Szasztok!A lényeg: megvan a TASI PEDÁLJA !! A két kissrác hozta el "véletlenül" Szexirõl, de már nálam van és jövõ hét elején megkapja a Tasi! 8)
Gratula, minden versenyzõnek aki nyomult Szekszárdon, igazán kellemes lehetett. (én nem keveset röhögtem...) Mit szóltok a magyarszéki szurkoló-csapathoz?
Azon gondolkoztam, hogy a Pannon Kupa DH öt fordulóján (április 18., június 13., július 25., szeptember 19. és október10.) három alkalommal nyakig érõ sár volt. Képzelhetitek mennyivel nehezebb ilyenkor egy versenyt lebonyolítani.
Azért örülök, hogy összehoztuk, rengeteget dolgoztunk, sok-sok szabadidõt, pénzt és energiát áldoztunk rá, de úgy vélem megérte:
Tényleg sokan eljöttetek a szexárdi-magyarszéki-komlói versenyekre, és azért a visszhangok sem rosszak.
Ha a Pupák elküldte az eredménylistát, akkor feltesszük az öt forduló összetett értékelését. Kiváncsi vagyok összesen mennyi a létszám (meg, hogy én végülis akkor hányadik lettem).
Szeretném megköszönni valamennyi DÖKE-MTB Szakosztályi tagnak (+ a csajoknak: Adél, Anett, Eszter, Niki, Betti, Vera, Evelin) és támogatónak az önzetlen segítséget!!!!!
Chicken

Ui.: Aki teheti, jöjjön el a Disorder 5. vetítésének valamelyik helyszínére. A pécsit mi szerveztük: 2004. október 19. kedd 19 óra Szívárvány Gyermekház.
A beugrõ csak 300 Ft lesz!! (lesz tombola is!!)