A Kékestetõ-Mátrafüred Kékkereszt DH rajtja a K+ és Kék háromszög elágazásánál lesz. A cél Mátrafüreden a régi Kallómalomnál lesz, ott ahol a sziklás rész után kiér az aszfaltra a pálya. A verseny teljes egészében a K+ turistajelzésen halad. A versenyen minden vállalkozó kedvû sporttárs indulhat, fejvédõ kötelezõ - egyéb védõfelszerelés ajánlott!
Odajutás:
Autóval:
M3 autópálya -> Gyöngyös -> 24-es fõút -> Mátrafüred -> Mátrafüreden a buszmegálló kõépülete elõtt a patakparti parkoló felé jobbra lekanyarodni.
Vonattal:
Budapest - Miskolc vonalon Vámosgyörknél leszállni (Budapestrõl 45 perc) -> Vámosgyörkön a Gyöngyösi csatlakozással Gyöngyösre -> Gyöngyösrõl az Erdei kisVasúttal (bringa feltehetõ!) -> Mátrafüredre
A cél a kisvasút végállomásától kb 250 m, a patakparton. A szállás is kb ennyire van.
A parkolóban általában kényelmesen lehet parkolni, a teherautók is itt fordulnak majd. A Mátrai Betyárok által ajánlott szállás innen 200 méterre van, az erdei tábor területén. A cél a parkolótól 100 m erdei aszfaltúton.
Mátrafüreden büfésor van: kaja, pia lehetõség adott.
Részletes szállásinfo:
http://www.forum.bik...postcount=10081
A szállás zárt területére autóval be lehet hajtani, zárható kerékpártároló van, kerékpármosási lehetõséggel.
Támogatók:
Credithill, SixSixOne, Royal, O'neal, SuNline, KeletiBlokk, Videoplakát, GoFast!, Mátra Local'Z, SecondWind, www.hutoepito.hu , Gyöngyösi Önkormányzat, Laczkó Borászat, Gyurma Bringa, J-Bike (Jász-Bike), Egererdõ Zrt
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2008. September 22. - 19:35

Posted 2008. September 22. - 19:15

nem licences, de már kérdezték.......
am a kékkereszt legtetejétõl indul majd a verseny és akkor át kell menni az úton többször is, vagy a kék+ kék 3szög elágazásnál lesz a rajt? esetleg máshol?
... Eged DH-ról még mindig nem tud senki semmit?
am a kékkereszt legtetejétõl indul majd a verseny és akkor át kell menni az úton többször is, vagy a kék+ kék 3szög elágazásnál lesz a rajt? esetleg máshol?
... Eged DH-ról még mindig nem tud senki semmit?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:
Posted 2008. September 22. - 18:54

Posted 2008. September 22. - 16:43

Posted 2008. September 22. - 14:42

Bagolyírtási verseny video:
Kb az elsõ másfél percben a falunapi bemutató látható.
Kék kereszt versenyre most hétvégén is csinálunk gyakorlást. (utolsó alkalom az edzésre a verseny elõtt) Akinek van kedve jönni az jelezze, mert tudnunk kell hogy hány teherautót rendeljünk a gyakorlásra.
Kékkereszt verseny ajánló cikk: http://globetrekker....atrai-betyarok/
Kb az elsõ másfél percben a falunapi bemutató látható.
Kék kereszt versenyre most hétvégén is csinálunk gyakorlást. (utolsó alkalom az edzésre a verseny elõtt) Akinek van kedve jönni az jelezze, mert tudnunk kell hogy hány teherautót rendeljünk a gyakorlásra.
Kékkereszt verseny ajánló cikk: http://globetrekker....atrai-betyarok/
Posted 2008. September 20. - 23:43

Attól csak izgalmasabb lehet.. út átugró
bobálya útátugró

Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2008. September 20. - 23:01

háj
látom van egy rahedli szponzor... díjazás?
más: sátoraljaújhelyen tudtommal van felvonó és én októberben mennék oda.... járnak még a felvonók?
úgytudom még járnak, de már nem sokáig lehet dhzni, mert lassan kezdik építeni a bobpályát. ami kettévágja a pályát......
Posted 2008. September 20. - 19:57

