Ha jól emlékszem akkor Mariborban voltak ilyesmi versenyek (nemzetközi, sok magyarral). Murauban is volt már a snowboard OB-val egyidõben ami annyival durvább, hogy a BX pályán van, tele ugratókkal (Nyugati téri kivetítõ).
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2004. január 11. - 16:08

Írta 2004. január 11. - 15:21

thommey tlta a linkel-õ-ben és eszembe jutott eszembe ilyen mér nincs nálunk... :-[Tök jó lenne!!! 
http://www.upsolut-e...ts/snowking.wmv

http://www.upsolut-e...ts/snowking.wmv
Írta 2004. január 11. - 15:03

Írta 2004. január 11. - 14:48

Írta 2004. január 11. - 14:26

Írta 2004. január 11. - 13:55

Írta 2004. január 11. - 13:22

freeride verseny? uhh..elobb meg versenyhiany volt most meg freeride..lassabban gyerekek tulfejlodunk magunkon ;D ;D
Írta 2004. január 11. - 00:35

Írta 2004. január 10. - 20:50

Lesz Kazincbarcikán is csak még az idõpont nem biztos!
ÉRDEMES ELLÁTOGATNI A HTTP://BARCIKADH.UW.HU HONLAPRA MERT OTT LESZ LÁTHATO LEGHAMARABB.
EZamugy DH/freeride verseny lesz.
Ha lesz bármi más is akkor közzé teszem.
ÉRDEMES ELLÁTOGATNI A HTTP://BARCIKADH.UW.HU HONLAPRA MERT OTT LESZ LÁTHATO LEGHAMARABB.
EZamugy DH/freeride verseny lesz.
Ha lesz bármi más is akkor közzé teszem.
Írta 2004. január 10. - 15:32

Írta 2004. január 10. - 15:19

Egy kicsit átszablyuk a pályát! 2002 õszi elit fele fog menni! nem tul lankás!

Írta 2004. január 10. - 14:57

Kánc nélküli? ? ?
KIRÁLY!!! ;D
Bár a gödör átugrás kcisit bajos lesz úgy, de majd megoldjuk valahogy!!!

Bár a gödör átugrás kcisit bajos lesz úgy, de majd megoldjuk valahogy!!!

Írta 2004. január 10. - 14:18

Sziszstok! Az idei dh.versenyek közt lessz 2 Tokodi dh. is! A tavaszi az lánc nélküli,az õszi pedig hagyományos! Azért nem hagyuk ezt a sportágat elveszni! ;D Remélem sikerûl! Ja ha tudtok sponzorokat szoljatok! Üdv Tokod team!
Írta 2004. január 09. - 21:39

Fontos, hogy minden versenyrõl írjanak a szervezõk egy levelet a mmtbsz-nek mert akkor berakják a naptárba rögtön és gy talán kissebb az eséje, hogy üsse egymást 2 verseny!!!
Írta 2004. január 09. - 11:37

Sala: ha megnézed a tavalyi mátrai, tokodi, bp-i DH-t, akkor láthatod, hogy nem az volt rájuk a jellemzõ, hogy kevés lett volna az induló... Sõt, a Mátrában már lassan kezdett sötédeni, és még mindig mentek a versenyzõk az idõmérõn (jó, volt egy kis idõmérés-kollapszus is), a BpDH-n szintén azért kellett menetközben kvalifikálni a döntõben indulókat, mert túl sokan voltak, illetve Tokodon is 100 fölött volt az indulók száma. Tehát nem versenyzõ van kevés, hanem verseny.
Bigcsocso: az MMTBSZSZ hivatalos versenynaptára: http://www.hunbike.h....php?szakag=MTB <- itt olvasható. Hogy ez mennyire fix, és részletes, azt nem tudom, de hivatalosnak mindenképpen az. Hajrááá a szervezõknek, toljátok az infót, és megyünk bringákkal, versenyszellemmel, és persze fotómasinákkal és diktafonokkal, hogy az újságban is nyoma legyen az ilyen fasza kezdeményezéseknek.
Bigcsocso: az MMTBSZSZ hivatalos versenynaptára: http://www.hunbike.h....php?szakag=MTB <- itt olvasható. Hogy ez mennyire fix, és részletes, azt nem tudom, de hivatalosnak mindenképpen az. Hajrááá a szervezõknek, toljátok az infót, és megyünk bringákkal, versenyszellemmel, és persze fotómasinákkal és diktafonokkal, hogy az újságban is nyoma legyen az ilyen fasza kezdeményezéseknek.

