Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mint a CC/XC kategóriából a DH felé orientálódó, külön is szeretnék gratulálni Chicken-nek, Ádámnak, és Vizdinek, azaz felnõtt kategória dobogósainak a kíváló teljesítményért.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

...a liszenszrõl (nevezetesen, hogy drágább lenne, de csaak egy és az nemzetközi és biztosítás is lenne benne normálisan)...

Igen, az jó lenne ha megszünne a nemzetközi / hazai licensz és csak egy lenne (mindenhol máshol így van...).

Ja és most nincs olyan hogy kibic. Mindenki véleménye érdekel.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Nem Tokod...

Mit szólnátok egy kérdõívhez melynek eredményét felhasználnánk a 2006-os versenyrendszer és szabályzat kialakításánál? Kategóriák, verseny tipusok, licenszkérdés stb... Javaslatok jöhetnek már most.

Én, mint kibic, támogatom ;). Amit az MTB fórumon mondtak a liszenszrõl (nevezetesen, hogy drágább lenne, de csaak egy és az nemzetközi és biztosítás is lenne benne normálisan), az nekem vitrinbájkernek is nagyon tetszett. Azt hiszem, hogy ahhoz még nem nõttünk fel, hogy ennyi versenyre el tudjunk menni egy évben. 2003-ben még örültünk, ha volt verseny, most meg a bõség zavara és a támogatók hiánya. A magyarszéki már nekünk sem fért bele a keretbe, pedig jó lett volna, de hát nekem is csak a szám jár ;). Helyette edzegettünk Tokodon alattomosan.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Nem Tokod...

Mit szólnátok egy kérdõívhez melynek eredményét felhasználnánk a 2006-os versenyrendszer és szabályzat kialakításánál? Kategóriák, verseny tipusok, licenszkérdés stb... Javaslatok jöhetnek már most.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak a csocsóért jött? ejjejj:D
tudtamén, kocsmasport:D

jók voltatok, csajok!

Sziporka

Sziporka

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
Zsuzsinak gratula! végre nem a döntõn esett. Évi láthatóan fejlõdött, csak egy jó gép kell alá. Sala papa tessék ezen dolgozni :)
Nagyon jó hogy ennyien voltunk, (Szilvik) :) csak így tovább csajok gyertek sokan! A srácoknak köszönet a drukkolásért.
A tokodiaknak mindent köszönünk, még a csocsó asztalokat is, így legalább Vole is meglátogatott minket:D

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.281 hozzászólás

Mindenki sokat fejlõdött! Vagyis Évi jövõre új gép aztán ereszd el a féket :)

Imádlak :muah1:

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

a dologban jártas ember(pl Zsolo) majd elárulja ha meglátja a kérdést még ebben a post tömkelegben:-)

Megtisztelõ...

Nincs külön licensz. A licensz az mindenhol licensz, szóval Jánosunk licenszes versenyzõ - és gratula neki! Mielõtt valaki elkezdene kombinálni: a tokodi rendezvény _NEM_ licenszköteles, így mindenki ott indul ahol akar.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Chicken sztár lettél!jobb,mint a nyolcas busz,mi?!

a tokodiak elõtt le a kalappal.jó pálya,jó szervezés,jó hangulat.látszott,hogy nem pénzt akartak keresni a versennyel.sajnálom,hogy nem tudtam indulni.a cc-s dh-sok (vagy dh-s cc-sek?) meg jól bemutattak néhány nagy arcnak.
annyira jó volt,amikor álltam a pálya mellett idõmérõn és pont a Chicken ment el.mellettem állt 4-5 "egy év múlva én leszek Cedric Gracia" stílusú vagány,aztán hirtelen levegõt sem kaptak.

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Sok jó ember a jól megszokott helyen! Tokod a családi versenyek példája :) most is nagyon remek volt, az idõnek köszi, a legyek és szúnyogok bekaphatják...
Jó volt, h volt lány bõven, bár mindig itt vannak a legtöbben. Mindenki sokat fejlõdött! Vagyis Évi jövõre új gép aztán ereszd el a féket :)

Köszönjük kedves Tokodiak! Nélkületek nagyon rossz lenne! És nekem eddig ez volt a legkellemesebb pályátok!
az észmentes nõnemû...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!
Köszönjük a TOKODI RENDEZÕKNEK a hangulatos, jól szervezett versenyt, a klassz pályát: KOMOLYAN KITETTETEK MAGATOKÉRT! Kis féltékenység is van bennem (komlói-magyarszéki versenyek),de már értem, miért mennek el hozzátok 150-en. Még egyszer dupla taps a végére!!!
Gratula minden indulónak, helyezettnek. Ja és köszönöm a szurkolást,nagyon jól esett, hogy olyan arcok is bíztattak, akiket még talán látásból is alig ismertem. A bicaj (Giant AC+Psylo) tényleg bõven megfelelt a terep adottságainak. A profik sziklás témája is biztosan feküdt volna neki (lásd MISI v. Jakesz a merevvel), de ÉN NEM MERTEM lejönni... :( A többi már okés volt.

Sziasztok:
Chicken

ui.: Thez-nek: Tényleg mi voltunk Transittal (a szekszárdi-komlói vegyescsapat) Pesten és a pályán. Te meg az 1-es vadorzó Golffal.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Na én is itthon. Foci elsõ félidejét lekéstem, aztán ki is kaptunk 3:1-re...
A zöld VW Jetta S(zakadt v zar) -es csávó meg bekaphatja, hogy nem húzott le a kapaszkodósávaba és elkezdte neki tolni mikor ott próbáltam elõzni.

A fotók már a gépemen, forgatás, meg miegyéb.
Ma felrakom a jobbakat, holnap meg jön a többi is..
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én meg nem tudok errõl semmit, ezért..:-)
de énis így gondolkodtam, de ezt max egy szervezõ vagy a dologban jártas ember(pl Zsolo) majd elárulja ha meglátja a kérdést még ebben a post tömkelegben:-)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

mivel elit CC versenyzõ,, ezért van licence.
ez ha ugyanaz, akkor ugyanaz, de itt elindulásnál pl ...

nem egy kategória:-)

Ezért mondom, hogy félreértettem. Azt hittem, hogy DH-hoz külön licenc kell.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Akkor csak félreértettem Janit, mikor beszélgettünk.

mivel elit CC versenyzõ,, ezért van licence.
ez ha ugyanaz, akkor ugyanaz, de itt elindulásnál pl ...

nem egy kategória:-)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
még pár kép a mairól. thx. VV.
http://pix.bikemag.h...od05/?g2_page=2

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Van licensze ugyhogy lehet óvni :D

Akkor csak félreértettem Janit, mikor beszélgettünk.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Van licensze ugyhogy lehet óvni :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ide sztem a licencre se lett volna szükség....
és igen.
jól mentek:-)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Csak egyetértésem tudom kifejezni. Ha nem tudtam volna, hogy Janit látom, azt mondom, hogy valaki az Elit elejérõl. Ha lenne licence, nyugodtam elindulhatott volna õ is, illetve a dobogósok mindegyike az Elitben. Öröm volt mindhármukat nézni.