Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Díír Tokod Team,

Tokodon belül hogyan is jutok a pályához?

piet

piet

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
kinek van meg a rendezönek a tel.szama ?
kell!!!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás
Napot!

Ki jönne velem vasárnap nézelõdni Tokodra? 1 hely akkor is van az autóban, ha véletlenül elviszema bicót, hogy szokja a dombok látványát.
Zsírosmacs?
Ind-érk megegyezés szerint (9-18 kb)

Éva

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
hali! az egesz falu 1 udulo centrum , tele van Zimmert Ferivel , bazi nagy kemping, fahazakkal, koli nincs Bogacson de a hetvegen + probalok intezni de az csak Mezokovesden van! majd beirok h. mire jutottam!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Bükki DHval kapcsolatban: kedvezményes szállás van (már ha valaki nem tud vinni sátrat)?

egyébkéntmeg:

ki hogy megy tokodra? Pestiek vonattal? vasárnap lehet, hogy elnéznék arra, nem szeretnék egyedül menni. Lehet vmi bandához csatlakozni?

csigadh

csigadh

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Tokod Team: Sajnos nekünk nem jó ez a hétvége mert nekem vizsgára kell készüljek, és még egy jó pár embernek is van elfoglaltsága amit nem tud lemondani,
De jó bringázást mindenkinek aki megy.

Kedves "PUPÁK" Dani!

Köszi a jókivánságokat!
Sajnáljuk, h nem tudtok jönni!

Üdv!
Tokod Team

csigadh

csigadh

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Azt szeretném megtudni,hogy a hétvégi versenyeteken "normális" láncos kategória nem is lesz?

Kedves Viktor!

Nem lesz "normális" láncos kategória.

Láncnélküli kategóriák:
- Nõi
- Férfi
- Junior
- Senior
- Elit

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

A Fanatix mtb club bejelentkezik a bükki Dh verenyre.
Írhatnál fel pár szállás lehetõséget, még a sátorozáson kívül is.
Szerintem mi megyünk úgy 10-12-en.

Tokod Team: Sajnos nekünk nem jó ez a hétvége mert nekem vizsgára kell készüljek, és még egy jó pár embernek is van elfoglaltsága amit nem tud lemondani,
De jó bringázást mindenkinek aki megy.

Üdv Nagy Dani

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Nem , nem kell Egerbe menni csak a hely betajolasaként iertam be! Mezökövesden kell leszallni! onnan 8-10km re van Bogacs! de ha sokan jöttök + probalok kiszallitast szervezni csak akkor tenyleg csoportosan mert 1essével szálingozni.................... ! sátrazni lehet a kempingben , koli nincs , de mint mondtam a szallás -satorhely olcsobb lesz! amugy a pálya mellett is lehet szerintem taborozni mert van 1 nagy füves puszta es ott nem zavartok senkit!!!

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Az ingyen szállás (nem nagyon meglepõen) érdekelne, de ha koli lenne az is jó lenne. Valami olcsó szálláslehetõség van?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Egyébként vonattal, hogyan jutok oda? Eger, és onnan tekerés?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Mindezt ötszáz pénzért? Nagyon ügyesek vagytok! ;D

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Igen ! az onkormanyzat biztosit 1 par inyen szallast versenyzoknek de lesz akcios tehat olcsobb atorozasi lehetoseg a kempingben es mindenki kap ingyenes furdobelepot is ! a kemping melletti strandra!

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Helyes akkor megyünk! Szállás, ilyesmi? Hol, mennyiért? Valaki megy autóval, ahova beférnék? Ez utóbbi kérdés igaz Tokodra is. Rendes gyerek vagyok és fizetek! :D

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Hali! kaja lesz helyben!! minden indulonak, + jegkrem + udito stb. a palya nem nehez olyan 1,2Km hosszu a szintkulonbseget nem tudom , nehol kicsit tekeros , sok letoressel kanyarokkal igratokkal!

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Hûûûû....Zágráb tényleg elég tuti volt.... ;D

Ha valakinek van fotója vagy tudja hogy hol lehet találni akkor jelezze ám gyorsan!!! ;)

ny.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Kaja. Ott a helyem! Pálya hossza? szintkülönbség?

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Igen lesz felszállitás!!!! és a nevezési dij 500Ft /felnött gyerek 200Ft!!!! + minden versenyzö meleg kaja( vacsora) + Jégkrém stb stb

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
Azt szeretném kérdezni hogy nevezési dij mennyi lezs és hogy lesz e felszállitás a rajthoz?

hotchili

hotchili

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Na szoval! Majus 29-30-dikan rendezünk 1 DH versenyt Bogacso ez 1 Bükkaljai település! aki nem tudja merre van az a térképen Eger -Mezökövesd környékén keresgéljen! Felteszem ide a rendezvény plakatjat is ! Résztvevöktöl függöen lesz minden kategoria, ezek érem dijjazasuak, minden résztvevö ajandékot es meleg ételt kap a verseny végén! a pálya Tóth Béla tervezése , rövid , kissé tekerös pálya mar készen áll! info: 06204657976, 06302366339 v. VEGADH@freemail.hu!

www.vegadh.ingyenweb.hu