Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
jaj qky, csak megemlítem, biztos nem emlékszel rám, mikor volt Magyarszéken DH, és a 4x után szombaton, bementünk 3an abba a pizzázóba, te ott ültél a pultnál mi meg pizzát rendeltünk meg asszem kólát :D, váltottunk pár szót...na én vagyok a szemüveges a 3közül :D nem biztos h emlékszel, csak megemlítettem :)
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
a 4X fejtörések mellett felvetek egy olyan kérdést hogy ki jön Cserépváraljára?
-> ALIAS KLEMENT

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Ezt szomorúan hallom. Nagyon készültem rá. És helyette van esély arra a kisebb buli versenyre, amit Qkyék és a pécsiek itt pár lappal feljebb terveztek?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Ofisöl infó: a pécsi Magyar Kupa elmarad!!!

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Csao Zsuzsi husi. Végre hallok rólad. Meg kell mondanom, már nagyon hiányoztál. Köszike a sérülésem már ok. , de nem lesz soha olyan mint 18 éves koromban. Remélem össze futunk valamelyik versenyen már dumcsizni.

Na pá, mert munkaidõben baszom a rezet.
Ja és tessék menni Gyõrbe a barátainkhoz versenyezni

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
LoL :D
-> ALIAS KLEMENT

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 hozzászólás
Tisztelt nagyérdemû!
A 7végén elkészült nagyából a gyõrújbaráti 4x pály!
Már csak simi simi meg tapi tapi van hátra...
fél órára egyedül hagytak a Jetyék a dózerral és olyan rázósort csináltattam hogy most vakarjuk a fejünket hogy hogyan lenne jó áttmenni rajta:D
Nagggyon durva;) Semmi ritmusa... hehe... már várom az elképedt arcokat amikre az lesz írva hogy: Na most aztán hogyan...:D

Paccsi mindenkinek!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Nem csak a 40 km-en múlik... Bár tõlünk nem annyi. Az a brigád, az a város! Imádom!
az észmentes nõnemû...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én mennék a furi versenyre, csak kicsit messze van Pécstõl... De majd meglátjuk. Kedv van... :D Szexárd tényleg jobb lett volna, az csak 40km... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

Ja Sonka_Zsuzsiról nem hallani, tud valaki valamit róla, szerintem hiányzik a DH-s team-bõl.

Hahó Apus! Élek, bár ez a nyár inkább a pihenésrõl szól, és Schladming után kicsit nehezen veszi rá az ember magát, h felmenjen a dombok közé. De esélyes, hogy hétvégén elnézek erre a furi versenyre. Bár Szekszire szívesebben mentem volna a városi DH-ra!! Arra voltam rácuppanva.
Vigyázzál magadra és tartsd rendben itt a brigádot. Jobbulást a sérülédhez, lassan elfeleded, nem?
az észmentes nõnemû...

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Elfelejtettem megköszönni JIM a képeket!!Köszi!Ja és qrva jók lettek,elismerésem mint mindíg!
www.outlawriders.fw.hu

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
HI Everybody!

Igazat adok a Qky barátomnak nagyon is!De miért van az hogy nagyon sokan mások , más emberekkel foglalkoznak egyfolytában!??Ez nem valami hû de jó dolog!Foglalkozzon mindenki inkább egy fasza pálya építésével vagy nagyon frankó verseny megszervezésével!!
Ugyan ez volt pár nappal ezelõtt:valaki nem olyan hangsúlyban szólt akaratlanul, vagy szituáció függvényében ahogy kellett volna és 3 oldalon keresztül õt ciánozták!!
Nektekl még nem volt rossz napotok??De nehogy szó érje a ház elejét , akinek nem inge ne vegye magára!!
Nem védem a Zsoltot, csak ismerem személyesen!!

Kölyök8 ! az király lenne ha már mehetnénk M.székrõl pályát építeni!Már elindultunk párszor a Mecsekre de sajnos nem jutottunk ki elégszer, bár szertettük vóna!!

Na hi mindenki
www.outlawriders.fw.hu

szurkolo

szurkolo

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
"De ki döntötte el a megüresedõhely betöltését, és milyen elven, mármint a szövetségi buszon.És a bizonyos eredmnyek alapján van ott még olyan rider is aki Stefi elõtt végzett."

Kedves Bánhidi apuka!

Stefi önköltségen vesz részt az EB-n, a buszon pedig a megüresedett helyre került, de ezt is maga fizeti. Az eredményeket pedig ha a születési évszám szerint nézzük (mert az EB-n a seniorokat is 5 évenként külön értékelik), akkor ott sincs aki elõtte végez. Viszont a nála 5-7 évvel fiatalabbak sem nagyon hagyják ott. Ezen felül még ebben a korban is nagyon becsületesen készül a versenyekre.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
a múltévben már volt rajta verseny és az országból eléggé sokan jöttek akkor..
ezért is kérdeztem hogy mikell ehhez a versenyhez?
2. A pálya több éves tapasztalat alapján nagyon jó végig erdõ 1 része gyors a többi teknikás rész.Letöréssel,ugratókkal,épített döntött kanyarokkal...1 része pedig ösvény szerû közel álló fákkal..
Eddig csak jó tapasztalatokat kaptunk...

