Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Posted 2004. January 18. - 12:17

Persze ettõl még lehet "alternatív" sorozat.
Posted 2004. January 18. - 12:11

Posted 2004. January 18. - 12:05

Posted 2004. January 18. - 11:54

Ez már elég ütõs lenne!!!!! Sugalná, hogy amenyiben õk nem hajlandók válltani itt a forradalom!!! ;D
Posted 2004. January 18. - 10:40

Posted 2004. January 17. - 23:49

Posted 2004. January 17. - 21:44

Üdv
Zsolo
Posted 2004. January 17. - 19:18

Posted 2004. January 17. - 02:35

A szexárdiak mellettetek állnak, ebben, ha kell akkor tegyetek fel ide egy word formátumú levelet és aláírjuk, nem vagyunk sokan, de mi benne vagyunk.
Üdv Nagy Dani(Pupák)
Posted 2004. January 17. - 00:39

Posted 2004. January 16. - 23:43

azert meg kell probalni.
hallotam par dolgot hogy most a tisztelt vezetoseg azzal van elfogglalva minden tekintetben hogy ki is legyen az aki majd hazankat kepviselu az olimpian (ami persze mar eldontott

Posted 2004. January 16. - 23:34

http://dalmamag.hu/h...tter/letter.htm
Szóljatok hjozzá jó vagy nem jó, it írjunk még bele, stb...
És végleges válltozatot minél többen kellne alírnunk!!! Talán kéne szervezni egy BP talit vagy ilyesmi!!!
Posted 2004. January 16. - 21:27

A téma, hogy mit várnánk el a szövetségtõl azzal szemben amit tavaj csináltak/nem csináltak.
A lavél tervezete nemsokára érkezik ide és nyugodtan írja le mindanki mit írjnk másképpen!!!
Szeretnénk egy mindkét fél számára építõ párbaszédet kialakítani!!!
Posted 2004. January 16. - 21:02

Picit elszabadultak az indulatok. Szerintem kicsit higgadjunk le.
Íme egy hivatalos lehetõség arra, hogy az MMTBSzSz elé tárjátok a véleményetek:
"Tisztelt Egyesületi Vezetõ!
A Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség Elnöke évi rendes KÖZGYÛLÉST hív össze, amelyre tisztelettel meghívom.
A közgyûlés helye: Csepeli Munkásotthon, 1215 Budapest Árpád u. 1.
A közgyûlés idõpontja: 2004. február 15. (vasárnap) 11 óra
A közgyûlés napirendi pontjai:
1/ Az elnökség tevékenységérõl szóló éves beszámoló;
2/ Közhasznúsági jelentés;
3/ A Felügyelõ Bizottság jelentése;
4/ A Szövetség pénzügyi helyzetérõl szóló számviteli törvény szerinti beszámoló;
5/ 2004-es pénzügyi és szakmai terv;
6/ Tisztségviselõ választás;
7/ Alapszabály-módosítás;
8/ Egyebek;
Amennyiben a közgyûlés az eredeti idõponttól számított egy órán belül nem válik határozatképessé, úgy a megismételt közgyûlés idõpontja:
2004. március 6. (szombat) 12 óra
Helyszín: szintén a Csepeli Munkásotthon
Felhívom a tisztelt tagok figyelmét, hogy a megismételt közgyûlés a megjelentek számától függetlenül határozatképes.
A közgyûlésen szavazati jog csak azt a sportszervezetet illeti, mely a helyszínen bemutatja a következõkben felsorolt iratokat:
Az egyesület elnöke által aláírt és hitelesített alapszabály-másolat; (Másolatok hitelesítése: az egyesület képviselõjének aláírása, dátum, bélyegzõ, valamint a következõ szöveg: "Az eredetivel megegyezõ").
1. Bírósági végzés;
2. Bírósági kivonat, mely 90 napnál nem régebbi.
3. Tagnévsor. A tagnévsornak tartalmaznia kell: név, születési idõ, születési hely, lakcím, anyja neve.
4. APEH-igazolás;
5. VPOP-igazolás;
6. Tagdíj-befizetés: a befizetett tagdíj számlamásolata.
Minden küldöttnek a helyszínen rendelkeznie kell megbízólevéllel, szavazati jogát csak így gyakorolhatja.
Bízunk abban, hogy a bonyolult, a törvény által elõírt adminisztratív elvárások ellenére jelenlétével megtiszteli a közgyûlést.
Üdvözlettel:
Szórádi Róbert
A MMTBSzSz Elnöke
Budapest, 2004-01-13"
Ez a hirdetmény az MMTBSzSz honlapján olvasható (onnan másoltam).
Posted 2004. January 16. - 19:50

A pontozásrpl csak annyit hogy nem kell túlbonyolitani mert az tök fölös! Azt kell majd megbeszélni hogy meddig legyen pontozva ,és hogy az idõmérõ is legyen e pontozva! amugy tömören a szövetség tavaj sza..-t sem csinált csak pénzt szedett be! ja és amihez hozzányúlt azt elbaszta! Lázsd a OB-t
Idén is kettõ versenyt lessz amihez köze van,az meg semmi! Úgy néz ki idén az amatör versenyek lesznek elönyben! Én nem bánom mert tavaj összel a Tokodi versenyen 120 fõ nevezõ volt És ez szerintem rekord!
Talán ha idén az amatör versenyeken tõbben lesznek mint a hivatalos versenyeken akkor talán a szöv. felfigyel arra hogy gáz van!
Posted 2004. January 16. - 19:39

