Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
qki,ez az elso hozzaszolasod,amiben nem uzentel valamit nekem.beteg vagy?
jakesz kitol szereztel kepeket?en is latni akarom oket.kuki annyit regel smsben a palyarol,hogy mar nagyon latni akarom.

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Üdv Magyarszékrõl. Elõször is köszi Jakesz az elismerõ gratulációt. Nem csak az én érdemem, hanem azé a pár emberé, akik rajta vannak a képen. Ez a jelenlegi Magyarszéki team + a kissrácok. Õk is vannak egy páran, na + a szurkolótáborunk akik már erõsen alapoznak az idei versenyekre. Ma még keményítünk egy kicsit a DH-n, és azthiszem a naggyával + is vagyunk. Beszéltünk arrol, hogy miként álljatok neki a 4X pályának. Saját tapasztalat.Elõször is menny végig a képzeletbeli pálya vonalán és vázold fel mit hova szeretnél rakni, majd papiron meglátod hogy jó e az akadáj ott, ahol van. MI rábasztunk az elején egy párszor bontani, széthúzni kellett az akadályokat, a mai napig formázzuk még. Na ha +vagy a vázlattal eldõlt mit hova, szallaggal, vagy mésszel jelõld ki az akadályokat, így látod, hogy nincs-e túlzsúfolva a terület, + van-e elég lendület. Ennyi. Aztán lapát, túrás + túrás. Arra figyelj oda, hogy minden akadályt majdnem a duplájára emelj, mint amit akarsz, mert a föld +fog rogyni.Ha segítség kell álunk rendelkezésre.

Tisztelt Árpád. Ha tényleg te vagy a képen, akkor tudok egy jó plasztikai sebészt, szerintem ingyen beválal, mert szereti a kihívásokat.( Na ez csak vicc volt ) De a tarajod ne vágd le, tök buli nekem is volt. Nõkrõl ne feledkezzzz, én állom a szavam.
Na csá megyek pályát építeni Szeretkezzzz, ne Háboruzzz !

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
he?
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Jackass:Te kölök!Ne rázd a pofonfát bakker!:-)))

Azzal ,hogy jó idõt akarsz,nem vagy egyedül,sztem vagyunk itt még egypáran Így...!:-)
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
De ha eccer kész lesz a dh gépem akkor kössétek a nacit a Jakesszal együtt!Jön Ali és legyur bennetek!:-)))

Jujj Alipapa!
Aszem megyek alsónemüt cserélni:)
Sõt depi lettem a hír hallatán....

más:

JÓIDÕT AKAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Hi!

Árrrpáád!Hüdenagyonronda fényképet raktál be magadról!:-)))
Egyébként meg fel a fejjel,még nekem is csak habokban van az új gépem,bár azis igaz,hogy a régi meg megvan!De ha eccer kész lesz a dh gépem akkor kössétek a nacit a Jakesszal együtt!Jön Ali és legyur bennetek!:-)))Nem lesz ám középmezõnybe kullogás!!:-)))
Jackass pajtás asszem át kéne küldened azokat a fotókat,nemérám titokba készülni a versenyre,megaztán hétvégén buliznya kéne nemde?!
Qky mester!Éjjé sokáig,hogy ilyen sokat teszel a gravitációs szakágakért itt kishazánkban!THX mindenki nevében is!

Üdv:

Alibácsi

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Hi!

Árpád:) hozd csak azokat a csajokat! De ezt a képedet ne nagyon mutogasd nekik, mert akkor fuccs a partinak.:) (hehehe)
Kaptam képeket a magyarszéki dh-ról. Leffossa mindenki a bokáját ha meglátja a pályát.
Qkyyyyy LEGALÁBB 10 MENTÕAUTÓT KÉSZITSETEK!!!Jujj denagyon várom!!!!:)
Cool!!!

Paccsi mindenkinek!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá tökös, és töketlen barátaim. Uncsi napom vólt a melóhelyen, ráadásúl qrva hideg.Ráértem gondolkodni vagy hogy hívják, és rájöttem, hogy nem vagyok normális! Megint olyan akadályok lebegnek a szemem elött (ami persze +lesz valósítva a DH pályán) ami ki fogja nyírni a puhányokat (beleértve engem is).

