Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

tAMS, és VOLE!: most olvastam a gerincvédõs témátokat. Személyem CSAK abban versenyeztem, és a kulcscsont törésembõl kigyogyulva még edzeni is abban fogok, lehet akár árnyékban 40fok . A szövetség felöl meg kötelezném is a dolgot akár DH, akár 4X-ról is legyen szó. Én az áprilisi versenyünk alatt csak azon paráztam, hogy ne legyen komolyabb baleset. Aki versenyt rendez és kicsit is felelõséget érez a versenytárs iránt, az szerintem egész nap parázik. Higyétek el nem kis felelõség van egy rendezésben. Szerintem megéri az a 40-50.000 forintos beruházás védõcucra, bár ha hordasz ilyent, az még mindig nem azt jelenti, hogy halhatatlan vagy. A másik meg az, tudomásom szerint külföldön nem is mehet senki védõcucc nélkül.Tömören ennyi. Ja és ezt nem csak a két ridernek írtam, szerintem mindenkinek el kellene gondolkodnia az írtakon. Lehet, hogy most még kimosolyogja valaki amirõl szó van, én is vigyorogtam az elsõ törésig. CSá.

Valamit nem jol olvastal kollega. Pont en mondtam hogy ne csodalkozzon hogy kotelezo, en is azza tennem minden versenyre. Nem nagyon emlekszem olyan versenyre ahol felsotest vedo nelkul indultam volna, Schladmingban is amikor edzettunk vegig rajtam volt, pedig izzadtunk rendesen. Jah, es meg soha nem tortem semmimet, de nem is szeretnem :)

Mi legyen itthon?

Szerintem legyen kotelezo, bar en nem sok versenyen indulok egyelore es szovetsegi tag sem vagyok, ezert beleszolasom nincs tul sok. Csak egy javaslat.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...tudomásom szerint külföldön nem is mehet senki védõcucc nélkül...

Általában az adott ország szabályai szabják meg ezeket a dolgokat. Világkupákon pld. sisak kötelezõ minden más ajánlott.

Mi legyen itthon?

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csá mindenkinek.

tAMS, és VOLE!: most olvastam a gerincvédõs témátokat. Személyem CSAK abban versenyeztem, és a kulcscsont törésembõl kigyogyulva még edzeni is abban fogok, lehet akár árnyékban 40fok . A szövetség felöl meg kötelezném is a dolgot akár DH, akár 4X-ról is legyen szó. Én az áprilisi versenyünk alatt csak azon paráztam, hogy ne legyen komolyabb baleset. Aki versenyt rendez és kicsit is felelõséget érez a versenytárs iránt, az szerintem egész nap parázik. Higyétek el nem kis felelõség van egy rendezésben. Szerintem megéri az a 40-50.000 forintos beruházás védõcucra, bár ha hordasz ilyent, az még mindig nem azt jelenti, hogy halhatatlan vagy. A másik meg az, tudomásom szerint külföldön nem is mehet senki védõcucc nélkül.Tömören ennyi. Ja és ezt nem csak a két ridernek írtam, szerintem mindenkinek el kellene gondolkodnia az írtakon. Lehet, hogy most még kimosolyogja valaki amirõl szó van, én is vigyorogtam az elsõ törésig. CSá.

július 9-10. Magyarszék MK/VB válogató/PK 2.forduló

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
mi vonattal megyünk
Gödöllõrõl indul 5:36
Keletiben van:6:17
Keletibõl indul Szombathelyre: 6:25
Szombathelyen van: 9:17
Szombathelyrõl Kõszegre indul: 9:57
Kõszegen van 10:24
bringaszállító viszont nincsen :(
tudja valaki hogy a várkörttöl messze lesz e a pálya?, merhogy mi a Gyöngyvirág Panziában szállunk
5000ft/2fõ egy szoba
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
nah, sajna így alakult:
szal aki vonattal akarna menni az szóljon, mert akkor összegyûlünk..

