Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2005. July 29. - 16:03

Lassan indulunk, majd lent kiderül hogy fürdõzés lesz-e belõle
Remélem akad vmi tavacska a közelben.

az észmentes nõnemû...
Posted 2005. July 29. - 10:02

Hi Mindenki!
Hát mindenkinek jó és eredményben gazdag versenyzést kívánok a 7végére amely szombatig megközelítõleg 30-37 celsius fokban fog zajlani!-és vasárnap(nem kívánom,bár én szertetem) esõs idõt mondtak!--->ami sarat és sárgumit jelent!
Mindenesetre hajrá mindenkinek!
Hi All!
Hát mindenkinek jó és eredményben gazdag versenyzést kívánok a 7végére amely szombatig megközelítõleg 30-37 celsius fokban fog zajlani!-és vasárnap(nem kívánom,bár én szertetem) esõs idõt mondtak!--->ami sarat és sárgumit jelent!
Mindenesetre hajrá mindenkinek!
Hi All!
www.outlawriders.fw.hu
Posted 2005. July 28. - 23:39

Hy! Hoztam pár képet a Cserépváraljai 2es pálya 1 részérõl a többi legyen meglepetés 
http://dj_vasi.tvn.hu/01.ZIP

http://dj_vasi.tvn.hu/01.ZIP
Posted 2005. July 28. - 22:43

Cserépváraljai Downhill Napok
Cserépváralja 2005. 07.30-31.
Bükk Kupa II. forduló
Pontszerzõ kupafutam
Programleírás: A verseny két egymástól függetlenül kijelölt pályán zajlik, amelyeknek az eredményei együttesen adják a végsõ helyezést. A versenyekre külön- külön is lehet nevezni, de csak a mindkét pályát teljesítõk között lesz meghatározva a végsõ helyezési sorrend, a bajnoki pontszámok, és a jutalmazások.
Program: 2005.07.30. "1"-es pálya
8,00-tól 10,00-ig nevezés
9,00-13-ig 1-es pálya bejárása, edzés
14,00-tõl idõmérõ
15,30-tól dontõ
20,00-tól tábortûz az ifjúsági szálló területén
2005.07.31. "2"-es pálya
9,00-tõl 13,00-ig 2-es pálya bejárása, edzés
14,00-tõl idõmérõ
15,30-tól döntõ
17,00-tõl eredményhirdetés
Nevezési díj: 1-es pálya 2000.- Ft
2-es pálya 2000.- Ft
a kettõ együtt 3000.- Ft
Versenyinfó: Tóth Béla 30/9448152, 49/311861, daktrade@vipmail.hu
Szállásinfó: Dávid Zoltán 70/3747923 (Cserépváralja, Faházak, sátorozás)
Várunk mindenkit!!! a pálya kész , a szalagozás még félig! gyors, rõvid, meredek élvezhetõ pálya varja a dhsokat, felszállitás lesz!!!
Cserépváralja 2005. 07.30-31.
Bükk Kupa II. forduló
Pontszerzõ kupafutam
Programleírás: A verseny két egymástól függetlenül kijelölt pályán zajlik, amelyeknek az eredményei együttesen adják a végsõ helyezést. A versenyekre külön- külön is lehet nevezni, de csak a mindkét pályát teljesítõk között lesz meghatározva a végsõ helyezési sorrend, a bajnoki pontszámok, és a jutalmazások.
Program: 2005.07.30. "1"-es pálya
9,00-13-ig 1-es pálya bejárása, edzés
14,00-tõl idõmérõ
15,30-tól dontõ
20,00-tól tábortûz az ifjúsági szálló területén
2005.07.31. "2"-es pálya
9,00-tõl 13,00-ig 2-es pálya bejárása, edzés
14,00-tõl idõmérõ
15,30-tól döntõ
17,00-tõl eredményhirdetés
Nevezési díj: 1-es pálya 2000.- Ft
2-es pálya 2000.- Ft
a kettõ együtt 3000.- Ft
Versenyinfó: Tóth Béla 30/9448152, 49/311861, daktrade@vipmail.hu
Szállásinfó: Dávid Zoltán 70/3747923 (Cserépváralja, Faházak, sátorozás)

Posted 2005. July 28. - 22:19

na re, Sátoraljaújhelyen eltört a kormányom....most viszek pótot, de az a baj, hogy pótvázat nem tudok, és hát szegény kicsikém olyanokat reccsen, hogy félek hogy a versenyen szakad ketté....

