Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Nos, hát tényleg túl vagyunk Zagreben...

Pls dobj egy mailt mert az itt feltüntetett mailcímed nem mûködik :-(

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Akkor hétvégén Tokod? Valaki Mátrába?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Zágrábi eredmények: http://blog.kissdalm...esults_full.pdf

Hát az idõ az nagyon komolyan sz@r volt... (Bár Dalma ehhez a pályához köt egy még szörnyûbb saras versenyt...).

Nagyon örülök, hogy ennyien ott voltatok(unk) és mindenkinek gratulálok aki teljesítette a pályát ilyen a körülmények között.

A szervezés ebben az évben sajnos nem remekelt, de hát láttunk már rosszabbat is (igaz jobbat is)...

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Nos, hát tényleg túl vagyunk Zagreben! Azt hiszem ilyen durva sárban még soha nem tekertem (nem mindenhol lehetett tekerni), pedig a 12 montis évem alatt azért láttam ezt azt.

Az elit mezõny idõeredményei elõtt le a kalappal! Az elsõtõl majdnem négy percet kaptam, ami azt jelenti, hogy pont kétszer olyan gyorsan ment mindenhol mint én. Én így is mindenhol borotvaélen táncoltam, tehát elég durván nyomhatta a srác. (A szekszárdi gyõztes M.Kozar-t, aki 8. lett, közel 20 mpcel verte) Persze azért egy merev polarx 80mm telóúttal, vfékkel nem az az ideális dh bringa, de azért nem éppen ezen múlt. Egyszerûen durván tudnak bringázni ezek a srácok (bár a profi lányok tudását is elfogadnám).

Ezek után nagyon boldog voltam, hogy merev kategóriában Márk barátom negyedik lett, jómagam pedig a dobogó alsó fokára lépehettem életem elsõ dh versenyén. Az viszont elgondolkodtató, hogy a helyi színekben versenyzõ elsõ helyezettõl 70 másodpercet kaptam!!!

Külön gratula Dalmának, aki ebben a mezõnyben harmadik lett! És persze Sonka Zsuzsinak is, aki lejött azon a north shore-on, amin én egyszer sem mertem, és aminek az érkezõjétõl a mentõk folyamatosan szállították az üvöltõ szétzúzott srácokat. Négy méter zuhanás után arccal beleállni a talajba, úgy hogy a bicajod hátbavág, az a mellékelt számos példa szerint átkozottul tud fájni. Annyira, hogy a versenyre a pályabíróknak megjött az esze, és kivették azt a szakaszt.

Szóval kemény és sáros hétvége volt, de örülök, hogy sok magyarral mehettem, és egyész jól is szerepe!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Gratulálok a résztvevõknek és mindenkinek aki végigment a pályán ilyen szar idõben is!!!

A képeket nagyon várom!!!

MÁS: Mint aki már bekukantott az apróba láthatta, hogy aldom a bicajomat!!! Családi okok miatt sürgõs lenne, de az érból sajna sokat nem tudok engedni, szintén a fenti okok miatt!!!

Ha bérki tud valakit akit érdekelhet a cucc kérek mindenkiet, hogy hívjon, szóljon, stb!!!

Elõre is köszi!

Link: http://www.bikemag.h...=1&aproid=23691

Diviki Viktor

Diviki Viktor

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Tisztelt Tokod Team!

Azt szeretném megtudni,hogy a hétvégi versenyeteken "normális" láncos kategória nem is lesz?

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Sziasztok! DH versenyt szervezünk a Bükk lábahoz Bogácsra Május 29-30-ra! a rendezvénynek plakátja is van és ha valaki tudna segiteni h. hogyan rakhatnam fel ide azt + köszönném! vagy elküldeném mail-ben az illetönek és ö feltenné ide! A pályát Tóth Béla "tervezi" rövid (kb 1.2km) , kicsit tekerös lesz, ugratokkal ,letörésekkel! légyszives segitsetek a verseny hirdetésében h. minnél többen értesüljenek róla! érd: 06204657976 v. vegadh@freemail.hu

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Na ez is megvolt!!
Mindenkinek riszpekt. (fõleg a sok magyarnak)
A pálya iszonyatos volt, csak ~800-1000m CC pályát is betettek a végére.
A döntõre leszakadt az ég jég formájában, a sár folyt a pályán mindenhol, senkinek sem kívánom, de megérte!

Hatalmas Gratula Dalmának a 3. helyért és Zsuzsinak a 7. ért.

4°C os patakban fürdés/bringamosás Rulz
Horvát BKV (ZET) nem normális
Idõjárás száksz.

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
milyen is pontosan ez a láncnélküli dh?

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
A következõ verseny az a Tokodi lánc nélküli verseny lessz! Pontosan jövõ hét végén 15-16.-án! A készületek folynak,na meg a pálya készül! Azt hiszem nagy buli lessz!
Üdv. Tokod Team

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
akkor mi lesz a köv. officiell verseny? (amire nem megyek el ;) ;D)

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Xaxtok!
Van valaki aki tud valamit a Pesti városi DH-ról?
Lessz-e vagy sem!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Jól van, kicsit megnyugodtam. Szeretem, ha szépen írogattok 1másnak ;D

KGADAM! Hát majd kiderül, hogy mennyit vállalsz a gépeddel...

Mi lassan indulunk és igencsak izgatott vagyok... Én is uccsó helyre hajtok, a gyakorlás le a fõ szempont nálam. De megpróbálunk helyt állni!

Külön csók Jorusnak és Majornak az óriás segítségért!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
A szekszárdi DH-ról a képek:

ITT VANNAK

JiM

JiM

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Hi!
Április 25-i magyarszéki versenyen készült fotók a www.sinco.ingyenweb.hu oldalon!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Pupák!

Egyáltalán nem írtál baromságokat, így kéne a dolgoknak mûködni.
Amiket írtál, a példák, baromi jók. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen segítõ készség is van. Örülök.

Azért finomítom a korábbi mondókámat: természetesen nem az a baj, hogy vannak, akik mennek is meg szerveznek is. Ismétlem a baj nem ez. ;) hanem... ,de tudja mindenki.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Csatalakozom az elõttem szólókhoz!!!

VERJETEK MEG MINDENKIT!!!!!!!!!!!!! ;D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Hali!

Mindenkinek, aki megy Zágrábba: HAjrá!

Éva

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Tudom, nem feltétlenül ide kellene, de:

Nem tud valaki kölcsön 350-400lbs rugót Fox RC 216mm/8,5" rugóstagba? Esetleg csere is érdekelne minket (450*2,8 van).

Üdv
Zsolo

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
HellÓ MINDENKI!

Elõreláthatóan június 12-13-i hétvégén, kis helyi DH lesz Komlón, illetve Magyarszéken az április 25-i Dual helyszínén.
Az igazi nagy esemény: július 24-25.
Szombat: DH
Vasárnap: 4x

Kiírást küldünk idõben

Üdv