Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Engem meg szállás érdekelne.

nálam a van, ha nem vagy nagyon igényes :D

központi lánykolégium miskolc. meg asszem jakeszék - talán veres marton viézzel - valamelyik közelebbi szakmunkás koleszban voltak.

szemere http://www.iranymagy.../terkep/I308509
ifitábor bszk: 0630/3498453
http://www.iranymagy...t/szallasok-p1/

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Én nem számítok ilyenre, hogy akik a másik helyen fizettek itt nem kell fizetniük,mivel másik gárda rendezi.
FanatiX

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Engem meg szállás érdekelne.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Az OB szeptember 27-28.-án lesz Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló-n, rendezõ KKSK. A Cserépváralja -Kanyon pedig október 18-19.-én. A rosszul sikerült OB miatt az újra meg kell rendezni a versenyt . A KKSK vállalta a verseny megszervezését okt. 11-12.-i idõpontra, de idõközben kértek engem az idõpont módosításra, mert az októberre nagyon összesûrûsödtek az egyéb rendezvényeik. Megegyeztünk abban,hogy a Cserépváraljára tervezett verseny idõpontját átengedem nekik, és én csak októberben18-19.-én szervezem meg a Kanyon-t. Ezzel csak az a gond, hogy ha esik az esõ októberben, akkor a Kanyon-t le kell mondanom, mert akkor az amúgy is nehéz pálya teljesíthetetlen lesz. De legyünk optimisták,és reménykedjünk a jó idõben:)

bõvebb infók az OBról?
Nevezésidíjak, akik indultak a hibás OB-n nekik is kell fizetni, ha igen mennyit? programkiírást, plakát van?

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

De el is cseszte 2x is. Jól ment Blankinsop.

meglepõ volt. de grat neki, nagyot jött. fairclough esése pedig elég vicces volt:D alig tudott visszamenni a bicójáért. pedig lehet lenyomta volna hillt.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
De el is cseszte 2x is. Jól ment Blankinsop.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
félelmetes volt látni, hogy milyen az, amikor Hill TÉNYLEG a határon megy. looks flexy
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás

Foci lesz, ne reménykedj! Ellenben ott a Freecaster.

Ja, rohadjanak meg. Egyidõben 5-bõl legalább 3 sportcsatornán foci van.

TTHBéla

TTHBéla

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás

Béla! Erõsítsd meg légyszi, hogy téllleg változik-e az OB idõpontja szeptember 27-28ra. és ha igen kiírást megcsinálnád? érdekelne. Köszi

Az OB szeptember 27-28.-án lesz Bükkszentkereszt-Bükkszentlászló-n, rendezõ KKSK. A Cserépváralja -Kanyon pedig október 18-19.-én. A rosszul sikerült OB miatt az újra meg kell rendezni a versenyt . A KKSK vállalta a verseny megszervezését okt. 11-12.-i idõpontra, de idõközben kértek engem az idõpont módosításra, mert az októberre nagyon összesûrûsödtek az egyéb rendezvényeik. Megegyeztünk abban,hogy a Cserépváraljára tervezett verseny idõpontját átengedem nekik, és én csak októberben18-19.-én szervezem meg a Kanyon-t. Ezzel csak az a gond, hogy ha esik az esõ októberben, akkor a Kanyon-t le kell mondanom, mert akkor az amúgy is nehéz pálya teljesíthetetlen lesz. De legyünk optimisták,és reménykedjünk a jó idõben:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
jah...tegnap is akadozott, aztán a döntõre megcsinálták.

Aktuális civil

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
üdv!

nálatok is akadozik a freecaster adás?
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

T-2óra

T-15 perc:D

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
T-2óra

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem tudom volt-e már róla szó, de holnap (szombaton) a Eurosport2 élõben közvetíti a schladmingi DH futamot 13:45-kor. Legalább is a honlapjuk szerint.

Foci lesz, ne reménykedj! Ellenben ott a Freecaster.

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

De jó hogy az ob miatt raktuk át a kék+ DH-t....

Vasárnap Kék+ edzés! Nálam lehet jelentkezni! 0630/2712126

tegnap beszéltem tigrissel, õ mondta akkor, meg hogy jövõhétvégén már építik meg újítják a pályát.

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 hozzászólás

Béla! Erõsítsd meg légyszi, hogy téllleg változik-e az OB idõpontja szeptember 27-28ra. és ha igen kiírást megcsinálnád? érdekelne. Köszi

De jó hogy az ob miatt raktuk át a kék+ DH-t....

Vasárnap Kék+ edzés! Nálam lehet jelentkezni! 0630/2712126

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nem tudom volt-e már róla szó, de holnap (szombaton) a Eurosport2 élõben közvetíti a schladmingi DH futamot 13:45-kor. Legalább is a honlapjuk szerint.

-=fekete holló=-

-=fekete holló=-

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
hello
valaki kedves fórumtag leírná nekem, hogy idén milyen DH versenyek lesznek még kishazánkban?
elõre is köszönöm
Honlapom -> www.pepemovies.hu

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
diiikkk, pedig lehet a régi jobb volt (keményebb), nah mind1

eged DH-ról neked sincs semmi infod?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1: