miért mi legyen? kispál és a borz?Jó lett, csak ez az ízléstelen zene...
Jelentkezz be Regisztrálj
DH/4X/DS versenyek
Írta 2005. szeptember 29. - 10:58
Írta 2005. szeptember 29. - 09:29
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. szeptember 29. - 09:19
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. szeptember 29. - 09:05
Marha jó lett a film, csak engem is ki kellett volna vágni belõle... :cry:
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 29. - 09:03
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2005. szeptember 29. - 09:02
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. szeptember 29. - 08:20
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. szeptember 28. - 23:37
Írta 2005. szeptember 28. - 23:35
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 28. - 23:32
http://img.tar.hu/vo.../16457943.jpg#3
Ez ugyanott, ugynakkor keszult szerintem, csak nekem jobban sikerult a dolog
Amugy azon a kepen tenyleg nem veszes a haverod. Sot, teljesen normalis. Ha megugrotta volna es igy erkezik az is beleferne.
I`m as fast as nobody!
Írta 2005. szeptember 28. - 23:26
Nos akárhogy elemzem, nemértem... mibõl is látszik, hogy túl van terhelve a boxxer?????
Mert se nincs lekoppanva a képen(talán 2 centit ha le van ûlve), és senem nincs eltekeredve...
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 23:21
Nem akarlak elkeseriteni, de tudom mit fotoztam. Itt pedig erkezett... es szarul. Ez pedig nem fikazas. De remelem nem esett bantodasa a lelkivilaganak, en is estem mar. Aki ezert abbahagyja, annak nincs is sok keresnivaloja a sportban. Ez ezzel jar, tanulopenz van. En mikor estem, meg komolyabban kezdtem neki, igy van ez jol. A foton pedig az latszik, hogy az boxxit agyon terheli, mert valamit nem jol csinal. En a helyeben ezt kielemeznem es tanulnek belole.
Nos akárhogy elemzem, nemértem... mibõl is látszik, hogy túl van terhelve a boxxer?????
Mert se nincs lekoppanva a képen(talán 2 centit ha le van ûlve), és senem nincs eltekeredve...
A fénykép nagyon profi!!! , de a bringák mûszaki részébe inkább ne menjünk bele... mindenki csinálja azt amihez ért... egy kicsit...
A fotó pedig valszin azt a pillanatot örökíti meg amikor az ugrató kikerülése után, nagyobb tempóval érkezett a lejtõhöz, mint arra számított, és mivel nincs még rutinja, hirtelen eltûnt alóla a talaj, és amikor lenyomta a bringa orrát, a hátsó kereket megdobta a lendület a lejtõ tetején... Ezt hosszas elemzés és beszélgetés során derítettük ki cimbivel...
De a villa problémájára azóta sem jöttünk rá...
Abbahagyni biztos nem fogja, annál jobban szeret bringázni. Csak nem értette/értjük, hogy a fotón mi példaértékû van, mert sztem semmi nem derûl ki... legalább is semmi rendellenest nem látok, ami ne fordulna elõ bringázáskor... sztem inkább egy nagyon lendületes kép lett, és inkább tûnik profi lejtmenetnek, mint elszúrt érkezésnek, bár tény, hogy észrevenni némi görcsösséget a tartásban, extra koncentrációt az arcon, és enyhe kapaszkodást a fékkarokon, de azt csak hosszas elemzés után veszi észre az ember... szerintem...
Száz szónak is egy a vége, mindenki király, köszönjük a fotósoknak a sok képet és anyagot. Mindenki tanulhat a róla készûlt fotókról, csak ne mutogassuk a másik bénaságát, hogy "Némá de béna, még ezt se tudja", mert az senkinek nem esik jól. Na! Nem illik és kész! Legyen némi szolidalitás bennünk egymás iránt. :E
És ha már igazi csõröst akarsz
http://img.tar.hu/ta...mg/10561097.jpg
Ezt én követtem el még anno...na ott látszik minden... teló koppig, picsám a levegõben... mázlim volt, hogy megtudtam fogni...
Ezt lehet mutogatni!
Uff! Én beszéltem... talán túl sokat...
Írta 2005. szeptember 28. - 20:17
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 28. - 20:00
a mûvész dolga megtalálni/keresni a mû valódi pillanatait
Írta 2005. szeptember 28. - 19:57
Írta 2005. szeptember 28. - 19:33
jó kis videó, van benne életérzés
de semmi extrém póz vagy efféle nem került bele..
Írta 2005. szeptember 28. - 19:17
Írta 2005. szeptember 28. - 19:15
Írta 2005. szeptember 28. - 19:12
akkor holnap újra
Írta 2005. szeptember 28. - 18:27

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére