Ha lesz pörkölt, akkor tökmindegy, hogy milyen idõ lesz, megyünk!:beer:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2006. március 03. - 14:04

Írta 2006. március 03. - 14:00

hát ja. remélhetõleg jó buli lesz a táborban, ha az égiek megszánnak minket.
a szakácsunk fog egy pörköltet csinálni este, majd lehet jelentkezni !
a szavazóládát meg ki lehet hozatni. jogunk van hozzá
a szakácsunk fog egy pörköltet csinálni este, majd lehet jelentkezni !
a szavazóládát meg ki lehet hozatni. jogunk van hozzá

Írta 2006. március 03. - 14:00

8-án van a szülinapom. PArty. Aztán kirendeljük Szexárdra a szavazást...
Jó lesz.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2006. március 03. - 13:48

Basszus tényleg!
Legalább tudom mire fogni, hogy nem megyek el. mármint szavazni! köv.: nem leszek beszámítható állapotban:)

Legalább tudom mire fogni, hogy nem megyek el. mármint szavazni! köv.: nem leszek beszámítható állapotban:)
Írta 2006. március 03. - 13:46

ja, egyébként én is jó nagy f.sz vagyok.itt lóg a falamon versenynaptár...
tényleg 8-9. a választások napja....
tényleg 8-9. a választások napja....
Írta 2006. március 03. - 13:43

Írta 2006. március 03. - 13:40

Rocsi: nem 9-10-e a szekszárdi futam?
az fasza lenne, mert november óta nem ültem dh bringán, és csak két hét múlva jön meg az új, úgyhogy többet tudnék készülni:)
Írta 2006. március 03. - 13:38

Ide lehet küldeni az igényeket: eeh.kft@chello.hu
Lehetõleg olyan formában, hogy üzleti partereimnek meg is lehessen mutatni.
Egy ilyen levél úgy néz ki, hogy hivatalos formában megírjátok, hogy mire is kellene a pénz, meg persze, hoy mennyi. Ezt alá kell támasztani egy a szerkezet tulajdonosai által írt árajánlattal, szerzõdéstervezettel.
Igy kéne, mert haveri alapon nem lehet cégek költségvetésébõl, pénztárából csak úgy valamekkora összeget kiírni.
Lehetõleg olyan formában, hogy üzleti partereimnek meg is lehessen mutatni.
Egy ilyen levél úgy néz ki, hogy hivatalos formában megírjátok, hogy mire is kellene a pénz, meg persze, hoy mennyi. Ezt alá kell támasztani egy a szerkezet tulajdonosai által írt árajánlattal, szerzõdéstervezettel.
Igy kéne, mert haveri alapon nem lehet cégek költségvetésébõl, pénztárából csak úgy valamekkora összeget kiírni.
Írta 2006. március 03. - 13:38

Nem voltál bunkó, csak te hobbista vagy, amivel semmi gond, de a profik érdekei már mások.
Márk: örülnék ha jönnétek.
Oli: te mivel foglalkozol, hogy ilyen jól vagy eleresztve? Vagy a cégednek ez a profilja?
Márk: örülnék ha jönnétek.
Oli: te mivel foglalkozol, hogy ilyen jól vagy eleresztve? Vagy a cégednek ez a profilja?
Írta 2006. március 03. - 13:28

nem akartam bunkó lenni, értem a ti álláspontotokat is. Az lenne a legjobb ha lenne olcsó és jó fotocella ami körbejárja a helyszíneket. 
Edit: mire frissítettem berjött 2 hozzászólás. engem is érdekel hogy lehet fotocellát szerzni, mert ha megtudom oldani akkor a kis háziversenyünkre beszerzem... privi jöhet

Edit: mire frissítettem berjött 2 hozzászólás. engem is érdekel hogy lehet fotocellát szerzni, mert ha megtudom oldani akkor a kis háziversenyünkre beszerzem... privi jöhet

Írta 2006. március 03. - 13:26

akkor én most nyilvánosan fordulok hozzád, hogy a Pannon Kupa DH sorozat nevében megkérjelek,hogy segíts fotocellás idõméréshez jutni a futamokon. az elsõ április 2-án lesz. a fõszervezõje: Nagy Pupák Dani, 70/314-1347
Írta 2006. március 03. - 13:21

Ok. Akkor mindenkit emlékeztetek, hogy honnan indult ki ez az egész.
Nem olyan rég egy fikázós hangulatú topikban magukat nagyon fontosnak érzõ emberek a hazai versenyek színvonalát kritizálták. Pont belecsöppentem a beszélgetésbe. Szinte mindenkinek a kifogása a felszállítás és az idõmérés volt.
Gondoltam, mivel az anyagi lehetõségeket elõ tudnám teremteni segítek egy ilyen gép beszerzésében. Ok. Erre azt a választ kaptam, hogy ilyen szerkezet már van Mo.-on és a tulajok szívesen vállalnak idõmérést Dh versenyeken. Rendben. Akkor, gondoltam majd megpróbálok segíteni a bérlésében. Válasz nem érkezett. Senki sem fordult hozzánk anyagi, vagy bármilyen támogatásért, segítségért.
Sõt, most a téma ott folytatódik, hogy minek ez az egész.
Ok.
Nem olyan rég egy fikázós hangulatú topikban magukat nagyon fontosnak érzõ emberek a hazai versenyek színvonalát kritizálták. Pont belecsöppentem a beszélgetésbe. Szinte mindenkinek a kifogása a felszállítás és az idõmérés volt.
Gondoltam, mivel az anyagi lehetõségeket elõ tudnám teremteni segítek egy ilyen gép beszerzésében. Ok. Erre azt a választ kaptam, hogy ilyen szerkezet már van Mo.-on és a tulajok szívesen vállalnak idõmérést Dh versenyeken. Rendben. Akkor, gondoltam majd megpróbálok segíteni a bérlésében. Válasz nem érkezett. Senki sem fordult hozzánk anyagi, vagy bármilyen támogatásért, segítségért.
Sõt, most a téma ott folytatódik, hogy minek ez az egész.
Ok.
Írta 2006. március 03. - 13:03