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
Most látom 2 barátunk szolt még hozzám.

mester14: errõl igazábol a Berényivel , ill. a szövetséggel kellene egyesztetni. Tudomásom szerint idén idõpont már nincs, jövõre meg év elején kell pályázat utján idõpontot egyesztetni. Szerintem a saját tapasztalatomból elõször csak egy lájtos versenyt válaljatok be, tapasztalatszerzés céljából. További segítséggel állok rendelkezésetekre, de a Berényi Zsolti is szivesen segít, és többet tud a célotok megvalósítása érdekében tenni. Amúgy milyen pályátok van?
IDILnek.:Nézd az, hogy a Zsolo milyen hangnemben mit mondott=lehet,hogy szar kedve volt nem tudom. Nekem õ csak segített, vita soha sem volt köztünk. Voltam én is értetlen, nem azért, mert hülye vagyok, és akkor is normális hangnemben válaszolt. A bicokra, hogy kinek mi van, mivel áll ki a nagyérdemük elé, az tényleg pénz kérdése. Az is igaz, saját példa, hogy lommal nagyobb dicsõség nyerni, nem szégyen kikapni, de azért gondolkozz már el azon, milyen látvány lennél egy ütött-kopott lepukkant csörgõ-zörgö géppel mondjuk egy EB-n a Gracia mellett. Szerintem mosojra gördülne a szája.Esélyed meg egy olyan géppel, ami lassan szétesik alattad?! Én biztos nem válalnám be, akárhogy is szeretnék vele egy startban álni, el sem jutnék(jutnánk) odáig. Na itt jön megint, nekünk ilyen bikével semmi keresni valónk ott.A válogatott kerettagok mögött meg szerintem már múlt van, mint a Stefi mögött is. Tiszteletem a L. Lajosnak is, a T. Bélának és a velük egy kategóriában versenyzõknek is (ja meg magamnak is). Nekem van talán a seniorban a legnehezebb dolgom merev géppel, mégsem reklamálok, ki mivel ért eredményt. Bizonyítanom kell, mint már bizonyítottam is mint magamnak, és másoknak.
Maradok mindenki kellemetlen ellenfele, de remélem barátja is CSá

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 hozzászólás
kölyök8: ez tutko, mert szerintem ez a szakasz nagyon odaba.s.z. Rajta, ha ezt odaszánták segítség Magyarszékrõl o.k. Mikor tudnánk bejárni, megnézni. Hétköznap 5 után ok, de elötte legalább 2 nappal hívj. A 7végék simák.

Nu csá.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Már régóta megy a huzavona és semmit nem engedtek eddig, de most belementek egy TV-torony-Dömörkapu (hosszú egyenesek, köves széles csapatós út) majd Dömörkaputól le Lámpás völgy felé, ami szûk köves kanyaros... Semmi mást nem engednek. Egyenlõre. JAkab-hegy lenne jó, de ott most fakitermelés folyik és attól is elzárkóztak, hogy csak egy hétvégére leálljanak vele. De akkor még majd egyeztetünk, ha világosodnak a dolgok... És kössz!

A kijutáshoz meg csak annyit, hogy egy EB nem Kõszeg... Bizony ott már nagyon számít, hogy milyen géped van, mert lehet, hogy itthon valaki akár egy merev géppel odaver, de kint azért az bõven kevés... Tehát sajnos a technikai háttér ugyan annyira fontos, mint a tudás. Szvsz...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

IDIL

IDIL

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Üdv Qky!
Ami irtál reagálnék rá pársorban.Nem szokásom irni, de amiért megtettem Zsolt mínõsítése, elõadásmódja mondhatnám hangneme váltotta ki.Bringa milyenségére, pedig van pár hasonlatom.PL:ha a magasugró 2,40-et ugrik, akkor másodlagos dolog hogy ezt mezítláb,dorcóban vagy spéci Adidasban teszi.Átadnád indulási jogod,méltányolandó.Kérdésem...Vajon EB arról szól hogy kishazánkban milyen bringák vannak, vagy arról azt hogyan terelgetik lejtõn lefele?és it üt vissza a dolog."Z" vagyok egy kis falúból, vagy "Z" vagyok válogatottkerettag és részt vettem az EB-n stb.....
Mikor fogsz könnyebben támogatót találni?Stefit pedig nem minõsítettem, és nem is bántottamAttól függetlenül a versenyek eredményeit végig lehet nézni.(senior)
Ennyi lenne nézet különbségünk de nem lehetünk egyformák!!!

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
QKYQMBUno1:
Figy:Jó lenne ha lenne újra barcikán verseny mert aki a múltéven rendezte az azt mondta hogy most nem érnek rá ilyennel foglalkozni. Ehhez mi kellene ha mondjuk nem hivatalos pl ob lenne; de lenne díjazás...
infót lécci...

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tudtommal él, virul. Gyakran látni a Jani hegyen, ill. kint volt a Schladming-ibulin is a csapattal.