Most látom 2 barátunk szolt még hozzám.
mester14: errõl igazábol a Berényivel , ill. a szövetséggel kellene egyesztetni. Tudomásom szerint idén idõpont már nincs, jövõre meg év elején kell pályázat utján idõpontot egyesztetni. Szerintem a saját tapasztalatomból elõször csak egy lájtos versenyt válaljatok be, tapasztalatszerzés céljából. További segítséggel állok rendelkezésetekre, de a Berényi Zsolti is szivesen segít, és többet tud a célotok megvalósítása érdekében tenni. Amúgy milyen pályátok van?
IDILnek.:Nézd az, hogy a Zsolo milyen hangnemben mit mondott=lehet,hogy szar kedve volt nem tudom. Nekem õ csak segített, vita soha sem volt köztünk. Voltam én is értetlen, nem azért, mert hülye vagyok, és akkor is normális hangnemben válaszolt. A bicokra, hogy kinek mi van, mivel áll ki a nagyérdemük elé, az tényleg pénz kérdése. Az is igaz, saját példa, hogy lommal nagyobb dicsõség nyerni, nem szégyen kikapni, de azért gondolkozz már el azon, milyen látvány lennél egy ütött-kopott lepukkant csörgõ-zörgö géppel mondjuk egy EB-n a Gracia mellett. Szerintem mosojra gördülne a szája.Esélyed meg egy olyan géppel, ami lassan szétesik alattad?! Én biztos nem válalnám be, akárhogy is szeretnék vele egy startban álni, el sem jutnék(jutnánk) odáig. Na itt jön megint, nekünk ilyen bikével semmi keresni valónk ott.A válogatott kerettagok mögött meg szerintem már múlt van, mint a Stefi mögött is. Tiszteletem a L. Lajosnak is, a T. Bélának és a velük egy kategóriában versenyzõknek is (ja meg magamnak is). Nekem van talán a seniorban a legnehezebb dolgom merev géppel, mégsem reklamálok, ki mivel ért eredményt. Bizonyítanom kell, mint már bizonyítottam is mint magamnak, és másoknak.
Maradok mindenki kellemetlen ellenfele, de remélem barátja is CSá