De nem vészes. A legrosszab talán az Olaszkapu elõtt lévõ 2 km.
Írta 2006. szeptember 14. - 08:10
Írta 2006. szeptember 13. - 22:39
sziasztok
szeretném veletek is megosztani az ídei évi túráinkat.
A Komáromi kerákpáros túraszakosztály avagy a tekerõ Tsi@ák egyik elnöke vagyunk.
A célunk, hogy a fiatalokat kirángassunk nem csak ahétköznapokból, ha nem a számítógép elõl és megísmertessük velük Magyarország szépségeit építészetét, jelentõsebb látni valóját.
Így junisba az útunk Kõszegre vezetett és környékére, bele értve Lochkenhause és környékét..fantaszti8kus volt e túra, majd agusztusba a Balatont néztük meg és végúl , mosz szeptemberne Komáromból letekerve felmásztunk az ország tetejére, Kékesre.Ez is sikerûlt.
Számos cikk jelent meg rólunk és egyre többen látják értelmét, szülõk is, hogy a srác sokkal jobban becsüli így a nyaralást, hogy saját erejébõl éri el annak célját..Remélem lesz még több ilyen szépnapunk az ídén, hogy csak ugy bicózunk és vissza emlékezünk az ídei év nyarára...kívánok nektek is hasonló jóket..Toxictom
szeretném veletek is megosztani az ídei évi túráinkat.
A Komáromi kerákpáros túraszakosztály avagy a tekerõ Tsi@ák egyik elnöke vagyunk.
A célunk, hogy a fiatalokat kirángassunk nem csak ahétköznapokból, ha nem a számítógép elõl és megísmertessük velük Magyarország szépségeit építészetét, jelentõsebb látni valóját.
Így junisba az útunk Kõszegre vezetett és környékére, bele értve Lochkenhause és környékét..fantaszti8kus volt e túra, majd agusztusba a Balatont néztük meg és végúl , mosz szeptemberne Komáromból letekerve felmásztunk az ország tetejére, Kékesre.Ez is sikerûlt.
Számos cikk jelent meg rólunk és egyre többen látják értelmét, szülõk is, hogy a srác sokkal jobban becsüli így a nyaralást, hogy saját erejébõl éri el annak célját..Remélem lesz még több ilyen szépnapunk az ídén, hogy csak ugy bicózunk és vissza emlékezünk az ídei év nyarára...kívánok nektek is hasonló jóket..Toxictom
Írta 2006. szeptember 13. - 19:05
Sziasztok!
Szombaton lesz a Tolna 50 gyalogos és MTB KERÉKPÁROS telj. túra. A táv 50 km 1000 m körüli szinttel, mindez a Szekszári dombságban, egy Bonyhád-Bonyhád kör, kellemes dimbi-dombis terepen. Részletesebben a www.ttt.tr.hu weboldalon.
Szombaton lesz a Tolna 50 gyalogos és MTB KERÉKPÁROS telj. túra. A táv 50 km 1000 m körüli szinttel, mindez a Szekszári dombságban, egy Bonyhád-Bonyhád kör, kellemes dimbi-dombis terepen. Részletesebben a www.ttt.tr.hu weboldalon.
Írta 2006. szeptember 13. - 15:41
80% megyek.
Bár, nekem kicsit korábban kezdõdik, át kell gurulnom Egerbõl a rajthoz, ha megyek.
Bár, nekem kicsit korábban kezdõdik, át kell gurulnom Egerbõl a rajthoz, ha megyek.
Írta 2006. szeptember 13. - 07:17
Jómagam+egy haver. Én országútival nyomom - lesz ami lesz - haver monti+véknya gumi. "Eshet esõ, fúhat szél, bringás ember sosem fél!"
Írta 2006. szeptember 12. - 22:25
Hétvégén nekem a Bükk lesz végül a program, 2 ismerõsöm országútival jön...õk reménykednek a jó utakban
Végül ki jön innen?
Végül ki jön innen?
Írta 2006. szeptember 11. - 08:26
Akkor a montira ugrik a slick gumi. Bár sokat árok a Bükkbe, de nem biztos hogy az országúti tekergõmmel mennék neki a távnak. Ismerve egy-két út minõségét. Vagy vannak olyan bátrak akik azzal nyomják?
Írta 2006. szeptember 08. - 16:18
http://www.kerekparostura.fw.hu/
inkább ezt ...
Ralph kollega linkelte fentebb...
A 110km-es tetszeni fog, két combisabb mászókát vélek benne felfedezni, /jávorra fel, ill, olaszkapu szilvás felõl/ de azok se teljesíthetetlenek.végig aszfalt, ha jól látom. Slickkel is nyugodtan küldhetõ, egy-két szakasz igen csak gyors.
inkább ezt ...
Ralph kollega linkelte fentebb...
A 110km-es tetszeni fog, két combisabb mászókát vélek benne felfedezni, /jávorra fel, ill, olaszkapu szilvás felõl/ de azok se teljesíthetetlenek.végig aszfalt, ha jól látom. Slickkel is nyugodtan küldhetõ, egy-két szakasz igen csak gyors.
Írta 2006. szeptember 08. - 14:16
Amennyiben ez kerékpáros teljesítménytúra akkor megyek! Minden ami tekerhetõ érdekel. Sár ide vagy oda.
Írta 2006. szeptember 06. - 22:11
Szeptember 30-án páran mennénk a Bükk 50 teljesítménytúrára. Esetleg vaalki csatlakozna?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2006. szeptember 06. - 21:55
hát, igen a túra hosszán minden évben vita van..nemtom mennyi pontosan..a 72 a kiírás. Tavaly gyalog nyomtuk ugyanezt a távot..és igen, az esõt mi is megkaptuk...finom volt!
Majd kereslek, my number 30/2879026
Gratula a gyaloglásért.
Sajjna, Én nem vagyok egy nagy gyalogos. :/
Recumbent trike forever!!
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2006. szeptember 06. - 11:52
hát, igen a túra hosszán minden évben vita van..nemtom mennyi pontosan..a 72 a kiírás. Tavaly gyalog nyomtuk ugyanezt a távot..és igen, az esõt mi is megkaptuk...finom volt!
Írta 2006. szeptember 05. - 21:38
Szeptember 16-án éjszaka lesz az Emer a gáton címû túra...jön rá valaki rajtam kívül? Indulás: Csongrád, Érkezés: Szeged..72 km
Kösssz a témát!
Azért ugrottam fel, hogy írjak ajánlót, ahogy tavaly tettem! Asszem, 62-63 Km körüli a táv!
Úgy néz ki, hogy a Zasszonnyal és pár kamperral, Csubee, Gyóni Gabi, PéKu, indulunk és kicsit késõbben mint az átlag, hogy jó setét -vagy sötét?- legyen. Ha van kedve valakinek hozzá, Huj-huj Fafalva!!
Kicsit megáztunk Algyõ körül a tavalyin, de még az is jól"esett" az idén, talán jó lesz az idõ, ha nem, SERÁFÜTT!
Jó hangulatú, tutti buli lesz!!
Léccci keress, ha jönnél: Vass Laci +3630/9439-398
Üdv.: tyito a nem hegylakó! Peace
Írta 2006. augusztus 29. - 18:10
Szeptember 16-án éjszaka lesz az Emer a gáton címû túra...jön rá valaki rajtam kívül? Indulás: Csongrád, Érkezés: Szeged..72 km
Írta 2006. augusztus 29. - 16:13
Legjobb, jó hangulat, egész szép útvonal, jó kaja ( ) jó társaság.....ott a heje minden Miskolc-környékinek.....