Szálláslehetõség a Kékkereszt DH-n!
A pálya céljától 100 m-re, Mátrafüreden, erdei ifjúsági táborban!!!
2500Ft/fõ/éj áron a mátrafüredi ("nagykátai") gyermektáborban.
Features:
- Egyszeri meleg fõétkezést tartalmaz (szombat este 19.00)
- 100 méterre a pályától (egy perc gyalog)
- Autóval megközelíthetõ, zárt terület a parkoláshoz
- 10 fõs kõházakban, ~150 fõ max
- Zárható kerékpártároló, kerékpármosási lehetõség
- Zuhanyzó, konyha, 150 fõs étkezõ, tábortûz!
- Hálózsák szükséges, a kõházak nem fûthetõek!
- Esti tábortüzes össznépi lazulás a tábor fõterén
Elõzetes szállásfoglalás szükséges, a szállásdíjat a nevezéssel egy idõben kell rendezni a csajoknál.
A táborban lesz a Mátrai Betyárok HQ is, így az esti jó móka adott. Az épületek a tábortûztõl kissé távolabb esnek,
így a pihenni vágyókat sem fogja zavarni a nyüzsi...
Elõzetes szállásfoglalás:
Tel: Bagi Attila: 30/307-7944
e-mail: matraibetyarok@gmail.com
Képek a szállásról:

További képek: ITT
A pálya céljától 100 m-re, Mátrafüreden, erdei ifjúsági táborban!!!
2500Ft/fõ/éj áron a mátrafüredi ("nagykátai") gyermektáborban.
Features:
- Egyszeri meleg fõétkezést tartalmaz (szombat este 19.00)
- 100 méterre a pályától (egy perc gyalog)
- Autóval megközelíthetõ, zárt terület a parkoláshoz
- 10 fõs kõházakban, ~150 fõ max
- Zárható kerékpártároló, kerékpármosási lehetõség
- Zuhanyzó, konyha, 150 fõs étkezõ, tábortûz!
- Hálózsák szükséges, a kõházak nem fûthetõek!
- Esti tábortüzes össznépi lazulás a tábor fõterén

Elõzetes szállásfoglalás szükséges, a szállásdíjat a nevezéssel egy idõben kell rendezni a csajoknál.
A táborban lesz a Mátrai Betyárok HQ is, így az esti jó móka adott. Az épületek a tábortûztõl kissé távolabb esnek,
így a pihenni vágyókat sem fogja zavarni a nyüzsi...
Elõzetes szállásfoglalás:
Tel: Bagi Attila: 30/307-7944
e-mail: matraibetyarok@gmail.com
Képek a szállásról:

További képek: ITT
Posted 2008. September 19. - 22:00

Hello!
Az OB rendezõitõl kérdezném, h van-e valami lehetõség arra, h az estleges vonattal érkezõket a szombati napon (illetve akkor nyilván vasárnap is) felvegyék Miskolcon valahol, mielõtt megkezdõdik a felszállítás? Sokaknak lenne jóval könnyebb dolga, illetve lehet, h ezen is múlhat pár ember jelenléte.
üdv
Az OB rendezõitõl kérdezném, h van-e valami lehetõség arra, h az estleges vonattal érkezõket a szombati napon (illetve akkor nyilván vasárnap is) felvegyék Miskolcon valahol, mielõtt megkezdõdik a felszállítás? Sokaknak lenne jóval könnyebb dolga, illetve lehet, h ezen is múlhat pár ember jelenléte.
üdv
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
Posted 2008. September 19. - 21:11

Posted 2008. September 19. - 21:00

háj
más: sátoraljaújhelyen tudtommal van felvonó és én októberben mennék oda.... járnak még a felvonók?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:
Posted 2008. September 19. - 09:18

Posted 2008. September 19. - 08:53

És ne feledjétek, most vasárnap itt gyakorlás! Gyertek!
Nem tudom, hogy igaz-e de úgy hallottam hogy most hétvégén ingyenesen lehet a vonaton szállítani a bringát.
Nem tudom, hogy igaz-e de úgy hallottam hogy most hétvégén ingyenesen lehet a vonaton szállítani a bringát.
Posted 2008. September 19. - 08:10

A pálya végig természetes nyomon halad, épített elemek nem lesznek. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet ugrálgatni. Vannak természetes leléptetõk, vízmosások, jónéhány kisebb letörés, és szikla. Nagyon sok szikla. Tehát hazai viszonylatokban maximálisan technikás pálya, mindezt épített elemek nélkül - amit a természet alkotott.
Posted 2008. September 19. - 07:51

