jelen!
Zsírosmacs? Jövel Tokod?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2004. May 15. - 16:33

Posted 2004. May 15. - 16:17

Posted 2004. May 14. - 15:54

Posted 2004. May 14. - 15:45

ok
ahogy olvasgattam az alkatrészlistát, azért néhol megakadt a szemem...
arany színû chris king csapi...
ahogy olvasgattam az alkatrészlistát, azért néhol megakadt a szemem...
arany színû chris king csapi...

Posted 2004. May 14. - 15:34

Posted 2004. May 14. - 15:30

bocs az indiszkrét kérdésért gondolom már írtad, de én nem vágom, hogy miért is kell eladnod a géped?
Posted 2004. May 14. - 15:17

Posted 2004. May 14. - 12:00

Posted 2004. May 14. - 10:23

Ez van... nehéz dönt volt, de ha már egyszer meghoztam akkkr igazán elvihatnék hamar...
Tudom drága, de hát ez van... Olcsóbban nem adom, mert elherdálni nem akarom...
Ha válatlen mégis tudtok valami gazdagabb vagy ultra lelkes embert lécci szóljatok!!! Jobban örülnék, ha itthon maradna...
Tõlem megvehetik többen is, vagy megveszik és utána eladják a felétt, ez mindegy... csak vigyék...
Nekünk van suzukink és a Giant sokkal jobb!!! ;D
Tudom drága, de hát ez van... Olcsóbban nem adom, mert elherdálni nem akarom...
Ha válatlen mégis tudtok valami gazdagabb vagy ultra lelkes embert lécci szóljatok!!! Jobban örülnék, ha itthon maradna...
Tõlem megvehetik többen is, vagy megveszik és utána eladják a felétt, ez mindegy... csak vigyék...
Nekünk van suzukink és a Giant sokkal jobb!!! ;D
Posted 2004. May 14. - 09:52

Posted 2004. May 14. - 09:51

Azért ez nem annyira meglepõ szerintem, biztos sok embernek bejönne a bicajod, csak nem tudnak 900e-t elõrántani.....ezért a pénzért inkább a család megveszi az elsõ suzukiját...

Posted 2004. May 14. - 09:41

Pünkösdkor éppen a vizsgaidõszak kellõs közepén fogok ülni!!! De ha valami csoda folytán addigra levizsgáznék akkor jövök!!! Az SPD pedig marad!!!
Egyenlõre senki sem éreklõdöt, szóval meghirdetem külföldön is!
Egyenlõre senki sem éreklõdöt, szóval meghirdetem külföldön is!
Posted 2004. May 14. - 08:09

Hali
A jövõhéten (május 22-23) lesz egy E kategóriás osztrák verseny!
www.gebirgsradverein.at
Van hobby kategória is!
Nevezés 40 eu, ami tartalmazza a felvonó használatot is!
Remélem, hogy itt is lesznek magyar betyárok és nem csak mi ketten a Mátéval
!
Üdv!
A jövõhéten (május 22-23) lesz egy E kategóriás osztrák verseny!
www.gebirgsradverein.at
Van hobby kategória is!
Nevezés 40 eu, ami tartalmazza a felvonó használatot is!
Remélem, hogy itt is lesznek magyar betyárok és nem csak mi ketten a Mátéval

Üdv!
Posted 2004. May 14. - 08:04

Posted 2004. May 14. - 05:56

És cseréld vissza a pedált platformra 

Major!
ha pünkösdig nem megy el, gyere a bogácsi versenyre!!
Posted 2004. May 13. - 23:45

Posted 2004. May 13. - 14:44

Posted 2004. May 13. - 14:23

Hidd el Zsuzsi jobban örültem volna, ha a döntõben egybõl elrajtoltatnak, ahelyett, hogy 45 percig álltam az esõben egyszál pólóban/páncélban! Bár, így legalább jégesõben tekerhettem! ;D Élménynek szuper volt! Ott kissé dideregtem, de az unokáim imádni fogják, ahogy a fogatlan nagyapjuk majd meséli titáni harcát a természet zord erõivel! 
A gumicserét én nagyon egyszerûen oldottam meg. Az indulás elõtt fél órával vettem két 2.35-ös hájrollert és ezeket felraktam. A nyomáson azért néha álítgattam (csak ha már a többiek fel le rakosgatták a teherautónyi gumijukat) Ezzel meg is történt a gumiválasztás. Ha majd megkopik, akkor majd cserélek! Kispénzû tanárember, így déházik!

A gumicserét én nagyon egyszerûen oldottam meg. Az indulás elõtt fél órával vettem két 2.35-ös hájrollert és ezeket felraktam. A nyomáson azért néha álítgattam (csak ha már a többiek fel le rakosgatták a teherautónyi gumijukat) Ezzel meg is történt a gumiválasztás. Ha majd megkopik, akkor majd cserélek! Kispénzû tanárember, így déházik!

Posted 2004. May 13. - 13:25

Ja és a végére egész sokat javult a gumicserém... bár még nem F1es és Zsoló is lassú csigának minõsítené, de eddig még nem kellett csinálnom...
Posted 2004. May 13. - 13:19

Ebszõnybányát keresed. Vagy hogy hívják. Én csak élõben tudnálak elvezetni, majd a skacok segítenek.
Sajna én tuti nem megyek, mert dolgozom, de jó mókázást mindenkinek és tessék vinni lábszárvédõt, mert ha nem fix a hajtókarotok, könnyen beszerezhettek néhány bibit a lábacskátokra!!!!!!!!!!!!
Majorkám! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Még Zágáráb. Palmim jól kihagytad KGADAM dobogós helyét!! :-X Ráadásul abban az idõben v-fékkel... Iszonyatosan jó móka volt, én nagyon élveztem a dagonyát, bár ennek tükrében Szekszárdon simán indulnom kellett volna... legközelebb nemmhagyom ki a saras mókát.
Nekem 1ik nagy negatívum: a gyakorlásnál foklyamatosan pörögtek a buszok a felszállítással, de a versenyre elfáradhattak. Nagyon sokan lekésték (a most sajnos pontos) rajtoltatást. Hiába volt tele a jármû nem menetek, a könyörgés se izgatta õket. Így mind2X ahogy felértem már indulhattam is. Kit érdekelt, hogy még fel se vettem a bukóm és a többit, hallatszott a kedves GO!
És tök jó, hogy ennyi lelkes magyar volt kint!! Csak így tovább mindenki!
Sajna én tuti nem megyek, mert dolgozom, de jó mókázást mindenkinek és tessék vinni lábszárvédõt, mert ha nem fix a hajtókarotok, könnyen beszerezhettek néhány bibit a lábacskátokra!!!!!!!!!!!!
Majorkám! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Még Zágáráb. Palmim jól kihagytad KGADAM dobogós helyét!! :-X Ráadásul abban az idõben v-fékkel... Iszonyatosan jó móka volt, én nagyon élveztem a dagonyát, bár ennek tükrében Szekszárdon simán indulnom kellett volna... legközelebb nemmhagyom ki a saras mókát.
Nekem 1ik nagy negatívum: a gyakorlásnál foklyamatosan pörögtek a buszok a felszállítással, de a versenyre elfáradhattak. Nagyon sokan lekésték (a most sajnos pontos) rajtoltatást. Hiába volt tele a jármû nem menetek, a könyörgés se izgatta õket. Így mind2X ahogy felértem már indulhattam is. Kit érdekelt, hogy még fel se vettem a bukóm és a többit, hallatszott a kedves GO!
És tök jó, hogy ennyi lelkes magyar volt kint!! Csak így tovább mindenki!