Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Saalbach-i móka:
Feltöltött kép
http://peterdh.hu/co...omment.news.142

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 hozzászólás
A bagolyirtási eredménylistát mindenki megnézheti a www.mbkse.hu oldalon.
A képeket folyamatosan töltjük fel. Profi minõségû fotók hamarosan!

Köszönet a támogatóknak:
Credithill, Frigelit, Vision Street Wear, J-Bike (Jász-Bike), AVE ásványvíz, GoFast!, SixSixOne, Royal, O'neal, SuNline, KeletiBlokk, Videoplakát, Mátra Local'Z, SecondWind, Ingyen Piac, Mátraszentimrei Önkormányzat, Gyöngyösoroszi Önkormányzat, MecsekÖko Zrt, Axel Média (www.extrem.hu), www.photokelemen.com

Köszönet továbbá minden indulónak és azoknak akik a verseny sikeres lebonyolításában részt vettek. Külön köszönet a Romániából és Szlovákiából idelátogató versenyzõknek. Remélem mindenki jól érezte magát ezen a nagyszerû hétvégén és a jövõben is ellátogattok hozzánk a Mátrába.

2009-ben a Mátrai Betyárok KSE önálló többfordulós kupasorozatot indít Bagolyirtáson, amelyek eltérõ pályavezetéssel teszik változatossá a sorozatot. Információk hamarosan!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Akkor legyünk aktuálisak, nehogy kapjak én is Kokktól:
Bagolyirtás:
Nõi:
1. Nyitrai Judit

Fully:
1. Lukács Rajmund
2. Gulyás Misi (3 századdal lemaradva:-))
3. Halász Krisztián
4. Peter Novacik
5. Szecskay András
6. Siska Gábor
7. Nagy Sándor
8. Székely András
9. Liszi Attila
10. Szedõ "csak93kilóvagyok" Tamás

Öregek, akik érem helyett szépen faragott botot kaptak hajlott korukhoz méltóan:
1. Kovács-Gombos Ádám (mázlim volt:-))
2. Pál András, akire most büszke a mamája
3. Borbély Ferenc, aki Debrecenben déházik:-)
4. Markó Gergely
5. Németh Balázs, akinek ez volt az elsõ versenye

Merevek:
1. Molnár Gergõ
2. Rácz Nándor
3. Szalai Bertold
4. Boldogh Bence
5. Kiss Tamás

M4RC!

M4RC!

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Nagyon jó volt a pálya, jobb mint múltkor. Jol éreztuk magunkat. Koszi a rendezoknek.

Ha lenne vlkinek kedve eggyet ingyen bringázni akkor Rózsahegyen (Ru¾omberok) nyílik egy BikePark és most szombaton azaz aug. 9-én lessz ott verseny. nevezés+felszálítás(sífelvono) INGYEN. Tobb itt http://www.skipark.s...0730-145157.pdf Remélem találkozunk.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Üdv!

Tokod jó volt :). Kár, hogy leért a pedálom tekerésnél :D:D

A 2000-ben volt biztosítás, orvosi kiszállás. Nem tudom, de lehet, hogy a crosszosoknak is kellett valami területhasználatot fizetni, mert ahol a pály van, már cross park van, szóval magánterület vagy mi. Volt toi-toi, "termálvizes" zuhanyzó. És volt tökéletes fotocellás idõmérés, amihez kihúztak majd 1 km kábelt a pálya mellett.

Viszont a pályabírókat hiányoltam, a kis sípokkal, különösen edzésnél :(.

Tokod dh nõi
1: Benkõ Barbara döntõ 1:55:... idõmérõ: 1:57:...
2: ......... Katalin döntõ 2:08:... idõmérõ: 2:08:...
3: Zsoldos Éva döntõ 2:18:30 idõmérõ: 2:25:...
4: ........ Szandra döntõ 2:35:... idõmérõ: 2:18:17

elnézést, hogy Katalin (szlovák lány) és Szandra vezetéknevét nem tudom. Szandrának ezúton is üzenem, hogy jobbulást!!

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Bagolyírtás:
Fully: 1. Lukács Rajmund
2. Gulyás Mihály
3. Halász Krisztián

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Jahh és ha vannak képek linkelljétek PLS:);)

thxx

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Tokod dh :)
Pálya: isten volt, jó öreg 2006os nyomvonal kis ugrókkal és egyéb okosságokkal tarkítva, nagyon élvezhetõ volt, a rajt is értelmes helyre került, egyszóval hibátlan.
Viszont 1 kis kaját, imént említett (tavaly tapasztalt) gulyáslevest vagy valamit hiányoltam a 2000Forintért. Mert végülis kaptunk 2 mért kört ezért a pénzért, nomeg egy életre szóló élményt! :)
Jani

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Szerintem Tokod az jó az zsír volt:), nekem nagyon tetszett:D csak ennyi:):)

sovaki

sovaki

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Tokodon volt zsíros kenyér, csak az elkészítést nem sikerült megoldani, ezért mindenkinek saját magának kellett elkészítenie (a büfé mellett volt az alapanyag). Energiaital pedig azért nem volt mert minden Red Bull-os a Forma 1 volt kint. A nevezési díj egyéb okok miatt is emelkedett, de az szervezõk pontos választ tudnak adni rá. Üdv: Sovi

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
nemvolt fikázási szándék
csak szar poén
bocs

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tanulj még :-)
ebben azt hiszem éreznem kéne az iróniát :)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Kölyök: pénteken ki, ma meg haza..
Amúgy igen, ottvoltam, és tetszett:)

hanyadik lettél?:)
gondolom dupla szaller 360al osztottad a népet:D:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Kölyök: pénteken ki, ma meg haza..
Amúgy igen, ottvoltam, és tetszett:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

De nem kell, hogy tetszen az ötlet.
Boccs.

Akkor szarjunk rá, mint sokminden másra...

Ha ezt írod, erre mit lehet reflektálni?:chin:
Én értem a dolgot, nincs vele semmi bajom, támogatom is az ötletet, de ha a fenti véleményt fogalmazod meg...

Egyébként ha elérhetõ lenne (frissen, gyorsan), felraknám azt is.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VV, nem érted. :P
Én nem plusz feladatot akartam adni senkinek, vagy átruházni azt, sõt az elõl "menekülni" sem, senkinek nem akartam még egy plusz telefonbeszélgetést sem.
De ha már ott volt valaki és tudja a végeredményt, akkor azt igazán megoszthatná.
Biztos minden helyezettnek jól esne, ha ugyan úgy ki lenne írva a nevük, mint nagy versenyeken.
Nem cak egy link lenne.
Sokan nem nyerni mennek, de azért ha összejön, mégis csak összehoztak valamit...

De hagyjuk tényleg! Nem ér ennyit az egész.
Esetleg tekerj egyet...

Off vége!

És bár nem tudom a mai eredményeket (komolyan, most már szinte föl se rakjátok õket), mindenkinek gratula!!!

Thez, azanyád! :D Kint voltál(/vagy)?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
cserébe a saalbach-i Adidas Slopestyle is kifejezetten jó volt... Jó nézni a versenyzõket kb 1 méterrõl, miközben a filmekben látott trükköket szórják csak úgy, könnyedén.

nem semmi arcok :)

és:

1. Pilgrim, Sam GBR

2. Söderström, Martin SWE

3. Ferry, Pierre Edouard FRA

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Tokodon jóvolt a pálya. a 2000res nevezést nemértem, se energiaital se zsiroskenyér se gulyásleves(tuttommal tavaly mind volt)Meg természetesen felszálitás se, viszon jobbvolt a tavalyinál sokkal a pálya. A hangulat se volt rossz ahoz képest hogy egy másik versennyel egy idõben volt.

Még kép valakinél?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha ennyire jó az ötlet, miért nem valósítod meg te? És csendben fel is teszem a kérdést: akkor ki szarik a dologra?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Egy kicsit praktikusabbnak/ésszerûbbnek tartottam volna, hogy aki ott volt/részt vett a versenyen, pár órán belül haza érnek és nem tartana sokáig beírni az elsõ 3-at ide.
A link már nem beírás, hanem link és sokára kerül föl az összes idõ.
De nem kell, hogy tetszen az ötlet.
Boccs.

Akkor szarjunk rá, mint sokminden másra... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D