Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2005. augusztus 02. - 12:35

Írta 2005. augusztus 02. - 12:20

Írta 2005. augusztus 02. - 11:20

akinek nem ment a videók letöltése az egy óra mulva nézzen fel az oldalamra ott meglehet újra próbálni letölteni..
javítottam a hibát.
benne van mogyi esése is.
javítottam a hibát.
benne van mogyi esése is.
Írta 2005. augusztus 02. - 10:08

volt itt szó valami Gellérthegyi DH-ról h lesz a hétvégén, de sztem az nem lett, vagy nem toom
Kiadtak egy könyvet, mely azon országot listáját tartalmazza, akik utálják az USA-t vagy vmiért neheztelnek rá... A könyv címe: VilágAtlasz. -> ez nagyon komoly
Kiadtak egy könyvet, mely azon országot listáját tartalmazza, akik utálják az USA-t vagy vmiért neheztelnek rá... A könyv címe: VilágAtlasz. -> ez nagyon komoly

-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
vendég_nhunor_*
Írta 2005. augusztus 02. - 10:02

Üdv!
volt vmi DH verseny a napokban a jános hegyen?
Csak mert láttam többeket lejönni rajtszámmal...
volt vmi DH verseny a napokban a jános hegyen?
Csak mert láttam többeket lejönni rajtszámmal...
Írta 2005. augusztus 02. - 09:58

Kedves Qky ,,országos cimborám'' !
Hozzád fordulok a gondommal, te ebben nagyon profi vagy(kis probléma a 4x pályánkon):
Járhatnál nekünk egy kis esõtáncot, mert olyan a föld mint a beton és nem lehet megtömöríteni a zzakadályokat!
Csak arra kérlek hogy az esõ idõzítésére figyelj! Ha a versenyen esni fog akkor téged áldozunk fel az esõ isteneknek!!!
További szép napot!
Hozzád fordulok a gondommal, te ebben nagyon profi vagy(kis probléma a 4x pályánkon):
Járhatnál nekünk egy kis esõtáncot, mert olyan a föld mint a beton és nem lehet megtömöríteni a zzakadályokat!

Csak arra kérlek hogy az esõ idõzítésére figyelj! Ha a versenyen esni fog akkor téged áldozunk fel az esõ isteneknek!!!

További szép napot!
Írta 2005. augusztus 01. - 23:42

-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. augusztus 01. - 23:41

Írta 2005. augusztus 01. - 18:49

cserélem a videóimat helyezésekre. aki megmutatja nekem a verseny végeredményét, annak megmutatom a videóimat...
:D
THX a képekért Geeb, meg Pézsének a videokért
Írta 2005. augusztus 01. - 18:42

THX a képekért Geeb, meg Pézsének a videokért
-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. augusztus 01. - 17:54

Üdvözlet minden fórumlakónak!
Felkerültek a képek a cserépváraljai Dh-ról, mindenki szemezgessen örömére!
Minden tiszteletem az összes résztvevõnek, hogy vállalták a megmérettetést ebben a nagy hõségben ill. a rendezõknek a pályák "elkészítése" miatt. :clap: A vasárnapi pálya igazán jól sikerült, és látványos versenyt láthatott aki ott volt!
Képek itt: http://pix.bikemag.hu/geeb2
A dobogósoknak gratulálok!
Hajrá Bandi! :bananadan
jaja, de még görbehátú mozgáskorlátozottak is indultak pl.:http://pix.bikemag.h...20_IMG.jpg.html
le akalappal.

Írta 2005. augusztus 01. - 17:05

Üdvözlet minden fórumlakónak!
Minden tiszteletem az összes résztvevõnek, hogy vállalták a megmérettetést ebben a nagy hõségben ill. a rendezõknek a pályák "elkészítése" miatt. :clap: A vasárnapi pálya igazán jól sikerült, és látványos versenyt láthatott aki ott volt!
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "
Írta 2005. augusztus 01. - 16:31

pézsé kösz a képeket:) ja meg igen a felszállítás hát Béla.. no comment de gyorsan felértünk azvolt a lényeg és a bicajok is egyben voltak nem b***ták szét egymást
az évadzáró versenyen is sok szeretettel várunk mindenkit 
addig is esés nélküli sok sikert:)

addig is esés nélküli sok sikert:)
Írta 2005. augusztus 01. - 16:29

Írta 2005. augusztus 01. - 13:41

faja volt a verseny nekem naon tetszett...
voltak érdekes dolgok is meg kevésbé éredekesek
a lényeg hogy sokat lehetet tanulni az a gáz hogy nem is ismertem meg senkit a fórumból
na ami nem késik az múlik
majd egerben belecsapunk a lecsóba!
Banzai!
voltak érdekes dolgok is meg kevésbé éredekesek

a lényeg hogy sokat lehetet tanulni az a gáz hogy nem is ismertem meg senkit a fórumból

na ami nem késik az múlik
majd egerben belecsapunk a lecsóba!
Banzai!
Írta 2005. augusztus 01. - 13:13

http://peterdh.uw.hu...oad.php?list.14itt vannak a cseraljai videók!!
Rajta van az a csávó is mogyi esése is meg Mr. Dh is egy pár videón (80 mega zipellve...)
képek is vannak az oldalin keressétek meg.
Rajta van az a csávó is mogyi esése is meg Mr. Dh is egy pár videón (80 mega zipellve...)
képek is vannak az oldalin keressétek meg.
Írta 2005. augusztus 01. - 10:27

Háj mindenki!
Cserépváralja, hát mit is mondjak ... istentelen meleg volt!!!
És gratulálok minden jó eredményt szerzõ sorstársnak!
Mit mondhatnék még - képek késöbb
Cserépváralja, hát mit is mondjak ... istentelen meleg volt!!!
És gratulálok minden jó eredményt szerzõ sorstársnak!
Mit mondhatnék még - képek késöbb

" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "
Írta 2005. augusztus 01. - 10:14

Jó kis verseny volt, pályák is jók voltak az adottságokhoz képest. Sajna lábam lezúztam vasárnap ezért kimaradt az a verseny. Felszállítás nagyonagyon jó volt!!!! 1 IFA + 2 kisteherautó!!!!Szinte semmit sem kellett várni! Kisteherautók olyan tempóval mentek felfelé hogy legalább olyan izgalmas volt a platón felfelé mint lejönni a pályán.
Gratula mindenkinek aki lejött, és grat a szervezéshez, minden nagyon ott volt!!!!
Gratula mindenkinek aki lejött, és grat a szervezéshez, minden nagyon ott volt!!!!
Írta 2005. július 31. - 21:38

megjöttem, húú
hát az elsõ nap az olyan semleges volt, jó is meg nem is, a második viszont egyenesen qvajóóó, illetve a pálya esszméletlenül teccett, csak én béna voltam, nem vagyok megelégedve magammal, mert nem ugrottam semmi jót, tudom h ez nem érdekel senkit de akkor is
szal nagyon jó volt jó arcokkal
és thx minden fórumosnak akik kiabáltak nekem mert naggyon örültem neki és jól jött
külön thx Juniornak
hát az elsõ nap az olyan semleges volt, jó is meg nem is, a második viszont egyenesen qvajóóó, illetve a pálya esszméletlenül teccett, csak én béna voltam, nem vagyok megelégedve magammal, mert nem ugrottam semmi jót, tudom h ez nem érdekel senkit de akkor is

szal nagyon jó volt jó arcokkal
és thx minden fórumosnak akik kiabáltak nekem mert naggyon örültem neki és jól jött

külön thx Juniornak

-> ALIAS KLEMENT
Írta 2005. július 29. - 22:34

tudom h nem ide való, de dhsok vagytok, nézzétek meg: http://www.dropbike....ts.asp?TID=5908
sok szerencsét mindenkinek 7végére, ott talizunk
sok szerencsét mindenkinek 7végére, ott talizunk
-> ALIAS KLEMENT