Kedves Árpi (ugye hívhatlak így). Áprilisra a pályákat én állom, a csajokat TE! Ha legalább 5 nõt hozol (persze olyat aki tudja a dolgát) állom a versenyed költségét + be is rugatlak! Ez nem vicccc. Ja meg a helyedbe azért összeraknék legalább egy (teszkóós)-bringát, mert azé az elkõ a !X pályán. Túl nagyok lettek az akadályok.
DIG: +tudnád adni annak a számát, aki elhordta a Gellérthegyet. Kellene egy kis anyag a DH pályához Magyarszékre. Na lassan elballagok építkezni, mert minnyá itvan április. Szeretkezzz, ne háboruzzzzz! Ja hurrrá olvad a hó.

t@arpi

t@arpi

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
A masszõr csajoknak holnap tartok gyakorlatot :E ...mire verseny lesz készen fognak állni... :E

Rocsi! Há mit panaszkodsz? Nem hoztál haza valami jenki lányt??? :E

Esküszöm ha sikerûl a magyarszéki versenyen rátok uszítom az egész pécsi gyógymasszõr évfolyamot !!! :E

Jakesz! Ali! Basszátok meg majdnem voltam Gyõrben, aztán még sem...
Szarni sincs idõm annyit melózók, a pecó csak nyeli a pénzt és rohad a nyakamon, a szabadidõmben meg suliba járok... na ez aztán karrier vazze'

Biztos ami biztos, a BMX-be csináltam két új kereket, mert a régieket legyûrtem... ha megtanulok vele repûlni anélkûl, hogy megint a vállamat törjem, esküszöm indulok vele 4X-ban... majd azt mondjuk, hogy összement a mosásban... :E

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hogyisvan?
személyeskedni priviben...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts

Nem, biztos nem mert lebontották a hegyet.

ne már tényleg?
az komoly,tutti te voltál!?
hát igen a buziknak mindent megengednek!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
24iken erkezem...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Csá tökös és töketlen riderek, csá álmos Rocsi.

Rocsinak: Mivan antrax van a levegõben, vagy lehúzott egy jenki(csaj), hogy álmos vagy.Bár most jut eszembe, hogy dolgozol. Jó lesz, ha kipihened magad, ha idén valami eredményt akarsz elérni, idén bekeményítek.Elkészült a DH pályán az eggyik rémálmod, sírni fogsz. Március 26.-án buli kint a hegyen, megint fent leszünk vagy 47-en, 15-20 liter vörösbor, elfogy majd kapásból.Lesz ott majd tömény is, Amrus, Papszi, Komi is. Ha sietsz jenkiföldjérõl akár te is ott lehetsz! Utolsó Február 4.-ei buli átlagfogyasztása: 20 l-bór 2 tálca sõr+30egykétnéhány külömbözõ literes üveg, ebbõl több mint fele tömény. Na ekkor írtam neked sms-t magánhangzó hiányosan.
Másoknak, nektek bátraknak. Ha az Április 9-10.-ei versenyre valakinek kell szállás az ideébe jelezze. Amúgy az már biztos, hogy végzünk a DH-pályával, így a teljessen felújított új pályán lesz +tartva a verseny. Na csá mindenkinek: Szeretkezzzzzz, ne háboruzzzzz. Ja és megint esik a Q.r.v.a hó!

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem, biztos nem mert lebontották a hegyet.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Lesz szerintetek ez évben is Gellérthegy Dh?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Május 8.
az észmentes nõnemû...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
bocsi,almos vagyok,nincs erom visszaolvasni.mikor lesz zagrab?

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Sziaaaa Ali!!!!!!!!!!

Hát te még kerékpározol????????:) Örömmel hallom!!! Már élezem az ásódat:)
(csak *aszogatlak nyugi)

alligator

alligator

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Jakesz!

Néha azér felhivhatnál,mer ha nem teszed jol elkeseredek,aszt sirva megyek pályát túrni!:-)
Ja és remélem túrhatok a pálya mellé egykét "babaugratót" is mert amit ti kitaláltok a yetivel azon én kábé csak anyázok majd!
Ja és Árpi!télleg meglátogathatnál minket itt Gyõrben,elmehetnénk piálni!:-))
Qky! Izzitsd a Dh pályát Már alig várom milyen lesz,remélem addigra az új keróm is kész lesz!

Üdv Mindenkinek!

Ali

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts
Hát igen!
Qky koléga akár holnap csomagolhatsz és jöhetsz!
Nem mintha ötlet híjján volnánk, de a munkaerõ elkelne:)
Akkora placcunk van mint ide Vitnyéd:)
Tök kopár az egész, belátni az egész pályát. Übermegazsír lesz (remélem)

Viccet félretéve Qky! Ha családod tudna majd nélkülözni egy kicsit, akkor eljöhetnél majd!
Na jó teis Árpi! De csak ha hozod a masszõrcsajt:)
Nem számít ha nincs bringád, majd odaadom anyukám campingjét:)
(finom kis szerkezet)

Paccsi mindenkinek!