Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

jakesz

jakesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 249 posts

A Bükk Kupa 3. fordulója aug. 26-27-én lesz(Cserépváralja).

és ugyan ekkor Gyõrújbaráton 4X OB
:(
nnnna!!! most legyen okos valaki! én ha fejre állok se tudom máshova rakni a versenyt! így is volt 1-2 köröm mire lefixálódott...

Tokod vs Magyarszék:chin:
-Ha a pénztárcám nézem Tokod:cheers:
-Ha azt nézem hogy mennyire veszem komolyan a bringázást akkor Magyaraszék

Sajnos széttszakadni nem tudok...

Mindig Zsoló van elõvéve ilyenkor, de a szövetség kinyathatná a szemét, hogy az ilyenelre valami megoldást találjon ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nemtom mit... valamit, mert ez így nem mûködik! megölik a sportot!!!!!

csokoládé!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ne ironizálj, ez halálosan komoly!:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Csak a jok :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
minden verseny megszünik?

Dh Lui

Dh Lui

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Helló mindenkinek!
"Lajos vagyok Tokodrol" mi igyekszünk a versenyeinket a hónap közepére tenni a fizetések miatt. A másik szempont pedig 150-körüli nevezésnél a lebonyolítási idõ. Szept közepén már sajna korán sötétedik.Tehát korábban! Node mikor? Várom a tökéletes idõpontot ami NEM rászervezés .És igérem átgondoljuk.
üdv:Lui.

2006 03 30-án írtam nektek. UGYE?????
Épp ment a vita az idõpontokról, ha jól látom akkor mindenki l.......ta ! ugye ??? asszem ez még bõven tavasz volt. most pedig nekünkestek, na neeee. Miért kell ezt eljátszani velünk ,ja és utána jön a Pest közelsége.
Nagyon szivesen szolgáljuk a bringásokat és ezért támadtok. (ez nem szép) !
sajnálom. Lui.

dhlaczko

dhlaczko

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Helló mindenkinek!
"Lajos vagyok Tokodrol" mi igyekszünk a versenyeinket a hónap közepére tenni a fizetések miatt. A másik szempont pedig 150-körüli nevezésnél a lebonyolítási idõ. Szept közepén már sajna korán sötétedik.Tehát korábban! Node mikor? Várom a tökéletes idõpontot ami NEM rászervezés .És igérem átgondoljuk.
üdv:Lui.

Tisztelt mindenki!
Ezt Lajos kollégám március 30án írta be ide a fórúmra(226-os oldal)!Mindenki b***ott javaslatot adni de ilyenkor már könnyû fikázni a másik csapatot...és nem kell irni hogy én nem láttam én nem olvastam mert ennyi erõvel misem láttuk a naptárban...meglett kérdezve kinek mi a javaslata!!!Egy ember nem vette a fáradságot hogy mondjon egy dátumot!Qky ti mindig azt hangoztatjátok hogy a pesthez való közelségünk miatt vagyunk sokan...érdekes módon pénteken már érkeznek debrencenbõl,miskolcról,szombathelyrõl!500-as nevezés pedig azért mert nem nyereségre szakosodtunk...mi is ÉRTETEK csináljuk és ez merõ véletlen hogy megint a ti versenyetekkor!De magamat tudom ismételni lajos irt ide a fórumra és nem kapott egy javaslatot sem...De jõvõre probléma megoldva,ugyanis mi is visszavonulunk!!!!!!!!tehát ucccsó tokod dh lesz ez...

rider1

rider1

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Én nem vagyok egy nagy, döntõ személyiség a csapatban, ezért nem mondok semmi konkrétat, ezt a Lalira vagy a Józsira hagyom, de azt azért azt el tudom mondani hogy a verseny idõpontja már elég régen ki lett tûzve. És a félreértések végett elmondom hogy nem direkt a 4cross dátumára lett kitalálva ez az egész sajnos nekünk is alkalmazkodnunk kellet másokhoz. Egyébként szerintem minden bringásnak saját döntése hogy 4cross vagy dh versenyre akar menni ez az egész nem vita tárgya, a dh-sok Dh-ra mennek a crossosok pedig 4cross versenyre.

Bocs ha valakit megbántottam de nekem ez a véleményem és már nem bírtam elnézni hogy mindenki a Tokodiakra fúj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-tisztelet a kivételnek

...................tokodteam

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ennyire már rég pörgött a DH-s topik...
De sajna sosem a hatalmas boldogság miatt :'(
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Pézsé: április 30.-án beszéltem a Lalival, 1 szóval sem említette a versenyeteket, hogy augusztusban lenne. Mi már év elején a szövetségnél megpályáztuk a pontos dátumot.Le.... sajnos ki mikor rendez , mikorra pályázta meg a versenyét, milyen kategóriáju, . Könnyen vagytok a buli versenyeitekkel 500 ft-os nevezéssel, mert a Pestieket megfogjátok a közelségetekkel. Fére állna a szátok fordított helyzetben.
Ha ez így megy az országban, akkor nem tudom minek kell megpályázni a szövettségnél a verseny idõpontját. Szerintem ha ez így megy a továbbíakban akkor rajtunk kívûl más rendezõstáb is ki fog vonulni a rendezésekbõl. Mi úgyérzem (érezzük) az elmúlt 3 évben valamit letettünk az asztalra rendezéseinkel. A többi szervezõnek a továbbiakban sok sikert.
Ja és a versenyeken mi ott leszünk,csak ne keljen válogatni azon a 7en hogy hová mennyünk?!
Clio: nem a világ túlsó végén vagyunk, mi lenne veled mondjuk az usa-ban. Az a baj rajtad kívûl más is így gondolja

