Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Szogezzuk le hogy egy verseny alatt azt ertettem,

szögezzük le, hogy én is ezt értettem, csak szombat reggeli indulással :P
én úgy 12 000 / fõre számolok, de az már nagyon extrás és keten megyünk csak :D. Tény, hogy nem Pármai sonkát eszünk.

Mindezektõl függetlenül védõ kell szerintem is (persze kibicnek ... ) :)

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Az elet kegyetlen ;) :P
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Milyen kis szemtelen, nem? Cicukám! Tegyük hozzá, hogy neked a sok kaja dobta meg a büdzsédet :P

Amúgy nekem is kevesebbre szokott kijönni, de nem lehet mindenki pü.miniszter...
az észmentes nõnemû...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Szogezzuk le hogy egy verseny alatt azt ertettem, hogy pentken le delutan, alvas nem satorban, szombat egesz nap adzes, este alvas nem satorban, vasarnap versenyzes es este/delutan haza. Utazas + kaja + szallas + nevezes. Ez volt nekem kb. 20-25e -ben attol fugg mennyire volt messze a verseny es hogy mivel/kivel mentem es hanyan.

Persze ki lehet hozni nagyon olcson ha letekersz, hatadon viszel kajat az egesz hetvegere es az erdoben alszol :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Ha valaki nem tud indulni egy versenyen, mert nincs megfelelo vedofelszerelese, akkor az adott versenyre szant penzbol meg is veheti :) Legalabbis ha jol emlekszem egy videki verseny olyan 20-25e korul volt nekem tavaly, gondolom masnak is :)

ez attól függ, hogy hányan ülnek az autóban és mennyire tévednek el :P
Nekünk kettõnknek nincs ennyi egy verseny :D És akkor még messzire is mentünk.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
ti nem véletlenül IC vonatot választottatok? :). ott no bike. csak szólok nehogy galiba legyen!

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
na emberek, megyek alduni, mert holnap hajnal 5kor GO -> Kõszeg
sok szerencsét mindenkinek aki jön, ott találkozunk....
bye Jóéjt

*nem toom mit fogog mûvelni a szar CCgumikkal amik az univegan vannak, szal jót fogtok röhögni rajtam* :( :D
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Nincs mivel, azert nem kellenek a gumik sem ;) Jah, van meg Michelin C16 meg C24 is :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Tényleg az vagyok :).
el is felejtettem :-)...hát majd még ezek után :-D
írok amint lesz $-m, és megbeszéljük. Ja, te jössz keszegre?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Neked? Hisz torzsvasarlo vagy ;)

A Michelin uj ara 8 korul van asszem, a Wetscream meg 5e. Neked a kettot odaadom 7e -ert. De csak mert... :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
nem köszi. már ki vannak szemelve azok a wetscream-ek, csak még nem jutottam hozzá. :-(
(azért írd meg mennyit kérnél értük:))

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Van itthon egy uj Wetscream meg egy uj Michelin Mud 3 ha kell ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
Sárgumit ajálnott készíteni. lcs légyszi hozz megint egy csomót :D. amit tudtam volna szerezni az nem jött össze. jó kis wetscream-ek :(
Szombat: Feltöltött kép
Vasárnap viszont: Feltöltött kép

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Na azthiszem jól elindítottam valamit. Részemrõl még csak annyit a témával kapcsolatban, tavaly az OB 4X-on nálunk már reggel 8 órakkor dolga volt a mentõnek, nem volt védõcucc. Namármost a mentõ a riasztással rendõrökkel eggyütt érkezet. Ha nem tettem volna ki a megfelelõ táblát, lehet nem kellett volna versenyezni. És volt még 3 ilyen alkalom a verseny közben. Idén az áprilisi verseny elötti tréningen ismét történt ilyesmi. Felelõtlenek vagyunk, és ha szól valaki a cucc miatt, akkor még lehülyézzük! Nálunk egy két emberkét le kellett zavarni a pályáró év közben is ,mert a minimum sisak sem volt rajta.Természetessen megsértõdött!!!! De kit érdekel, én még szeretnék versenyt rendezni.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Na ez már beszéd!

ha valaki akar valamit azt úgyis beszerzi.
pl. ha kell egy teló ami 100 ropi akkor egyész nyáron melózik érte, ez menõ,
de mit szólnak a haverok aha azért melózik hogy vegyen egy páncélt. az nem menõ... sõt Besz_ri lessz az ember.
de kit érdekel?
az idõsebbel már belátják, de az a gáz hogy a fiatalokkalvan itt a gubanc.
az a f_sza gyerek aki nekimegy fejjel a falnak, de õ is csak addig amíg öszsze nem töri magát és akkor már hirtelen van pénz bukóra meg egyébb cucra.
volt egy srác aki kupakbukóval verette és állandóan állra esett, letört a foga szétharapra a nyelvét..stb
hiába montam hogy vegyen egy full facét :) õ nem vett, addig míg szét nem ment az állkapcsa és amnéziát nem kapott az agyrázkódástól, helyrejött csak egy hétre nem emlékszik az életébõl....
azóta van fullfacéje

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
A tények kedvéért:
az MMTBSzSznek nincs hivatalos DH és 4X szabályzata (onnan tudom hogy én írom) tehát a UCI az ami érvényes. A UCI csak a sisakot teszi kötelezõvé.

A hivatalos kiírás a dalmaMagon olvasható. Mert az készül sablon alapján. Hogy azon kívül ki mit írkál bele...

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
ezen meg kötelezõnek írják ->A versenyen az MMTBSZSZ versenyszabályzata érvényes. A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, bukósisak és gerincvédõ használata kötelezõ
http://users.atw.hu/...olap/koszeg.htm

a bikepark.hu ról szedtem le
-> ALIAS KLEMENT

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

zsolo: he? olvasd el az _egész_ postot, légyszíves.

???

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
Axo gerincvõdõ: 12ezer
nekem pl megvolt a pénz a 661 fulllos portektoringre, de letéptem magamról mert nem tudtam benne mozogni, szal sztem egy 12ezres gerincvédõt mindenki kérhet a jézuskától, és talán még kötelezõ is lehetne

én idén keztem versenyezni, de sztem ha most szólank hogy X hómap múlva már kötelezõ lesz a gerincvédõ az úgy nem olyan nagy dolog, sokan meg tudják oldani....és nem lesz akkor tizedelés
-> ALIAS KLEMENT

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hát, nem egészen ;) :D

mi elég minimálprojekten toltuk, így ennek kb a felébõl kijöttünk, ha azt is beleszámoljuk, amit hoztunk kaját. és nem a fa alatt aludtunk, meg nem parizert ettünk ;)

zsolo: he? olvasd el az _egész_ postot, légyszíves.