Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Please log in to reply
11827 replies to this topic

stefi.67

stefi.67

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Sziastok
Tokodon beszéltem a Tatabányai verseny eggyik rendezöjével és Õ is megerõsitette hogy kicsit változik a pálya. A felszállítás ugyanaddig fog történni mint eddig, csak le kell gurulni a völgybe, és valahonnan onnan kezdõdik a pálya.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
ha jól tudom természetvédelmi terület, és az ökomukik nem engedik ugyan ez a helyzet suhelyen is, már rég készen lenne az új pálya ha az se lenne védett....

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Clio: tavaly errõl volt szó az igaz, de a kiírás az ugyanaz, mint a tavalyi, sõt még a rendezõ gárda is. Mindenesetre boldog lennék, ha neked lenne igazad, mert hát a lehetõség adott lenne egy izgalmasabb, meredekebb nyom kialakítására.

A merev: az hátul merevet jelent.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
nekem nem mondta senki hogy új pálya lenne tatabányán.
tavaj igen tetszett hogy a köveket kellett átbunnyzni, meg sprintelni végig, tekertem a nagy vassan mint állat :)
a sör meg a torta+ póló kapásból megér egy ezrest, plusz buli bicó mi kell még :) kár hogy nem tudok menni.

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
sajnos én sem találtam meg eddíg magam, pedíg a raklapos letörésnél majdnem megvakultam:)
deneb+'06 drop off, terep gagya, kona póló, sötét szürke 661 bukó
tatabánya engem is érdekel, lehet hogy ott is találkozom ismét a sok dh-s arccal:)
Jani

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Úgy tudom, hogy idén új pálya van ttbányán, és most már lejtõ is lesz benne ;).

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Pite!
Csak annyi képed van amennyi fent van a hwsw-n?

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Aszem' te zseni vagy! :)

Fejvédõ, és védõ felszerelés kötelezõ!
AKinek csak bukója van azt sem zavarják haza gondolom?! Jah,meg kesztyû is :D .

Akkor Tbányai gurulás naptárba beírva :)

Merev: Gondolom a nem fully gépekre, azaz a csak az elsõ telósokra gondolnak itt, ugye?

danika111

danika111

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
:s úh akko én bocs:D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Elnézést, nem tettem idézõjelben, a Tbányai DH verseny kiírásából íídéztem, és tõletek kérdeztem, csak ***ul sikerült :)

(nem frissítettem és nekem a böngészõben a tbányai link volt az uccsó hsz)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

danika111

danika111

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Te ezt a fejvédõ szöveget nekem szántad??
csak mert én a bukót a fejemre szoktam felvenni nemtom te hova...
azonkívül volt rajtam kesztyû meg lábszárvédõ meg könyökvédõ de úgy gondoltam hogy ez nem lényeges abban hogy eldöncse valaki hogy kit fényképezett le de ezek szerint NEMMM. na jó kössz szépen:mad:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Fejvédõ, és védõ felszerelés kötelezõ!
AKinek csak bukója van azt sem zavarják haza gondolom?! Jah,meg kesztyû is :D .

Akkor Tbányai gurulás naptárba beírva :)

Merev: Gondolom a nem fully gépekre, azaz a csak az elsõ telósokra gondolnak itt, ugye?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

danika111

danika111

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
hi mindenki
jóemberek van egy gondom. voltam Tokod on, életem elsõ versenye és nem volt fényképezõm:( de az erdõs részen majdnem elütöttem egy fotóst:D de a vaku még villantott. Szóval ha valaki felismeri a helyzetet hogy egy idegbeteg bringás elakarta csapni a méregdrága fényképezõjével az lécci írjon ide és valami linket is küldhetne erre a képre.
jah meg ha van valakinek képe egy fekete 2001 es polarx rõl rajta egy piros bukós hülyegyerekrõl az is küldhetne linket.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Pocok te csak ne örülj. És ne remélj sokat, fõleg, ha egy pályán csak az elsõ 30m-t tudod abszolválni.:) 847 pont! Nagyon komolyan hangzik.
Mindenesetre vicces, hogy idén gyõztem mindkét sorozatban (kupafutamok és pontszerzõk), holott a komoly versenyeken csak ötödik helyeim voltak, még ha az OB-t meg is nyertem. Az egyetlen haszna az egésznek, hogy jövõre nem kell órákat várnom a pálya tetején, mint most Tokodon. Fõleg, hogy az elitben majd inkább az elejérõl fogok rajtolni.

Bár Sala azért elõttem lesz, így õt legalább majd ledudálhatom!:)

Tatabánya: az elsõ tízben láttam merev villás, meg pyxises arcokat is, úh. nem egy komoly pálya, bár a középsõ 500 méter sziklás rész sunyi, mert ott defektek tömege volt, ill. GuMi és Szedõ is kórházba ment errõl a pályáról, pedig tudnak déházni.

A nyeréshez át kell botorkálni a köves részen, könnyû gép, keskeny, kemény gumi, és magas üléshelyzet, no meg bika combok kellenek, mert min. 2 km-t kell folyamatosan, szinte síkon tekerni. Aztán már jöhet is az elengedhetetlen zsíroskenyér, meg a csokitorta.

Összességében nagyon gyenge pálya, de jó hangulat. Buliverseny.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Erröl?:
http://web.t-online....06/DSCF0023.JPG
Nem! :)

lefelé menetelés közben :)
ez volt az elsõ, amit lementettünk :)

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
Erröl?:
http://web.t-online....06/DSCF0023.JPG
Nem! :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
köszönjük a képeket minden fotósnak!

esetleg egy fekete V10-esrõl nem lõtt valaki pár kockát?

rider1

rider1

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
http://pix.bikemag.h...hp?photo=195637

tokodi képek!!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ó:)

évvégi 3ik hely:p
szeretem ezt a sportot.
remélem jövõre komolyodik egy picit az egész:\

PéZsé:D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Tatabányadh részletesen:
thez lett az arca az idei versenynek, minden pólón az õ face fog ficcenni, már ezért megéri menni. Thez dedikálod majd nekem?

http://peterdh.uw.hu...comment.news.72

és a miskolci versenyrõl
" Szassztok, lesz Miskolc Dh, lesz felszállítás is mindkét nap, igaz csak 1 teherautóval......de lesz, a nevezés pedig 2000 huf lesz (kutya dága a szállítás) illetve amolyan buliverseny lesz...tehát pl, nem lesz fotocella, csak "natur" idõmérés...de lesz külön merev kategória.......csá Tiger (rendezõ) "