Írta 2004. január 09. - 11:26

Hi Mindenkinek!!!!!!!
Ha versenyeket akartok akkor kaptok!!!!!!!
Mi itt Komlón a DÖKE egyesület az alábbi versenyeket rendezzük 2004-ben:
I. Forduló: Dual/DH Áprilisban, Komló mellett Magyarszéken vadonatúj pályán.
II.Forduló, júliusban, mely valószínûleg Magyar Kupafutam vagy OB ha megkapjuk, meg ha van elég szponzor, de a verseny az tuti: 4X/DH, A DH csak házi verseny
III.Forduló: szeptemberben 4X/DH
A pontos idõpontokat mihamarabb közzé tesszük, csak várjuk az idei naptárat, hogy ne ütközzön ezzel azzal, de sajnos sehol nem találkozunk rendesen kiírt naptárral. EZ SZOMORÚ, PEDIG NEM TARTANA SOKÁIG ÖSSZEHOZNI!!!!!!!!!!!!!!
üdv Mindenkinek
Ha versenyeket akartok akkor kaptok!!!!!!!
Mi itt Komlón a DÖKE egyesület az alábbi versenyeket rendezzük 2004-ben:
I. Forduló: Dual/DH Áprilisban, Komló mellett Magyarszéken vadonatúj pályán.
II.Forduló, júliusban, mely valószínûleg Magyar Kupafutam vagy OB ha megkapjuk, meg ha van elég szponzor, de a verseny az tuti: 4X/DH, A DH csak házi verseny
III.Forduló: szeptemberben 4X/DH
A pontos idõpontokat mihamarabb közzé tesszük, csak várjuk az idei naptárat, hogy ne ütközzön ezzel azzal, de sajnos sehol nem találkozunk rendesen kiírt naptárral. EZ SZOMORÚ, PEDIG NEM TARTANA SOKÁIG ÖSSZEHOZNI!!!!!!!!!!!!!!
üdv Mindenkinek
Írta 2004. január 09. - 11:21

Én is rábeszéltem magam, hogy indulok minden versenyen ,igaz a társaság miatt (Krikk tím rulez) gurultak még kategóriában.
Akkor ebbõl semmi nem lesz?Amúgy osztom Jorus fater észjárását a dh társadalom népességnövekedésével kapcsolatban.Ez a sok ember nem lehet vitrinbicajos? ???Akkor meg miért vannak kevesen a versenyen?Biztos jobb a hangulat nézõi szemszögbõl mint egy xc vagy maraton versenyen.Remélem ez csak egy kis év eleji álmos hozzáállás.......
Akkor ebbõl semmi nem lesz?Amúgy osztom Jorus fater észjárását a dh társadalom népességnövekedésével kapcsolatban.Ez a sok ember nem lehet vitrinbicajos? ???Akkor meg miért vannak kevesen a versenyen?Biztos jobb a hangulat nézõi szemszögbõl mint egy xc vagy maraton versenyen.Remélem ez csak egy kis év eleji álmos hozzáállás.......
Írta 2004. január 09. - 11:03

Pl Bükkben miért nincs az utóbbi idõben verseny? Ugye, ott volt a szilvásváradi pálya...
Pécsen meg lehetne olyan versenyt rendezni, hogy a pálya vége "épített környezetben" legyen. Persze én nagyon messze vagyok Pécstõl és talán rosszúl tudom, és nem is lehetne ilyet csinálni ott sem, csak elgondolkodtam...
Pécsen meg lehetne olyan versenyt rendezni, hogy a pálya vége "épített környezetben" legyen. Persze én nagyon messze vagyok Pécstõl és talán rosszúl tudom, és nem is lehetne ilyet csinálni ott sem, csak elgondolkodtam...
Írta 2004. január 08. - 20:30

Érdekes tendencia, hogy egyre többen vesznek DH vázat, DH telót, építkeznek, költenek, és bizony mennek is vele, ahogy a fogasokat elnézem néha felfelé. Tehát igény lenne versenyekre, mégsincsenek. Jó, nincs a DH-nak olyan tömegbázisa, mint egy maratonnak, ahol a terhes nõtõl a matuzsálem faterokig mindenki elindul, mert jó (és tényleg az), de valahogy nem értem a dolgot. Pedig ezt még nézni is lehet... Értekezni HP-ékkel, hogy tkp mi az ami kellene a versenyekhez, és mi az, ami ezek közül nincs meg. (Pénz, engedélyek, emberek, akik szerveznek, nemtom.)
Ezek szerint nem is lesz idén hivatalos idény? Mert gondolom azért lesz Tokod, Szexárd, Sauh. Ugye...?
Ezek szerint nem is lesz idén hivatalos idény? Mert gondolom azért lesz Tokod, Szexárd, Sauh. Ugye...?
Írta 2004. január 08. - 19:37

Ezeken az itthoni versenyeken majd jól elindulunk, aztán megyünk külföldre:
http://www.uci.ch/en..._2004/index.htm
http://www.uci.ch/en..._2004/index.htm