Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2004. május 05. - 23:44

Lcs.
Addig amíg fel nem nõ egy olyan korosztály, aki elég elszánságot érez magában hogy versenyt szervezzen addig igenis lesznek versenyzõ és szervezõ emberek, de mint szekszárdon, komlón(magyarszéken), tokodon ahol mi versenyzõk szervezzük a a versenyeket, és azt mutatják a vissza jelzések addig minden ok. Jó tényleg lehetne egy szervezõ gárda aki felvállalja hogy most megcsinálja a versenyt, nekem is könnyebb lenne ha tudnám hogy nem 3-4 en kell meg csinálni mindent. De ehhez az is kéne hogy lehessen ebbõl az egészbõl profitálni, mert ingyé nem sok ember fog nekiállni dolgozni. Ezt is figyelembe kell venni.(Sajnos) Ahogy láttam komlón elég jól alakul a helyzet, és abszolut pozitívan nyilatkozhatok szekszárdon is mert egyre több bringás srác hajlandó segyteni nekünk a verseny lebonyolításában. Ha nem is megszervezésben de legalább a versenynapon nem kell huszonhat felé szakadnom.
Ahogy komlón észrevettem a különbözõ montis sportágak versenyzõi egész jól összetartanak, és segítik egymást.
De ez csak így megy összefogással, és nem pedig fujjolással. Pl mindekt is felkértek a dunaszentgyörgyi srácok hogy a cc versenyükön segytsünk a verseny lebonyolításában, pályabíróskodás, stb. és viszont is segítenek.
Szerintem majd kialakul, nem szabad egyik napróla a másikra hatalmas javulást várni, szép apránként, isten se 1 nap alatt teremtette a világot. Egy kis szerencsével pár év alatt javul majd a helyzet. Addig is mindenki dolgozzon rajta.
Sajnos Zágrábot kihagyjuk, mert nem jöttek meg a 661-os védõink, meg nekem tanulnom kell (vizsgák+államvizsga), Tasinak sem jött meg a telója. Majd legközelebb.
Üdv Nagy Dani
Remélem nem írtam hatalmas baromságokat.
Írta 2004. május 05. - 18:06

Kedves Zsolti!Kedves legszebbcsávó!
Talán mérlegelnie kellene, hogy Õ ilyen lehetõségekkel egyáltalán hozzáfogott volna vagy inkább hagyta volna. Legalább az erõfeszítést illene tisztelni.
ez igaz
Ez az egyik baj ezzel az országgal / néppel: a fikázás megy, de az, hogy "thx, ez fasza volt" ritkán hangzik el.
dehogynem, ha fasza, akkor elhangzik. mint pl tavaly tokodon, szekszárdon, a mátrában, egyedül a SAUH-nál volt kifogás, szerintem teljes joggal.
idén még nem volt semmi, de lesz és ha fasza lesz, akkor lesz dícséret bõven, ez így szokott lenni.

Lehet, hogy te úgy csoportosítasz, hogy szervezõk és versenyzõk... Én meg úgy hogy bringások.
öööö, igen asszem itt térnek el picit az elveink. Úgy gondolom, hogy a szerepeket azért CÉLSZERÛ hagyni megoszlani, mert szerintem ez kint, ahol megy a dolog, ott is úgy mehet profi módon a dolog.
Aki a szervezéshez ért és szereti, az szervezzen, de aki versenyez (vagy csak akar, mint itthon már régóta), akkor betelik a panaszláda. De elvárni nem lehet tõle, hogy komolyan tegyen a sportért, õ annyit tesz, hogy versenyez és ha szar akkor mér ne pofázna (persze a jóizlés határain belül).
Legalább annyira függ tõle a sport, mint õ a sporttól.
Pld.: volt ez a filmvetítés dolog...
Na igen ez az a dolog, amit én sem értek, ez taplóság.
És ez az, ami miatt nem érdemes lesüllyedni a szintjükre, hadd hüljön a belük, ki a faszt érdekel, nem?

Írta 2004. május 05. - 17:46

És lehet, hogy többen voltak azok, akik "versenyzõkbõl nézõk" lettek... :-X :-X
khmm :

Írta 2004. május 05. - 17:45

Én azt hittem mindenki Zágráb tüzében ég, aztán se. Kicsit belefásult a brigát itt a sok rosszba. Inkább menjetek bicózni, mint most én is és örüljetek annak, hogy megtehetitek!
én azér nem megyek Zágrábba mert nem hívtatok :-X
Írta 2004. május 05. - 17:24

Írta 2004. május 05. - 15:10

Ha ebben a tavaszi retek idõben is 74 induló van Szekszárdon már az önmagában is siker.
És lehet, hogy többen voltak azok, akik "versenyzõkbõl nézõk" lettek... :-X :-X
Alig járok ide mostanság és mik mennek itten.. Én azt hittem mindenki Zágráb tüzében ég, aztán se. Kicsit belefásult a brigát itt a sok rosszba. Inkább menjetek bicózni, mint most én is és örüljetek annak, hogy megtehetitek!
anyuci
Írta 2004. május 05. - 09:19

Zsolt neked meg ment a kontakt-telószám, bár szerintem már megvan neked.. :
Ez nagyon király, köszönjük!
Írta 2004. május 05. - 08:03

Ha valakinek pályakijelõléshez szalag kell síkítson, asztán kap egy telefonszámot ahol szerezhet ingyé...