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Kõszegre sokan jöttök innen a fórumból? vagyis arra vok kiváncsi hogy jöttök-e,
Pézsé? gyüszöl?

hát sajna nen meek :(

a vega még nem heverte ki a kilátódh-t, meg pízem se lessz egy darabig.
De a SauhDH-ra mindenféleképpen megyek, ha kell eladom a kisbicómat, hogy egybelegyen a nagy....
aki pedig megy annak jó mulatást, vigyázzatok magatokra, és minnél több védõfelszerelést vegyetek fel, és meg.

ere egy kis történet:
januárban gurulgattam a szánkópályán ami fagyott volt vagy harminccal (de lehet volt 20-is) vertem egy zakót és földetéréskor megtaláltam az egyetlen követ ami akkora volt mint egy 10l-es vedér.
a kõ elbújt A fagyott földbõl épp annyi volt kint ahova a csípõlapátomat betuttam akasztani és kiszakítani a földbõl a kavicsot.
amikor visszatért a látásom akkor fogtam fel hogy kiszakítottam a fõdbõl azt a sz_rt, és egy nagy lyuktátongott a helyén. a haver nem tudta felemelni a követ.
szóval bukó volt, térd védõ könyökvédõ.
eltört a csípõlapátom, a könyököm eltörte 3 bordámat, megrepedt a kulcscsontom, kiugrott a vállam, részleges hasizomszakadás, zúzódás a combomon.
egy hét után a bõröm elõször besárgult majd belilult a koöldökömtõl tözepétõl kezdve a balra a gerincemig felfele a mellemig, lefele a térdemig.
2 hétig csak a jobb kezem és a fejem tudtam mozgatni, majd ujra tanultam járni fizikoterápia járókeret, gyógytorna.....
2 hónap mulva tudtam menni rendesen.
és vettem egy protektorkabátot gerincvédõvel stb.
azóta egy kicsit megváltoztam, nem akarok mozdulatlanul feküdni 2 hétig újra.
szóval mindenki ott rontja el az életét ahol akarja.
aki látta kilátódh-n a bukást a kilátó tövében amikor a srác mint egy rongy baba bucskázott végig a lépcsõn.....
inkább vettem volna meg a védõt hamarabb és nem esikmki 2 hónap az éetembõl.
ne sajnálja senki a pízt inkább egy új agy vagy bármi helyett vegyetek védõvuccokat.
csá!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tessék mindenkinek kiragasztani a homlokára, bukójára, hogy ki kicsoda, mert én csak fórumos neveket tudok majd azonosítani... :D

(Sala felmentést kap... ;) )

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Hi Evrybody!Köszi Jakesz a képeket!Feltöltött képAzt hiszem elég süti lessz a pálya, nagyon király ez a pár részlet.Hajrá a visszamaradó részekre!!
A jövö évi témára célzol Jakó??kemény mi?!!!

CSES BOZSE!!

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Gratulálok Zsolonak és Qkinak!
Hááát! Nem kicsit szakítottatok!
Sok sikert a szervezéshez!!!

Köszegen meg bringázunk egy frankót!!! jupééé!

Paccsi mindenkinek!

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
Kriszt nem hozod? :D
-> ALIAS KLEMENT

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Én is ott leszek párommal.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

engem is védett hátizsák. csak voltak benne szerszámok :D

No igen :) Nekem is tele van szerszámmal meg van benne egy zár is de ez ilyen:
http://www.unterwegs...oaded/209_2.jpg
Hátulról meg:
http://www.unterwegs...oaded/209_4.jpg
Ez a háló távol van rugalmas de azért elég merev is. Hátraeséstõl mindeképp megvéd. Legalábbis engem már védett :chin: :oegin:

Ride everywhere.

.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
én is megjelenek kõszegen eddig úgy nézki
bár nincs kedvem egyedül elvonatozni Gödöllõrõl az ország másik felébe, szal ha nem jön velem valami haver akkor nem mek, ja meg ami mégrosszabb, esõt mondanak :'( de ami jó hogy csak szombatra, vasárnapra más 29fok, napocska
-> ALIAS KLEMENT

geeb

geeb

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Csak halkan megjegyzem, hogy 5-6 éve a downhill versenyeken a gerincvédõ is kötelezõ volt, és ellenõrizték is!:no:

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
engem is védett hátizsák. csak voltak benne szerszámok :D

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Poénból indultam volna, de most jjavítás allatt a vállam (sszameg) A gerincvédõ szerintem fontosabb lenne, a hátizsák nélkül már végem lenne (tatonka vento m ami alapból védi a gerincet, nem is keveset)

Ride everywhere.

.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
én jobb esetben rendezni rosszabb esetben szurkolni megyek.
rajtam nem fog múlni a helyezés...
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
:-D
vegyél azt menjünk.
adamkg nem jön..kicsivel több esély :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
tams :D
jó magyar hozzáállás! ;) inkább kölcsönkérem digét, õ úgysem használja ;)

de lehet, hogy veszek egyet(perpill nem rajtam múlik), késõbb amugy is kelleni fog

vole: megkértelek

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

elég ha én aggódom magamért..

Ez mindaddig igaz, amig el nem indulsz egy masok altal szervezett versenyen, mert onnantol a felelosseg...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!