Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
A Bagolyírtás se volt olcsó aztán mégis sokan voltak.....Mondjuk szerintem ennyit még megér...biztosított körülmények közt tudsz bringázni....nem kell tolni....meg hát maga az élmény nem mérhetõ pénzben :)

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

Hát rosszul emléxel, tavaly 2000 volt a nevezés...

Tényleg, mostmár beugrott.. Deh az 5 ropit még mindig sokallom. Szerintem így kevesebb induló is lesz (persze remélem, hogy nem)
1-el biztos kevesebb :D :(

RIDE OR DIE! :scared:

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Azért azt se felejtsük, hogy a mentõk és az idõmérõ kapu biztosítása/kirendelése a helyszínre sem két fillér...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Greg21

Greg21

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
amugy ez kemény, a felszállítás csak részleges lesz de a lóvét az beszedik kõkeményen.
A Dög!!
Az udvariasság annyit ér mint matekban a 0, de mindenhol értéket k]épvisel.

mmmm

mmmm

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

:S:S akkor gellérthegy DH felejtõs részemrõl :( pedig már vártam...
Inkább azt az 5 rugót félreteszem semmeringre ;)
De hogyhogy ilyen drasztikusan növekedet a nevezési díj? ha jól emlékszem tavaj ingyenes volt... Ennyire nincs szponzor? vagy mi ennek az oka?

Hát rosszul emléxel, tavaly 2000 volt a nevezés...

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás

úgynézki

:S:S akkor gellérthegy DH felejtõs részemrõl :( pedig már vártam...
Inkább azt az 5 rugót félreteszem semmeringre ;)
De hogyhogy ilyen drasztikusan növekedet a nevezési díj? ha jól emlékszem tavaj ingyenes volt... Ennyire nincs szponzor? vagy mi ennek az oka?

RIDE OR DIE! :scared:

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

Barcikán lesz az idén verseny?

nem...

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Új Vienna Air King video interjúkkal, satöbbikkel:
http://www.rideguide.hu/?p=487
------ www.rideguide.hu ------ under construction

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Barcikán lesz az idén verseny?

barcikadh

barcikadh

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás

gellért dh-ra tényleg 5e a nevezés?

úgynézki

kolin

kolin

törzsvendég

• fórumtag
  • 358 hozzászólás
gellért dh-ra tényleg 5e a nevezés?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Ha valaki lemaradt volna róla Steve Peat történelmet írt a hétvégén:
http://peterdh.hu/news.php

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

mi a következõ hétvégére gondoltunk.Feltöltött kép

Az sajnos nekünk túl korán van. Mi valamikor 2-3 hét múlva terveztük a következõ felvonást...

The life is short, ride more!

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Mikor tervezitek a lemenetelt? Valamelyik hétvégén megyünk megint és össze lehetne szervezni egy egysített magyar támadást! :D Többen mégiscsak jobb bringázni, mint kevesebben... :D

mi a következõ hétvégére gondoltunk.Feltöltött kép

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

egy maribori kiruccanas engem is erdekelne! Bringat lehet ott berelni? asszem a merevvaz nem jatszik azokon a palyakon... ill. semmeringi DH palyanal durvabb a helyzet?

Én személyesen nem voltam még semmeringi pályán, de aki volt, azt mondta, hogy maribor egy kicsit kövesebb és jobban ráz.
Bringát lehet bérelni, a GT támogatja a parkot. A bérlés pontos árait nem tudom, de ha jól emlékszem a nagyságrendre, akkor nem olcsó...

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
egy maribori kiruccanas engem is erdekelne! Bringat lehet ott berelni? asszem a merevvaz nem jatszik azokon a palyakon... ill. semmeringi DH palyanal durvabb a helyzet?

----

FÁJVÓ

----

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

Na ha nyitva, akkor ott a helyünk..
egész napos felvonójegy mennyi volt? mert az oldalukon akár mennyire is néztem nem találtam.. lehet csak én vagyok vak amúgy Feltöltött kép

Nem csoda, hogy nem találtad, mert a bikepark oldal csak szlovén nyelven jelenik meg valami miatt..
A napijegy 23€, a félnapi 19€.
Szállás 3*-os hotelben kiadós reggelivel 30-35€/fõ/éj, apartmanban 20-25€/fõ/éj, camping (ami a pálya mellett van) 9€/fõ/éj.

Mikor tervezitek a lemenetelt? Valamelyik hétvégén megyünk megint és össze lehetne szervezni egy egysített magyar támadást! :D Többen mégiscsak jobb bringázni, mint kevesebben... :D

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás

Mariborban valamikor április végén volt a szezonnyitó. Mi már voltunk kint és nagyon jó a pálya. Sajnos a VK pálya nem járható, nem tisztították ki, de a freeride pálya kiváló és a felsõ részen 2 nyomvonal van, így összesen másfél pálya van, plusz a helyi riderek kisebb ösvényi. Az ugrók tökéletes állapotban vannak. Viszont változás itt sem volt tavaly õsz óta.

Na ha nyitva, akkor ott a helyünk..
egész napos felvonójegy mennyi volt? mert az oldalukon akár mennyire is néztem nem találtam.. lehet csak én vagyok vak amúgy Feltöltött kép

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Azt lehet tudni, hogy Bagolyirtáson a juni 6-7-es versenyen milyen lesz a pálya? mire lehet számítani? esetleg képek...

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás

Ezek után kérdés Maribor mikor nyit? vagy esetleg már ott is volt szezonnyitó?

Mariborban valamikor április végén volt a szezonnyitó. Mi már voltunk kint és nagyon jó a pálya. Sajnos a VK pálya nem járható, nem tisztították ki, de a freeride pálya kiváló és a felsõ részen 2 nyomvonal van, így összesen másfél pálya van, plusz a helyi riderek kisebb ösvényi. Az ugrók tökéletes állapotban vannak. Viszont változás itt sem volt tavaly õsz óta.