Zsolt neked meg ment a kontakt-telószám, bár szerintem már megvan neked.. :

Írta 2004. május 04. - 23:47

DE! A szervezõ az versenyt szervez, a versenyzõ meg odautazik, befizeti a nevezési díjat, és ha ezért cserébe szart kap, akkor panaszkodik.
Ha valaki elmegy egy futóversenyre és nem tetszik neki, nem fogják tõle megkérdezni, hogy tettél e a sportért valamit. ugye?
Mindenféle igyekezet maximálisan respektálandó. Én sosem szoktam panaszkodni, mert örülök annak, ami van, de aki panaszkodik, azt mér kell rögtön leoltani, hogy "igen és te mit tettél le az asztalra?".....ugyan mit kellene letennie???
Kedves legszebbcsávó!
Talán mérlegelnie kellene, hogy Õ ilyen lehetõségekkel egyáltalán hozzáfogott volna vagy inkább hagyta volna. Legalább az erõfeszítést illene tisztelni.
Ez az egyik baj ezzel az országgal / néppel: a fikázás megy, de az, hogy "thx, ez fasza volt" ritkán hangzik el.
Lehet ezen nyugodtan felháborodni, de a tény az tény. Mindenkinek más a "dolga", mindenki vállalja, amit csinál, nem kötelezi senki.
Nem, nem "kötelez" semmi... Csak az adott szavam és az, hogy ha egy marék ember számít rám már nem hagyom õket cserben...
Lehet, hogy te úgy csoportosítasz, hogy szervezõk és versenyzõk... Én meg úgy hogy bringások. Ezt a szekeret egy irányba kellene tolni és nagyon szarul esik ha a fent utazók leszólnak, hogy mások rosszul tolják...
Pld.: volt ez a filmvetítés dolog... Egyesek még a felbontást is szétfikázták, pedig azt nem _lehet_ jobban megcsinálni. Mégis sokak nagyon okosak voltak és leírták a frankót... Ez ugyanaz a helyzet.
Írta 2004. május 04. - 20:56

Írta 2004. május 04. - 18:09

A cseszegetõsdi-hez: csak annyit: azt azért senki ne felejtse el, hogy vannak a versenyzõk és vannak, akik versenyt csinálnak, néha van átfedés is.
DE! A szervezõ az versenyt szervez, a versenyzõ meg odautazik, befizeti a nevezési díjat, és ha ezért cserébe szart kap, akkor panaszkodik.
Ha valaki elmegy egy futóversenyre és nem tetszik neki, nem fogják tõle megkérdezni, hogy tettél e a sportért valamit. ugye?
Mindenféle igyekezet maximálisan respektálandó. Én sosem szoktam panaszkodni, mert örülök annak, ami van, de aki panaszkodik, azt mér kell rögtön leoltani, hogy "igen és te mit tettél le az asztalra?".....ugyan mit kellene letennie???
Tokodból is MÁSODSORBAN! azért lett a legkedvesebb versenyünk, mert az emberkék odamentek és versenyeztek.
Lehet ezen nyugodtan felháborodni, de a tény az tény. Mindenkinek más a "dolga", mindenki vállalja, amit csinál, nem kötelezi senki.
Úgyhogy szerintem, aki pofázik csak, hadd pofázzon. Sokkal rosszabb neki, ha nem is reagáltok rá, ne aprózzátok el magatokat rajtuk, nem érdemes, csak csináljátok, amit elkezdtetek, jó lesz az, csak így tovább. Ez a véleményem.
Írta 2004. május 04. - 16:39

Köszi a figyelmeztetést, tudom melyik topikon vagyok,de magamból kiindulva 1X nézem meg ezt az oldalt,aztán meg mást! a villa felhasználása meg adott. Ezuton is szeretnék bocsánatott kérni hogy a hülyeségemmel megtörtem egymás cseszegetését és a szöviét! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm aki segitett a bajomon mind itt,mind privibe! És bocsi mégegyszer!link=board=6;threadid=4389;start=765#msg181097 date=1083678967]
ember! nem veszed észre, hogy ez itt nem a tech topic??
menj oda ilyen kérdésekkel!
Írta 2004. május 04. - 15:56

Valaki tud nekem küldeni valami robbantott rajzot 2001 super t rõl? Vagy írni valamit rola(olajmenyiség,stb)?
Íme: http://www.marzocchi...ndrd_900633.pdf
Írta 2004. május 04. - 15:56

menj oda ilyen kérdésekkel!
Írta 2004. május 04. - 11:03

Írta 2004. május 04. - 09:48

Valaki tud nekem küldeni valami robbantott rajzot 2001 super t rõl? Vagy írni valamit rola(olajmenyiség,stb) ?
Egy hajszalon mult hogy a megfelelo topicba ird a kerdest... kozel jarsz...

Írta 2004. május 04. - 09:42

Személyesen találkozhatunk majd tlán vmelyik versenyen -esetleg Feketekerés-.
Szinte bármelyik magyar DH és 4X rendezvényen megtalálhatsz...
Írta 2004. május 04. - 09:41

Írta 2004. május 04. - 09:02

Tényleg sajnálom, hogy ennyire felkorbácsoltam itt az
Írta 2004. május 03. - 22:59

Szertném én is megköszönni hogy kiálltok melletünk és csak azt szeretném közölni minden kétkedõvel hogy jöjjön el egy kis versenyre és meglátja miért is érdemes versenyt rendezni.
Ha ebben a tavaszi retek idõben is 74 induló van szekszárdon már az önmagában is siker. De az ad mindig erõt amikor a pozitív visszajelzéseket megkapjuk. lásd elõrébb pár oldallal.
Üdv nagy Dani