Mi szexárdiak is benne lennénk egy kis versenysorozatban ide ha minden igaz akkor 3 versenyt neveznénk, egy április 10-11, egy május 23-án tarott városi Dh-t, egy õszi versenyt október 10-11
Amúgy készül a környezet védelmisek, és erdészek által jóváhagyott új pálya, a nyomvonal megvan, már csak a csalafintaságokat kell behelyezni. Ha valaki gondolja akkor megbeszélünk egy idõpontot tavasszal amikor már lehet bringázni és akkor lehet lejönni esetleg egy hétvégére bringázgatni rajta edzés képpen, mi ilyen irányba is nyitottak lennénk.
Most ennyi amúgy ha lesz végleges idõpont akkor azt itt azonnal közzé teszük.
Most ennyi.
pá
Posted 2004. January 16. - 14:48

Posted 2004. January 16. - 14:11

Kilátó DH nem Komlóstetõn lesz , hanem Miskolc Avasi-kilátó (városi dh)
Ha a sorozatban elfér egy városi verseny, mi is szívesen beszállunk
Posted 2004. January 16. - 14:08

Akkor:
1. Mit is szerveznek?
2. Nyilvántartás (felírják valahova a bandát)
3. Koordináció MIT?
4. Kapcsolattartás Kivel?
5. Kommunikáció
Szervezés=Koordináció vagy nem? Ha nem akkor is: DH-ban mit koordináltak 2003-ban?
Kapcsolattartás=Kommunikáció
Úgy tényleg hosszú a lista, ha mindent kétszer írsz le, és a végén megállapítod, hogy szervezés nélkûl is hosszú lenne de azt is oda írod (a szervezést).
Külön kellett volna választanom a versenyszervezést (ami valóban nem feladata a szövetségnek) a más irányú szervezéstõl (pld.: hogy a nem létezõ szövetségi szintû támogató reklámanyagai vagy a szintén nem létezõ - szövetség tulajdonában lévõ - profi idõmérõ cucc hogyan kerülnek le az adott versenyre), mert ugye abban egyetértünk, hogy ha létezne ilyesmi akkor ez azért igényelne némi szervezést...
Nyilvántartás: mint az élet más területein itt is fontos, hogy törvényszerûen mûködjenek a dolgok. Az, hogy csak versenyezgetünk, versenyszervezgetünk, stb... nem megy bizonyos szintû adminisztráció nélkül (sajnos).
A koordináció valóban hozzácsapható a szervezési feladatokhoz (ezzel a tennivalók sokasága nem csökken...).
Kommunikáció <--> kapcsolattartás: tõlem nyugodtan vehetjük ezeket is egy kalap alá. A lényeg az, hogy egy ilyen jellegû szervezetnek naprakész információkat kell adnia/kapnia versenyzõi/versenyszervezõi/sajtó/felettes szervezet (MKSz/UCI) irányba/irányból. Hiszen csak így tudja jól ellátni a feladatát.
Ezek szerint semmi hasznosat nem csinálnak, azon kívûl, hogy nyilvántartják a versenyzõket és beszedik a pénzt.
Mikor és hogy népszerûsítették a sportágat? Hol? Magyarországon biztos nem. Ha csinálni akarnának valamit elmehetnének pl a RTLklubba valami szar délelõtti mûsorba -azok egyébként is örûlnek, ha van mit mutatni- és mesélhetnének a DH-ról, hogy ne nézzenek otthon hülyének pl. Ilyen sincs.
Ezzel teljesen egyet kell értenem.
Ha pedig nem csinál semmi hasznosat a DH környékén, akkor ne is szabja meg, hogy ki indúlhat versenyen! Hagyjon engem békén, mehessek versenyre -ott befizetem a nevezési díjat oszt kész- ne kelljen nekem még a szövetségnek/egyesületnek is fizetnem, hisz semmit nem tesz értem!
Ez az ami nem teljesülhet. Lsd. fent: adminisztráció, bürokrácia, nevezd aminek akarod...
Posted 2004. January 16. - 12:22

Mint írtam, feladat a szervezés, kapcsolattartás, koordináció. Illetve egyesületek, versenyzõk nyilvántartása, kommunikáció ezekkel
Akkor:
1. Mit is szerveznek?
2. Nyilvántartás (felírják valahova a bandát)
3. Koordináció MIT?
4. Kapcsolattartás Kivel?
5. Kommunikáció
Szervezés=Koordináció vagy nem? Ha nem akkor is: DH-ban mit koordináltak 2003-ban?
Kapcsolattartás=Kommunikáció
Úgy tényleg hosszú a lista, ha mindent kétszer írsz le, és a végén megállapítod, hogy szervezés nélkûl is hosszú lenne de azt is oda írod (a szervezést).
Ezek szerint semmi hasznosat nem csinálnak, azon kívûl, hogy nyilvántartják a versenyzõket és beszedik a pénzt.
Mikor és hogy népszerûsítették a sportágat? Hol? Magyarországon biztos nem. Ha csinálni akarnának valamit elmehetnének pl a RTLklubba valami szar délelõtti mûsorba -azok egyébként is örûlnek, ha van mit mutatni- és mesélhetnének a DH-ról, hogy ne nézzenek otthon hülyének pl. Ilyen sincs.
Az engem nem érdekel, hogy mit tesznek a CC-sekért -nem mint ha nem szeretném õket, csak nem érint engem-.
Ha pedig nem csinál semmi hasznosat a DH környékén, akkor ne is szabja meg, hogy ki indúlhat versenyen! Hagyjon engem békén, mehessek versenyre -ott befizetem a nevezési díjat oszt kész- ne kelljen nekem még a szövetségnek/egyesületnek is fizetnem, hisz semmit nem tesz értem!