Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Írta 2005. október 01. - 02:00

a mai nap folyamán fent lesznek a képek
Írta 2005. szeptember 30. - 14:05

I`m as fast as nobody!
vendég_gibgab_*
Írta 2005. szeptember 30. - 13:58

Megtudná valaki mondani hol találom meg a Tokodi dh Junior 2 eredménylistáját? Mivel én nem találom. Köszönöm
Üdv
Írta 2005. szeptember 30. - 13:36

A Puch -om megvan meg, ugyhogy jogom van hasznalni a bringas forumot
![]()
Akkor nosza, indulás a Vuletára;)
Írta 2005. szeptember 30. - 13:33

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. szeptember 30. - 13:30

Ha ezt a Hondánál a tervezõ haverjaid meglátják..

Ha jövõre nem veszel bringát letiltatlak zOrg-al!!
Írta 2005. szeptember 30. - 13:28

Jo volt az a kis bringa, szerettem.
Egy kis kenyszerpiheno utan remelem jovore megint lesz valami mert mar nagyon hianyzik. Rocsi, addig gyakorolj sokat

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. szeptember 30. - 11:24

eza vole a hitec slk-dh-val
ami nari volt
és nem szép
szerintem igenis szép.meg jó is.
Írta 2005. szeptember 30. - 11:06

Írta 2005. szeptember 30. - 10:39

Írta 2005. szeptember 30. - 10:35

ami nari volt
és nem szép
Írta 2005. szeptember 30. - 10:25

te.. Vole... mi az ott alattad?
Én nem iss hiszem el, hogy az Vole

Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
Írta 2005. szeptember 30. - 09:13

mer még gyerekek.
ezen ment a vérszívás mikor ottvoltunk:D
Írta 2005. szeptember 30. - 09:09

aznap alig mertek menni rajta a 6-10 éves srácok 3 nap múlva kimentem és ugyanazok akik még életükben nem ugráltak dirten már nyomták a nullhand, nófút meg egyébb trükköket. aleggagyibb gyerekbicókkal úgy küldik mint ahogy én sosem fogom. mondjuk én nem szeretek ugrálni pumpálni annál jobban.
valahol itt olvastam., hogy ne nézd le akezdõt mert õ még minden lehet. és ez így is van. mert mire elérik a felnõttkort és komolyan foglalkoznak vele bealázzák a nagyöregeket. de ez a világ rendje. uff vége.

Írta 2005. szeptember 29. - 23:58

Mindenki a saját szemszögébõl védte az igazát. Drága vagy Zsuzska, hogy mellém állsz, de a mûvész úr is jogosan védekezett.
Minden esetre a kép jól kielemzõdött, úgyhogy ha másra nem, ez a kis vita arra jó volt, hogy ha a fiatalok is nyomon követték, elméletben megtanúlhatták a helyes kerékpárkezelést ha hasonló akadájjal találkoznak ;E
Amúgy esténként a Bókaiban ingyenes edzések vannak. Akinek van BMX-e, vagy kisbringája, jöjjön, mert érdemes. Kis tizenpár éves srácok úgy tolják a duplákat, mintha kötélen húznák õket.
Fotósokat is szeretettel várjuk :E
Írta 2005. szeptember 29. - 13:55

Ne tessék így beszélni többet Árpival. Köszönöm
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 29. - 13:52

Zsuzsi:-)Nos akárhogy elemzem, nemértem... mibõl is látszik, hogy túl van terhelve a boxxer?????
Mert se nincs lekoppanva a képen(talán 2 centit ha le van ûlve), és senem nincs eltekeredve...
A fénykép nagyon profi!!! , de a bringák mûszaki részébe inkább ne menjünk bele... mindenki csinálja azt amihez ért... egy kicsit...
A fotó pedig valszin azt a pillanatot örökíti meg amikor az ugrató kikerülése után, nagyobb tempóval érkezett a lejtõhöz, mint arra számított, és mivel nincs még rutinja, hirtelen eltûnt alóla a talaj, és amikor lenyomta a bringa orrát, a hátsó kereket megdobta a lendület a lejtõ tetején... Ezt hosszas elemzés és beszélgetés során derítettük ki cimbivel...
De a villa problémájára azóta sem jöttünk rá...
Abbahagyni biztos nem fogja, annál jobban szeret bringázni. Csak nem értette/értjük, hogy a fotón mi példaértékû van, mert sztem semmi nem derûl ki... legalább is semmi rendellenest nem látok, ami ne fordulna elõ bringázáskor... sztem inkább egy nagyon lendületes kép lett, és inkább tûnik profi lejtmenetnek, mint elszúrt érkezésnek, bár tény, hogy észrevenni némi görcsösséget a tartásban, extra koncentrációt az arcon, és enyhe kapaszkodást a fékkarokon, de azt csak hosszas elemzés után veszi észre az ember... szerintem...
Száz szónak is egy a vége, mindenki király, köszönjük a fotósoknak a sok képet és anyagot. Mindenki tanulhat a róla készûlt fotókról, csak ne mutogassuk a másik bénaságát, hogy "Némá de béna, még ezt se tudja", mert az senkinek nem esik jól. Na! Nem illik és kész! Legyen némi szolidalitás bennünk egymás iránt. :E
És ha már igazi csõröst akarsz
http://img.tar.hu/ta...mg/10561097.jpg
Ezt én követtem el még anno...na ott látszik minden... teló koppig, picsám a levegõben... mázlim volt, hogy megtudtam fogni...
Ezt lehet mutogatni!
Uff! Én beszéltem... talán túl sokat...
idõvel az lesz remélem, csak anyagi odlaláról nézve hát igen vicces.
kikuncsorgok valahonnan egy spd-s DX-et.
remélem találok még.
A képet meg xarjátok már le...
jó fotó, teljesen jó pillanatkép, full éles meg minden, az meg hogy hogy érkezik... ha valaki tul gyorsan megy bele egy lejtõbe és nem akar ugrani, az ugye belógatja az elejét(asztalos ugratókon is ez van)
azaz elsõkereket letolja, a hátsó ugyis követi..
teszi mindezt azért hogy ne legyen belõle egy kontrollálatlan ertájm....
és jól tette.
Írta 2005. szeptember 29. - 13:15

Írta 2005. szeptember 29. - 13:03

... és vannak akik, könnyen, ok nélkül felszívják magukat.
Drága Thez! Végy spd-t és nem fog csúszkálni a lábad lefelé. Így tekerhetsz kedvedre csillióval
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. szeptember 29. - 13:01

vannak akik szeretnek sertodni
... és vannak akik, könnyen, ok nélkül felszívják magukat.
Drága Thez! Végy spd-t és nem fog csúszkálni a lábad lefelé. Így tekerhetsz kedvedre csillióval