-> ALIAS KLEMENT
*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!
Posted 2005. July 28. - 20:13

Hi!
A cserépváralját ugyanazok szrvezik mint a bogácsit?Vagyis a Béláék crew-ja?
Jakó!Ugye mennyi idõt visz el a pálya építés??Vazze??De az utána való megelégedettség az jóóó!!
Hi All!
A cserépváralját ugyanazok szrvezik mint a bogácsit?Vagyis a Béláék crew-ja?
Jakó!Ugye mennyi idõt visz el a pálya építés??Vazze??De az utána való megelégedettség az jóóó!!
Hi All!
www.outlawriders.fw.hu
Posted 2005. July 28. - 18:01

Posted 2005. July 28. - 17:26

ja a sauh dh után is vót bukém két napi instant izzadsággal a páncélban.....Jaj de fincsi lesz hétvégén 37 fokban, full protektorban, nagybukóban, izzadtan .... szerintem, szerinted?:bananadan
még mindig semmi ötlet hogy hogy jussunk ki energiatakarékosann.
de az még haggyán este vasárnap milessz..... másnap meló.
Posted 2005. July 28. - 17:00

Jaj de fincsi lesz hétvégén 37 fokban, full protektorban, nagybukóban, izzadtan .... szerintem, szerinted?:bananadan
" a felépülés tovább tart, mint a leépülés "
Posted 2005. July 28. - 16:17

a cserépváraljai versenyt ugyanazok szervezik,akik a bogácsit?
ja,és Pécsrõl megy oda valaki?
ja,és Pécsrõl megy oda valaki?
Posted 2005. July 28. - 14:27

Helló!
Beszéljetek valamelyik rendezõvel, mert én tavaj vonattal mentem és az egyik rendezõ srác kijött elénk kocsival.(Bogácsra ami ott van Cs. mellett ha joltom).
Nekem sajnos most kimarad...
Próba cseresznye...
Paccsi!
Beszéljetek valamelyik rendezõvel, mert én tavaj vonattal mentem és az egyik rendezõ srác kijött elénk kocsival.(Bogácsra ami ott van Cs. mellett ha joltom).
Nekem sajnos most kimarad...

Próba cseresznye...
Paccsi!
vendég_gibgab_*
Posted 2005. July 27. - 16:15

Hello!
Mi is vonatozunk mezõkövesdig aztán valami jó fej autóssal kéne huzatni magunkat legalábbis ezt tervezem aztán majd meglátjuk.
Mi is vonatozunk mezõkövesdig aztán valami jó fej autóssal kéne huzatni magunkat legalábbis ezt tervezem aztán majd meglátjuk.
Posted 2005. July 27. - 15:26

Hát igyekszünk köszike.HI! ÍMúltkor néztem PÉZSÉ a honlapotokat!Király nagyon!!
Hi All!

csapatmunka kérdése az egész.
Még nemtudom hogy jutok ki a versenyre... (cserépváraljára), mert ha vonattal kell mennem akkor mezõkövezsdtõl tekerni kell az pedig jót tesz a lelkemnek ha kidögölve érkezek a pálya alá.
ki jön még vonattal?
tud esetleg segíteni valaki kijutni mezõkövesdrõl cserrépre energiatakarékosan???
Posted 2005. July 27. - 10:46

Elméletileg megyünk mi is CSerépváraljára, aztán majd kiderül, hogy télleg-e... szeretnénk!
az észmentes nõnemû...
Posted 2005. July 26. - 19:04

Posted 2005. July 26. - 13:05

a 4X fejtörések mellett felvetek egy olyan kérdést hogy ki jön Cserépváraljára?
mi megyünk 3-an a peterdh-team bõl.
halad végre a dirtparkunk de támogatókból sose elég.....
Posted 2005. July 25. - 22:37

GEEB, Csörgess meg kérlek és visszahívlak! Elmentem balcsira, de csütörtökön jövök!
CSak hogy meg tudjuk beszélni h hol talizunk stb....számomat kiírtam MSn-be, meg elküldtem privibe
üdv. Klement
CSak hogy meg tudjuk beszélni h hol talizunk stb....számomat kiírtam MSn-be, meg elküldtem privibe
üdv. Klement
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. July 25. - 18:57

sztem ez korrekt válasz, nem akarok belszólni de akkor is korrekt
-> ALIAS KLEMENT
Posted 2005. July 25. - 18:26