pézsé: szerintem itt nem is volt arról szó hogy csaltak volna valahol is a stopperekkel...csak a pontatlanságról. A profiknak meg szerintem meglehetõsen fontos hogy a tényleges idejük alapján kapjanak helyezést. a szép hely a 2. is témáról meg annyit ha valakinek a büszkeségét nem is bántja, a szponzoroknál (fõleg a médiában megjelent dolgok számítanak) elég nagy jelentõsége lehet 1-2 hely eltérésnek...
adam: tschá!lehet hogy megyünk mi szexire!!!(dezsi, máté,ego)
ny.
adam: tschá!lehet hogy megyünk mi szexire!!!(dezsi, máté,ego)
ny.
------ www.rideguide.hu ------ under construction
Írta 2006. március 03. - 11:35

Ilyen alapon, akkor az úszóknál is ki lehetne hírdetni az elsõ ötöt gyõztesnek.
Tokodon négyen voltak 9 tizeden belül, tehát nem csak egy hely múlik a pontos mérésen. Akik komolyabban veszik, edzenek, faragnak a technikán, azoknak azért nem mindegy, hogy tényleg jól mérték-e az idejét. A versenysportban ez igenis fontos.
Tokodon négyen voltak 9 tizeden belül, tehát nem csak egy hely múlik a pontos mérésen. Akik komolyabban veszik, edzenek, faragnak a technikán, azoknak azért nem mindegy, hogy tényleg jól mérték-e az idejét. A versenysportban ez igenis fontos.
Írta 2006. március 03. - 10:15

én nem értek hozzá.
engem nem érdekel hogy stopperrral mérik az idõmet vagy nem, ha fotocellával az se izgat fel.
ha 2 ember között (profik akiknél számít) olyan kicsi különbség van tudásban és kondiban, hogy stopperral is alig van különbség, akkor ezen a tényen nem változtat az sem ha fotocellával van mérve. a legrosszabb esetben is második lesz az is szép eredmény.
vagy volt olyan verseny ahol csaltak a szervezõk a stopperokkal? én nem tudok róla.
akkor mi értelme feszíteni a szervezõk idegeit azzal hogy fotocellára is keressenek pénzt.
engem nem érdekel hogy stopperrral mérik az idõmet vagy nem, ha fotocellával az se izgat fel.
ha 2 ember között (profik akiknél számít) olyan kicsi különbség van tudásban és kondiban, hogy stopperral is alig van különbség, akkor ezen a tényen nem változtat az sem ha fotocellával van mérve. a legrosszabb esetben is második lesz az is szép eredmény.
vagy volt olyan verseny ahol csaltak a szervezõk a stopperokkal? én nem tudok róla.
akkor mi értelme feszíteni a szervezõk idegeit azzal hogy fotocellára is keressenek pénzt.
Írta 2006. március 03. - 09:12

csak ott nem kétpercenként engedték az embereket.
az én idõmet nem úgy volt, hogy már most beírjátok?
az én idõmet nem úgy volt, hogy már most beírjátok?

Írta 2006. március 03. - 09:00

de az a fotocella nem jó dh-ra.
Már meg is van a válasz!-nyugi a Te idõdet mûholdas rendszerrel mérjük!!?!!Egyébként máshol is volt már 50 v 100 nevezõ és mégsem lett belõle éjszakai DH, nem??Remélem lessz is annyi emberke!
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2006. március 03. - 08:58

a másik meg az, hogy ha lesz mondjuk 50 versenyzõ, az 2*100 perc+a kategóriák és a két futam közti szünet.abba ne is gondoljunk bele, ha esetleg 100 nevezõ jön. sötét lesz, mire vége lesz...
és a versenyzõk sem szeretnek a rajtnál álldogálni.
pupák: nem felejtettem el, amit beszéltünk, amint lesz idõm, megcsinálom!
és a versenyzõk sem szeretnek a rajtnál álldogálni.
pupák: nem felejtettem el, amit beszéltünk, amint lesz idõm, megcsinálom!
Írta 2006. március 03. - 08:51

Qky: Esõbe számítsatok arra hogy az emberek nagy részénél, csk stopperos mérés lesz mert szekszárdon, is az 1:10 pályán, az emberkék többsége 2 perc fölött jött.
FanatiX
Írta 2006. március 02. - 16:52

Rocsi: de igen jó lesz! 2 okbol is. 2 perces indítás=párhuzamos stopperes idõmérés. A pálya kb 1.5 ,2 perces, és a cella újraindítható. Aki nem ér be 2 percen bellül a célba, annak az idejét a stopper méri tovább, a cella leállítása után a következõ rajtra be lesz állítva. Körülményes 1 kicsit, de meg van rá a megfelelõ "embereim" (köszi BUKTA, KOPASZ)! Ennyi.