Posted 2008. September 18. - 21:37

kb milyne a pálya? vannak rajta ugrók meg ilyesmi?
mondjuk 5 km az kihívás, sztem megyek majd remélem
mondjuk 5 km az kihívás, sztem megyek majd remélem
Posted 2008. September 18. - 20:22

Na, akkor izzítsuk:
Mátrai Betyárok Presents:

Újra támadnak a Mátrai Betyárok!
Kékkereszt DH 2008 Október 4-5 A legsziklásabb... fincsi lesz
HELYSZÍN: Kékestetö - Mátrafüred
RENDEZÖ: Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület
A PÁLYA Hossza: 5 km
Szintkülönbség: kb: 570m
Rajt: Kékestetö 900 m
Cél: Mátrafüred 330 m
Program:
Nevezés:
10.04-én szombaton 8:30-tól 17:00-ig
10.05-én vasárnap 8:00-tól 11:30-ig
Szabadedzés:
10.04-én szombaton 9:00-tól 17:00-ig
10.05-én vasárnap 9:00-tól 11:30-ig
Idömérö futam rajtja: 10.05-én 13:00-kor
Döntö futam rajtja: 10.05-én 15:00-kor
Nevezési Díj: 5000.-Ft
Két napos non-stop felszállítást tartalmazza, több teherautóval! Nem szekér, nem traktor, nem tologatjuk...
Hölgyeknek ingyenes.
Kategóriák: Nöi, Fully, Merev, Senior(30+)
Mindenkit szeretettel várunk. Sikeres versenyzést kíván a Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület! A nézõknek a szurkolás kötelezõ!
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Infó: www.mbkse.hu
Támogatók:
SixSixOne, Royal, O'neal, SuNline, KeletiBlokk, Videoplakát, GoFast!, Mátra Local'Z, SecondWind, www.hutoepito.hu , Gyöngyösi Önkormányzat, Laczkó Borászat, Gyurma Bringa, J-Bike (Jász-Bike), Axel Média (www.extrem.hu), Egererdõ Zrt,
Mátrai Betyárok Presents:

Újra támadnak a Mátrai Betyárok!
Kékkereszt DH 2008 Október 4-5 A legsziklásabb... fincsi lesz

HELYSZÍN: Kékestetö - Mátrafüred
RENDEZÖ: Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület
A PÁLYA Hossza: 5 km
Szintkülönbség: kb: 570m
Rajt: Kékestetö 900 m
Cél: Mátrafüred 330 m
Program:
Nevezés:
10.04-én szombaton 8:30-tól 17:00-ig
10.05-én vasárnap 8:00-tól 11:30-ig
Szabadedzés:
10.04-én szombaton 9:00-tól 17:00-ig
10.05-én vasárnap 9:00-tól 11:30-ig
Idömérö futam rajtja: 10.05-én 13:00-kor
Döntö futam rajtja: 10.05-én 15:00-kor
Nevezési Díj: 5000.-Ft
Két napos non-stop felszállítást tartalmazza, több teherautóval! Nem szekér, nem traktor, nem tologatjuk...
Hölgyeknek ingyenes.
Kategóriák: Nöi, Fully, Merev, Senior(30+)
Mindenkit szeretettel várunk. Sikeres versenyzést kíván a Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület! A nézõknek a szurkolás kötelezõ!
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Infó: www.mbkse.hu
Támogatók:
SixSixOne, Royal, O'neal, SuNline, KeletiBlokk, Videoplakát, GoFast!, Mátra Local'Z, SecondWind, www.hutoepito.hu , Gyöngyösi Önkormányzat, Laczkó Borászat, Gyurma Bringa, J-Bike (Jász-Bike), Axel Média (www.extrem.hu), Egererdõ Zrt,
Posted 2008. September 18. - 17:21

lesz felszállítás?
köszi
Persze, kicsit macera lenne egy 5km-es pályán feltolni.

Posted 2008. September 18. - 16:27

Posted 2008. September 17. - 01:20

Hétvégi kékkereszt gyakorlás! Szeptember 21. Vasárnap 10:00 Mátrafüred alsó parkoló.
Jelentkezni lehet: szigike@gmail.com tel: 06/30 2712126
Jelentkezni lehet: szigike@gmail.com tel: 06/30 2712126