Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

melyik nyom? toronytól?

Nem a toronytól indul;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Nekünk is vannak terveink. Pl. szombaton olyan híreket kaptam az egyesületünk elnökétõl, hogy áh. Kb. 7 perces pályáról van szó, és azt mondja meglesz rá az engedély. Hát én alig várom, pedig valószínüleg csak a célban fogom megint basztatni a gépet...

melyik nyom? toronytól?

DHGEGEEEE

DHGEGEEEE

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

magánszemélyként bizonyos IT szolgáltatásokkal tudom támogatni bármely hazai versenyszervezõ csapatot, kezdeményezést. Csak bátran. :afro:

Asszem tudom mire gondolsz épp :D:D
A bringázás egy vízszintes irányú mozgás függõleges kifejezõdése! :cheers: :):)

értetlen

értetlen

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Itt van egy pár kép Damee Pixtöl:http://kep.tar.hu/damee/50596139#2

Glory

Glory

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
A többi tokodi képrõl van valakinek infoja?

Halász László

Halász László

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Na ezaz, még képeket!!! :D
halaszracing.pinkbike.com

zgyurian

zgyurian

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

www.lonefighter.fw.hu

Tokodi képek már fent vannak!!!!

Oldalunk: Endless ride...

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Legjobb tudomásom szerint a sporttörvény szerint egy ország - egy szövetség. Két szövetség ill. két ugyanazon szakág nem lehet. De nem is akarunk mi ilyesmit. Mi csak egy színvonalas sorozatot szeretnénk és azt, hogy a belefáradt versenyzõk újból rajthoz álljanak. Aztán meglátjuk a jövõt.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
az tény hogy a "csokikupák" kinõtték a nevüket és egyre színvonalasabbak lettek az utóbbi években. 2007 ben felmerült a Barcikai-Putnoki-PeterDH helyszínein egy csokisorozat aminek a végén egy nagy csokibálványt lehet elvinni :D

Amikor a szövetség nem akarta díjjazni a DHI 4X ágak helyezettjeit, és emellett felvetõdött a szövetség háttértérmunkájának hiányossága, én erre azt mondtam, hogy csinálni kell egy saját szövetséget: összekellfogni azoknak az egyesületeknek akik akarnak tenni a hazai sportért, de nem az MTBSZSZ égisze alatt. béla korábban említette a példaértékû összefogást az EHSE (eged) Kolibri (mezõkövezsd) KKSK (miskolc) keretein belül.
NateS ajánlom figyelmedbe õket.

Mivel én nem alkotok hivatalos szervezetet :D magánszemélyként bizonyos IT szolgáltatásokkal tudom támogatni bármely hazai versenyszervezõ csapatot, kezdeményezést. Csak bátran. :afro:

adamkg: de semmit nem öregedtél :D !!

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Húúú, de meghíztam azóta. Abba a pólómba már bele se férek. Persze csak karban, meg vállban nem, mert izmosodtam.:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Annak idején a Pannon Kupás versenyeken összesen az 5 versenyen 185 ember indult. Természetesen egy versenyen nem voltak ennyien, de versenyenként 50-100 nevezõ volt. Az azért nem volt rossz abban az idõben.

ááá miért kellett felemlegetni! :D a 2005 ös esõs dagonya verseny volt az isten. annál jobban nem csúszik semmi. az elõtte való éjszakai buli :D huh de hiányoznak azok az idõk...
Emlékeink képekben: :P
http://www.freeweb.h...ei/Szexard_2005

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts

Hi!
én is szeretnék indulni egy merev farú géppel a bükkzsérc dh-n, de még soha nem dh-ztam, full kezdõket engednek indulni vajon? reális elképzelés ez?

Nem lesz több bükkzsérc dh. Erdészet megvonta az engedélyt a helytõl.

jezso

jezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Nates: Egy a baj te leszel a vesztes mert törvényi szabályozás hogy kupasorozatot csak a szakági szövetség indíthat. Szóval ha van ügyvéded ha nincs vesztesz. Sajna ez van Magyarország 2008.

Ha ez tényleg így van akkor az mega LOL.
Ilyen erõvel, ha én egy kutyaúsztató kupasorozatot szeretnék szervezni az ország különbözõ bányatavain, akkor azt csak a Magyar Bányató Szövetség hozzájárulásával, és a Magyar Kutyatartók Szövetségének engedélyével tehetem vagy mi? :D

Van egy olyan érzésem hogy az MMTBSZ szabályzatában van válasz erre a kérdésre.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
NateS:
mi is megrendeztük annak idején a Pannon Kupát, úgyhogy no para. ugyanilyen indíttatásból, hogy a szövetséget kihagyjuk belõle.
azon esetleg el kéne gondolkodni, hogy ebbe a baráti összeröffenésekbe bevonni más megbízható helyszíneket (tokod, egeddh stb.). a pannon kupa is komló-szekszárd-gyõr vonalon volt.
persze, ha a szövetség szeretné, hogy ezek beleszámítsanak a kupasorozatba, akkor érdemes leülni velük, de értelmes feltételrendszert kell felállítani. és azt utána betartani mindkét félnek.

ja, és szponzorokat szerezni rá. bár úgy látom, hogy ti erre az egy versenyre több szponzort szereztetek, mint a szövetség dh szakága az utóbbi 10 évben :)

NateS

NateS

törzsvendég

• fórumtag
  • 440 posts
Meg fogjuk találni a jó megoldást. Jobbat a mostani iránynál.

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 posts

Nem szeretnénk a jelenlegi magyar szakági szövetségi "háttérrel" versenyt rendezni. Ez van.

Sajna egyre többen vannak ezzel így. És nem lebeszélni akarlak benneteket, csak segíteni hogy ne legyen baj belõle. Egy baráti bringázás persze más dolog:oczko:
FanatiX

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 posts

Hi!
én is szeretnék indulni egy merev farú géppel a bükkzsérc dh-n, de még soha nem dh-ztam, full kezdõket engednek indulni vajon? reális elképzelés ez?

Bõven.....Magyarországon kevés az a hely ahova nagygép kell....:)

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts

Most újra visszaolvastam a májusi 24-tõl a hozzászólásokat, és nem értem miért lenne szánalmas a véleményem? Mindenki szánalmasan mutogatott a másikra, és egy másik helyszínen 1 héten belül volt verseny. Akkor most ki volt a szánalmas? Én azt nem értettem miért nem lehetett a mostani versenyt akkor összehozni? Mert a szövetség olyan feltételeket szabott? Áh...

Még mindig nem értem h mi közünk a szövetség versenyéhez. :D Mi itt fórumon tudtuk meg h lenne ott egy kupafutam.
Nekünk amúgy se lett volna jó az a idõpont, mert mi a Gellért-hegyi verseny szervezését csináltuk akkor, és mi nem tudunk összedobni egy hét alatt versenyt.

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Hi!
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
én soha nem dh-ztam, eccer láttam dh versenyt élõben de naon teccik. Abszolút kezdõket engednek indulni dh versenyen? A Bükkzsérc dh-n indulni szeretnék merev farú géppel, reális elképzelés ez? :)
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.