Az ide bemásolt levelet E-mail útján is eljuttattam id. Bánhidi László Úr részére.Ezt a levelet csapatunk tagjának édesapja írta,mert elkeserítí a Magyar mountain bike sportban uralkodó mentalitás!!! ( Tisztelet a kivételnek!!!)
Tisztelt id. Bánhidi László Úr!
Mindenek elõtt elnézését kell kérnem a késedelmes válaszért – az Ön által említett Európa Bajnokságról ma érkeztem meg.
Sajnos többszöri olvasásra sem sikerült megértenem pontosan milyen „megnyilvánulásommal” illetve „döntésemmel” nem ért(ett) egyet. Próbálok sötétben tapogatózva válaszolni a fel nem tett kérdésekre.
Az idei évben pontosan meghatározott versenyeken lehetett indulási jogot szerezni az Európa illetve Világbajnoki futamokra. A kvalifikációs rendszer Elite férfi, Elite nõ, Junior férfi és Junior nõ kategóriákat jelöl meg – mivel a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) ezeket támogatja elsõsorban (pld.: az Elite master VB évek óta Kanadában kerül megrendezésre). A fent említett kategóriák elsõ helyezettjei utazás illetve szállás költségtérítést kapnak, míg a kategóriák 2. és 3. helyezettjei önköltségi alapon vehetnek részt a rendezvényeken (mivel itt nem nyílt viadalokról van szó indulási jog szükséges).
Ennek fényében az olaszországi EB-re a következõ keret utazhatott volna (ABC sorrendben): Bánhidi László, Egri Gábor, Gulyás Mihály, Halász Krisztián, Kiss Dalma, Koczka Zsófia, Pósa Péter és Zöldi Tamás.
Az Ön fia és Egri Gábor jelezték az Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség (MMTBSzSz) felé, hogy anyagi okokból nem kívánnak élni az indulási jogukkal, a többiek a helyezésüknek megfelelõ támogatással utazhattak.
Az Európai Kerékpáros Szövetség (UEC) 2005-ben ugyan azon a helyszinen rendezte a master EB-t is. Ennek az információnak a birtokában Halász Csaba és Stefánka Zoltán azzal a kéréssel fordultak az MMTBSzSz felé, hogy önköltségi alapon támogassa indulási szándékukat a versenyen. Felesleges részleteznem, hogy egy költségek nélkül járó indulási szándékot az MMTBSzSz miért nem utasít el...
Ugyanakkor Koczka Zsófia jelezte az MMTBSzSz felé, hogy szivesebben utazna szüleivel amennyiben a költségtérítés rá esõ részét az MMTBSzSz továbbra is biztosítani tudná.
Koczka Zsófia megüresedett helyét Stefánka Zoltán foglalja el – továbbra is önköltségi alapon – tehát az utazás és a szállás rá esõ részét Õ fedezte. A döntést az elsõ lehetséges megoldás elvén hoztuk meg az MMTBSzSz fõtitkárával (Varga Viktóriával) egyetértésben, mivel a nevezési határidõ a Kõszegi verseny elõtt lejárt. Senki – beleértve az Ön fiát is – nem jelezte, hamarabb utazási szándékát... Ezek a tények.
Nem emlékszem, hogy az Ön által „fikázásként” leírt megnyílvánulást alkalmaztam volna bárkivel szemben, amennyiben mégis így tettem volna megkövetem Önt és a „fikázás” célpontját.
Szakmai munkámmal kapcsolatban kifejtett véleményére reagálva, pedig örömmel fogadok minden segítséget és építõ jellegû kritikát, hiszen – ahogyan bárki más – én sem vagyok hibátlan és véges erõforrásokkal rendelkezem.
Amennyiben levelemmel kapcsolatban észrevétele lenne, kérem keressen meg a lent látható elérhetõségek egyikén, szivesen állok rendelkezésére.
Válaszomat felmásolom az Ön által is használt „DH/4X/DS versenyek 2004-2005” topicba, a BikeMag fórumán.
Üdvözlettel
Berényi Zsolt
MMTBSzSz elnökségi tag
berenyizs@*.hu
+36 ** *******
Posted 2005. July 25. - 17:45

Sztem arra meg több idõt hagyunk, hogy tényleg jó legyen...És helyette van esély arra a kisebb buli versenyre, amit Qkyék és a pécsiek itt pár lappal feljebb terveztek?