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Én persze könnyen kibicelek, mert részemrõl a 4x miatt valószínûleg nem utaztam volna le a világ másik végébe amúgysem. Sorry. De én csak nézõ vagyok amúgy is :D

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

csak csendesen megjegyzem már áprilisban közzé lett téve hogy agusztus 12-13-án lessz a tokodi banzáj

Március 17-én került ki a dalmaMagra a hivatalos versenynaptár...

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
csak csendesen megjegyzem már áprilisban közzé lett téve hogy agusztus 12-13-án lessz a tokodi banzáj. a támogatók voltak a legfõbb irányadói az idõpontnak, nem lehetett másként megoldani. nem direkt lett így szervezve, csak így lehetett megoldani. nem kókó a tokodi team, nem áskálódnak.
örölni kellne hogy van mibõl választani. ez persze nem vigasz a rosszabúl járó szervezõknek.
én nem tudok semmit, felejtsetek el mindent. Most.

mert boldogok a leki szegények, és a sörrel átitatott egyének

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jogos... hat akkor csak megint visszajutunk oda, hogy bizzunk minden versenyszervezo joerzeseben, hogy nem szervez oda versenyt, ahova mar honapokkal azelott le lett dumalva egy masik.

mert amig ezek a buliversenyek ilyen onszervezodesesek, addig nyilvan a szovetseg szettarja karjait. es igaza van.

szal pl ebben az esetben a tokod teamnek kene homlokara csapnia, hogy hejho ez igy nem jo, tegyuk maskorra.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

QKYQMBUno1

QKYQMBUno1

törzsvendég

• fórumtag
  • 267 posts
Az igaz döntse el mindenki ki hova megy, mi a fontosabb, én személy szerint mind2re mennék. Szerintem mások is így vannak nem tudnak(nának) dönteni. Azt azért tudni kell a sok munkánk van le......., ami természetesen kézi munka nem gépi, sok szervezés , útcsinálás, hidat csináltattunk a jobb megközelítésért. Sok kissrác , csapattársam élte életét a pályán, hogy legyen 1 jó pálya jó 7végével. Sokat gondolkodtam úgy 2 órát, és arra a döntésrter jutottam 20 e4mbernek nem rendezek versenyt, a Tokodiak meg szégyeljék magukat, mert nagyon jól tudták, hogy nálunk verseny lesz augusztus 12-13. Zenekart és 1ébb pluszt lemondtam, és kijelentem a következõ években semmi féle versenyt nem rendezünk. A tavai évben ezt már 1szer megfogadtam, akkor is keresztbe szerveztek nekünk, 30 induló körül volt. Ja és jó idõnk is:
Csá, és jó versenyzést Tokodon

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

értem. mondjuk igen, az utolsó sorodban van egy hatalmas igazság:(
az elkövetkezõ versenyek helyszineit nézve, háát... pedig tök kicsi ország vagyunk.
Gyõrújbarát, Magyarszék, Komló, Pécs, Miskolc...
csupa közeli hely:(

ja a fõvárosból lehet, hogy messze vannak. próbáld egyszer ki innen a déli oldalról a többit :)

tamaska:
persze, hogy eldönthetik, de ha mondjuk mi Komlón csinálunk egy überfasza rendezvényt, de azért nem jönnek el sokan, mert mondjuk pest mellett van egy másik feleannyira überfasza, akkor nem megy híre a mi jól szervezett versenyünknek. rgo ráfizetéses lesz, tehát jövõre mi nem csinálunk versenyt.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Ha azonos távolságban lennének akkor mûködne a "hulljon a férgese" elv, de az egyik 4* messzebb van és Qki már rendezett versenyt 3x embernek (nem jó dolog).

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jajj toroltem. most nincsen kohezio.

tegyuk tul magunkat rajta ;)

dalmamagon fent van egy csomo idopont, nem? nem ertem hogy akkor miert kell egymasra szervezni. mondjuk az idojarasi korulmenyek miatt eleg sok hetvege kiesik [februar pl :D] marad kb 4-5 honap, es ugy tunik sok a verseny. Szal az atfedesek adjak magukat. ami szerintem meg lehet jo is, mert igy hullik a fergese alapon a tobbseg eldonti hogy melyik versent akarja latogatni.

vagy roszul latom? ha ezer szabad hetvege van a nyar kozepen, amikorra senki se szervez? az viszont a szervezoket minositi...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Ahhoz kapcsizik Thez intelme, így megvan az infó és a kohézió is. :)

OFF
de akkor azt kellett volna bent hagyni, hogy mit kérdezett? ;)
ON

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
mivaan? Jorci! mágyár?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Ahhoz kapcsizik Thez intelme, így megvan az infó és a kohézió is. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"