Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2005. April 12. - 11:08

Sosmogyi és a Balázs igaz leléptek szombat este!
DE másnap Vasárnap tudomásom szerinte Prájczer Peti és Csope kifizeték az ö szálásukat is!
DE másnap Vasárnap tudomásom szerinte Prájczer Peti és Csope kifizeték az ö szálásukat is!
Posted 2005. April 12. - 11:03

Ez most halálosan komoly és 100% igaz? Nincs semmi félreértés?Sosmogyiék voltak ennyire "jófejek", h fizetés nélkül távoznak.
Posted 2005. April 12. - 10:24

Ez DURVA!KGAdam, miért nem írod ki a nevét: Sosmogyiék voltak ennyire "jófejek", h fizetés nélkül távoznak. Sajnálni lehet õket... majd legközelebb összedobjuk nekik
Hogy lehet valaki ennyire TÖK hogy nem bír kifizetni egy ilyen kis összeget..Mert ennyiért nem sok helyen szállhat meg az ember és ezt sem bírja/birják kifizetni...
Pedig ha jól emlékszem õ beszélt valami fél milliós vázról hogy olyat akar venni..mind1...
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Posted 2005. April 11. - 21:52

Hollywood Macho, te pedig Oakley szemcsi ferdén az emberke fején és örök vigyor a fejeden és kitoltad a géped Kancsóval együtt?
azaz

jo,nem?
vendég_Petey_*
Posted 2005. April 11. - 21:36

Posted 2005. April 11. - 21:34

Kijaza Gábor ?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. April 11. - 21:33

Francba, reménykedtem hogy a tiéd;) aztán ne törjetek több gépet.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
vendég_Petey_*
Posted 2005. April 11. - 21:28

hi
velem mentetek(kék, sárga, fekete dhi), én is lent voltam a hétvégén, de nem az enyém tört, hanem a Gáboré, de az övé sem a pálya, sem a zúzás miatt, hanem rosszul volt összerakva és ezért két nyomorudat is eltört, de már megoldottuk a problémát.
velem mentetek(kék, sárga, fekete dhi), én is lent voltam a hétvégén, de nem az enyém tört, hanem a Gáboré, de az övé sem a pálya, sem a zúzás miatt, hanem rosszul volt összerakva és ezért két nyomorudat is eltört, de már megoldottuk a problémát.
Posted 2005. April 11. - 20:41

Kinek a DHi-je tört el ? :shocked:
Tippelsz;)
Kivel mentünk bringázni múltkor a sárban?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. April 11. - 20:34

Kinek a DHi-je tört el ? :shocked:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. April 11. - 19:58

azért ez gáz! kûzdhetünk mi itt akármiért is, így sosem fogunk elõrébb jutni! ne is csodálkozzunk, hogy csomó minden dolog nem adatik meg ebben az országban a bringás számára. én sem venném komolyan magam.
köszi a rendezõségnek, pályaépítõknek a színvonalas pályákat. gratula.
köszi a rendezõségnek, pályaépítõknek a színvonalas pályákat. gratula.
Posted 2005. April 11. - 19:39

Nem is azért írtam, h bizonygassam, csak hogy nem fogják annyiban hagyni... mindenesetre megköszönhetjük azoknak, akik lejáratják a bringásokat
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. April 11. - 19:34

Posted 2005. April 11. - 19:32

Mivel a rendezõség felé úgyis továbbítják majd a nevet/-ket, Qky is megerõsítheti majd...
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. April 11. - 19:28

ez komoly egyébként? vazz...
azt mindig sejtettem, hogy zizi a gyerek kicsit, de ennyire..
azt mindig sejtettem, hogy zizi a gyerek kicsit, de ennyire..
Aktuális civil
Posted 2005. April 11. - 19:25

Yocikám! Nem mondod, h lejöttök - amirõl nem is tudunk - aztán el is tüntök... nem is bringáztatok, minek jöttettek akkor? eeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj
na mind1!
KGAdam, miért nem írod ki a nevét: Sosmogyiék voltak ennyire "jófejek", h fizetés nélkül távoznak. Sajnálni lehet õket... majd legközelebb összedobjuk nekik

KGAdam, miért nem írod ki a nevét: Sosmogyiék voltak ennyire "jófejek", h fizetés nélkül távoznak. Sajnálni lehet õket... majd legközelebb összedobjuk nekik

az észmentes nõnemû...
Posted 2005. April 11. - 18:52

A verseny jó volt néhány hibát leszámítva.!!(fotocella)
Eredményeket hol lehet megnézni??
Eredményeket hol lehet megnézni??
vendég_Petey_*
Posted 2005. April 11. - 18:19

Nagyon jo volt a hangulat, bár személy szerint nekem a pálya nem annyira tetszett... (ezzel azért kisebbségben vagyok, szoval jo volt Qky)
a képekre nagyon kivácsi vagyok!
a képekre nagyon kivácsi vagyok!
Posted 2005. April 11. - 17:39

Posted 2005. April 11. - 17:27

Hello mindenki.
Lenne pár kérdésem Leogang-al kapcsolatban.
Pár barátom és én szívesen ellátogatnánk oda csak nem tudjuk, hogy hol van helyileg, mennyibe kerül, mik a szálláslehetõségek, és mire kell még számítani.
Aki tudja ezekre a választ azt megkérem, hogy írja már be a fórumba.
Kössz
Lenne pár kérdésem Leogang-al kapcsolatban.
Pár barátom és én szívesen ellátogatnánk oda csak nem tudjuk, hogy hol van helyileg, mennyibe kerül, mik a szálláslehetõségek, és mire kell még számítani.
Aki tudja ezekre a választ azt megkérem, hogy írja már be a fórumba.
Kössz