tAMS, és VOLE!: most olvastam a gerincvédõs témátokat. Személyem CSAK abban versenyeztem, és a kulcscsont törésembõl kigyogyulva még edzeni is abban fogok, lehet akár árnyékban 40fok . A szövetség felöl meg kötelezném is a dolgot akár DH, akár 4X-ról is legyen szó. Én az áprilisi versenyünk alatt csak azon paráztam, hogy ne legyen komolyabb baleset. Aki versenyt rendez és kicsit is felelõséget érez a versenytárs iránt, az szerintem egész nap parázik. Higyétek el nem kis felelõség van egy rendezésben. Szerintem megéri az a 40-50.000 forintos beruházás védõcucra, bár ha hordasz ilyent, az még mindig nem azt jelenti, hogy halhatatlan vagy. A másik meg az, tudomásom szerint külföldön nem is mehet senki védõcucc nélkül.Tömören ennyi. Ja és ezt nem csak a két ridernek írtam, szerintem mindenkinek el kellene gondolkodnia az írtakon. Lehet, hogy most még kimosolyogja valaki amirõl szó van, én is vigyorogtam az elsõ törésig. CSá.
Valamit nem jol olvastal kollega. Pont en mondtam hogy ne csodalkozzon hogy kotelezo, en is azza tennem minden versenyre. Nem nagyon emlekszem olyan versenyre ahol felsotest vedo nelkul indultam volna, Schladmingban is amikor edzettunk vegig rajtam volt, pedig izzadtunk rendesen. Jah, es meg soha nem tortem semmimet, de nem is szeretnem

Mi legyen itthon?
Szerintem legyen kotelezo, bar en nem sok versenyen indulok egyelore es szovetsegi tag sem vagyok, ezert beleszolasom nincs tul sok. Csak egy javaslat.