Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Started by
Major
, 2004. January 04. 13:02
Posted 2006. October 04. - 10:19

Sziasztok!
Gratulálok a TOKOD Team-nek a nagyszerû versenyhez. Gratulálok a helyezetteknek is!! Néztem az eredménylistát: 192 induló, csúcs!!!
Sajnos csak két fõvel tudta képviselteni magát a komlói csapat (Putzer Béla és Patay Gábor), de azért õk is szépen mentek (hobbi 5. és 6. hely). A Rocsi és én azért nem tudtunk menni, mert egy CC versenyt rendeztünk Pécs és Komló között újonnan épült MecseXtrém Parkban ( www.mecsextrem.hu ). Azért kiváncsi lettem volna, hogy megyek. Vajon sikerült volna ismét a dobogó, faraghattuk volna a tizedeket Ádámmal a hobbiban...
Apropó tizedek: tényleg érdemes egy profi idõmérõst hívni!! Tapasztalaból mondom, hogy aki nálunk is volt (+ úgy tudom az OB és egyéb "e"-s versenyeken szintén) nagyon tudta a dolgát. Teljesen rá lehet bízni. Egy napra kb bruttó 20 e, de alkuképes (gondolom a kisebb távolság miatt). Folyamatos kapcsolat a rajt-cél között és halálpontos mérés, valamint a korai rajtolás sem gond, hisz a versenyzõ indítja az órát. Elméletileg lehetne fél percenként is rajtoltatni vele, de az már kicsit szoros és nagy fehyelmet kíván mindenkitõl.
Na ennyi.
Üdv: Chicken
Gratulálok a TOKOD Team-nek a nagyszerû versenyhez. Gratulálok a helyezetteknek is!! Néztem az eredménylistát: 192 induló, csúcs!!!
Sajnos csak két fõvel tudta képviselteni magát a komlói csapat (Putzer Béla és Patay Gábor), de azért õk is szépen mentek (hobbi 5. és 6. hely). A Rocsi és én azért nem tudtunk menni, mert egy CC versenyt rendeztünk Pécs és Komló között újonnan épült MecseXtrém Parkban ( www.mecsextrem.hu ). Azért kiváncsi lettem volna, hogy megyek. Vajon sikerült volna ismét a dobogó, faraghattuk volna a tizedeket Ádámmal a hobbiban...
Apropó tizedek: tényleg érdemes egy profi idõmérõst hívni!! Tapasztalaból mondom, hogy aki nálunk is volt (+ úgy tudom az OB és egyéb "e"-s versenyeken szintén) nagyon tudta a dolgát. Teljesen rá lehet bízni. Egy napra kb bruttó 20 e, de alkuképes (gondolom a kisebb távolság miatt). Folyamatos kapcsolat a rajt-cél között és halálpontos mérés, valamint a korai rajtolás sem gond, hisz a versenyzõ indítja az órát. Elméletileg lehetne fél percenként is rajtoltatni vele, de az már kicsit szoros és nagy fehyelmet kíván mindenkitõl.
Na ennyi.
Üdv: Chicken
Posted 2006. October 04. - 08:35

Üdv Kedves Tokod Team!
Nagyon jó volt a verseny, szeretnék hozzá én is gratulálni. Sajna az eredményhirdetést már nem tudtam megvárni. A kérdésem az lenne, ha küldök 1 válaszborítékot, elküldenétek nekem az emléklapot? És leírná ide valaki, hogy milyen címre küldjem a borítékot,ha megoldható?
Elõre is köszi! Halihó
Nagyon jó volt a verseny, szeretnék hozzá én is gratulálni. Sajna az eredményhirdetést már nem tudtam megvárni. A kérdésem az lenne, ha küldök 1 válaszborítékot, elküldenétek nekem az emléklapot? És leírná ide valaki, hogy milyen címre küldjem a borítékot,ha megoldható?
Elõre is köszi! Halihó
Posted 2006. October 04. - 08:00

Posted 2006. October 03. - 23:51

Posted 2006. October 03. - 23:42

pedig fentvan náluk, de mostmár nekem sem jön be az oldal. Pitének a képeit sem látom. Valszeg UW error
Posted 2006. October 03. - 23:34

Posted 2006. October 03. - 23:24

Jók lettek a képek,sajnos egyiken se találtam magam, pedig sikerült azér egy párszor lejönni(és találkozni a vakuval), remélem még van aki nem rakta fel a képeket...
(Szerintem abban mindenki eggyet ért hogy sikerült az összes tüskét feltakarítanunk a pályáról...:lol1:)
Az eredményeket pedig közben sikerült megtalálni.
(Szerintem abban mindenki eggyet ért hogy sikerült az összes tüskét feltakarítanunk a pályáról...:lol1:)
Az eredményeket pedig közben sikerült megtalálni.
Posted 2006. October 03. - 21:16

Posted 2006. October 03. - 20:42

nah az ilyen dhpages-s linkeket dobjátok minnél többet pls!
pedg annál a nagyobb raklapos letörésnél jol a szemembe vakuztak 2szer is, de sajnos még mindíg nem találtam meg magamat sehol:(
pedg annál a nagyobb raklapos letörésnél jol a szemembe vakuztak 2szer is, de sajnos még mindíg nem találtam meg magamat sehol:(
Jani
Posted 2006. October 03. - 20:12

jól driftel az ember:)
conor: másik videót is felrakod? :-D
conor: másik videót is felrakod? :-D
Posted 2006. October 03. - 20:07

Posted 2006. October 03. - 20:06

Posted 2006. October 03. - 19:53

málnának meg tamsnak itt a videjó:
(a minõséget lerontotta a youtube:()
jó kis piknikhangulat volt nálunk:-)
(a minõséget lerontotta a youtube:()
jó kis piknikhangulat volt nálunk:-)
Autist Team:)
Posted 2006. October 03. - 15:56

Posted 2006. October 03. - 14:03

kösziKépek!
web.t-online.hu/s9ns/ok.rar
A képeket Elemér-nek köszönjétek!
Sala, Kala, Pézsé és a többiek.....
Még 1x Gratula Kittinek a teljesítményéhez!
A rendezõknek meg mindenért.

remélem jövõre sokkal jobb lehetek.
+ sok-sok képet még tokod dhrol!!
Posted 2006. October 03. - 13:48

thommey nem lehet esetleg egyben letölteni az általad készített képeket?
(nagyon jók a képek, nem meglepõ hogy vízjelet tett rá. szerintem ha találnék magamról egyet, és megkérem hogy abból adjon 1 kis jellel ellátott variációt, nem csinálna belõle ügyet. az õ keze munkája...)
(nagyon jók a képek, nem meglepõ hogy vízjelet tett rá. szerintem ha találnék magamról egyet, és megkérem hogy abból adjon 1 kis jellel ellátott variációt, nem csinálna belõle ügyet. az õ keze munkája...)
Jani
Posted 2006. October 03. - 13:34

vendég_Charon_*
Posted 2006. October 03. - 13:25