fent is voltak bõven. szaladgálni kellett, hogy ne csípjenek. (a kábelfektetés egy rémálom volt:D)
fõleg hogy a kábelre a legyek is jönnek;)
fent is voltak bõven. szaladgálni kellett, hogy ne csípjenek. (a kábelfektetés egy rémálom volt:D)
meg is jött...suhanás/puffanás és ment is
)
jaj de szar volt fent annyit várni:_(
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakEnnél volt sokkal nagyobb csõrös az alsó north shore-nál, csak nem láttuk, mert éppen a fentinél vártuk tAmS-t.Ezt pedig tankonyvekbe lehet rakni. Igy nem erkezunk. Erre a kepre buszke vagyok
![]()
http://gyik.rulez.or...0_tokod_dh.html
Let the people speakTehát minden kis nagyarcúnak üzenném, hogy nem kell lenézniük a virsligumisokat, mert néha durvábbakat csinálnak, mint mi. Erõnlétileg meg nem is érdemes nagyon hasonlítgatni.
Nagy cc versenyt meg dh-s - John Tomac óta - nem nagyon nyert.
Let the people speak[b]Clio: ha már binyiglizni nem tudok (de én a hajlott koromra fogom), legalább az az örömöm megvan, hogy másoknak segíthetek ebben a sportban. a többi versenyt majd megbeszéljük bikeügyileg :-)
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Ez sajnos kicsit az én hibám is. El vagyok úszva egy rendezvénnyel és késtem néhány napot. Bocsánat és sajnálom. Viszont akkor ide gyorsban az ötleteket / javaslatokat (na jó mail is jó lesz)de nem egy héttel elõtte kéne szólni,mert így megint nem tudunk menni.