Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
kerekrobi képei
http://kep.tar.hu/iborkerek/50390300#2

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
kalapács dh

eltelt a hétvége, a szokásos jó hangulatú verseny volt, a mostmár törzsvendég versenyzõkkel is. a pálya hihetetlen volt szombaton: a tetõn a mezõ csupa hó és jég, a ferdefal csont száraz az miatt csúszott, a visszafordítók nyálkás avaros lucsok: az secsúszott :D.
Vasárnap már felszáradt, elolvadt, olyan szél fujt a nagy letörésen, hogy 1,5 méterrel is arrébbtett... természetesen a fák felé terelt mindenkit.
eredmények ma lesznek.

Marksman képei a versenyrõl
http://www.freeweb.h...w=4_Kalapacs DH

ÉS egy videó tatabányáról!
http://video.google....8391&pr=goog-sl

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
védõtal lessz bõven a havat elfujjuk sörren behintjük és hajrá, ma este kezdõdik a party egy helyi kocsmában. hót másnaposak leszünk vasárnap is, mert szombaton meg grillpary, verseny után meg mé ne :)
ááá teljesen megszált a racingszellem!!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Havas sáros DH kalapácson -fokban?:D
Remélem megszépül kicsit az idõ addigra:)

Nagy_Dani02

Nagy_Dani02

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Én is vettem volna tovább, látható, hogy a srác tud mozogni szépen, látszólag ép maradt. Ilyenkor nem igazán lehet mit csinálni, és nem kellenek percek, hogy újra kapj levegõt, tapasztalat. Puff fetrengés hörgõ hang és ennyi. Egyik haverom is esett ilyet megcsúszott az elsõ kerék és melkassal a földre huppant, láttam hogy csak elcsúszott de a levegõ beszorult. Megnéztem jól van-e. õ bólintott, hogy igen. még egy fél percig szenvedett és ennyi volt 10 perc múlva már egy jót röhögtünk az eseten. Nekem az a véleményem hogy egy bringás bukás után az illetõt nem szabad mozgatni, ha nagy a baj azonnal a mentõt kell hívni, amíg ki nem érnek arra kell figyelni, hogy nehogy lenyelje a nyelvét.
FanatiX

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Esetemben a focipályán hasravágódás volt a szituáció. Amikor velem történt, és amikor 1 simerõsömmel, akkor is. Ezen esetekben nem állt fent a komoly belsõ sérülés lehetõsége, ezért volt ez a megfelelõ megoldás.
Természetesen rendelkezem annyi józan ésszel, hogy pl. egy ekkora bicós borulás után nem fogom mozgatni, mert akár a gerince is megsérülhetett, és akkor az én hibámból tólószék egy életre...
Mindenesetre a szóban forgó videó készítõje eléggé lazán kezeli a helyzetet
Jani

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jani:Akkor nézd meg pár hozzászólással feljebb, hogy nekem mi volt a bajom azon kívül, hogy nem kaptam pár másodpercig levegõt. Ha akkor nem a barátnõm van ott, hanem mondjuk te, akkor már átbökte volna valamelyik bordám a tüdõmet.

Ilyen faszságokat tényleg ne csinálj! Sokkal nagyobb kárt lehet okozni a nem hozzáértõ segítséggel, mint hinnéd.

Amit te írtál az akkor jó, ha gyomorszájba vágnak, vagy hasonló. Kihúzni pl. a focistákat, meg a boxolókat szokták.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
persze, ha csak puffan egyet mellkassal, háttal a földre, felpattan és fuldokolva rohangál, meg lehet játszani ezt talán.
de semmilyen más esetben nem.
fõleg ha tényleg egy nagyot esett, és kevéssé akar mozogni. olyan sérülések lehetnek, amiket nem látsz. és ha ilyen szinten felelõtlenül, hanyagul hozzányúlsz valakihez hát...
de tuti h én megütném aki ilyenkor hátulról elkap;)

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
én csak tapasztalatból mondom. nem akarok ilyen apróságon vitába bonyolódni.
(szvsz jobb mint percekig fulldokolni...)
Jani

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

mögé állsz, térdedet a háta közepébe rakod, vállait megfogod és kihúzod hogy homorítson. és azonnal fog levegõt kapni

Ha nyáron ilyet csináltál volna velem is, lehet nem lennénk beszélõ viszonyban.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
aztán ha reccsent a geince esés közben, akkor soha többé meg sem mozdul. valamit a kulccsont ilyenkor jól átdöfi a bõrét, esetleg a repedt bordák szúrják át a tüdejét...

ilyeneket csak ne csinálj, ha nem kap levegõt, helyrejön hamar. 1-2 percnek tünik, de nincs annyi.
utána lehet törõdni a többi sérüléssel.

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
mögé állsz, térdedet a háta közepébe rakod, vállait megfogod és kihúzod hogy homorítson. és azonnal fog levegõt kapni
Jani

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
És a haverja mit tudott volna segíteni? Ha nem törött semmi, csak az ütés következtében nem tud lélegezni, akkor nem tudsz segíteni. Egy-két perc után rendbejön magától.

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Úhhh de csúnyát borul a srác. Mondja hogy nem tud lélegezni, de a haverja azért csak kamerázza, az biztos segít...
Elsõ kérdés egy ekkore esés után, "is the bike allright?..." tipikus:D
remélem jólvan az arc.
Jani

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
a képtár firefoxxal megy gond nélkül.

hátha valakinek még újdonság:
a kalapács egy részlete fel lett véve fényképezõgéppel, silány de látszik az elején az a rész ahol egy srác pályabejárás közben eltörte a jobb kulcscsontját meg a bal könyökét... jobbulást neki! ha bárki jön óvatosan mert nem kezdõ pálya csak annak tünik lassan mész nem vészes, de ahogy elkezdel tempót menni durcává válik.

kalapács részlet

Feltöltött kép

Képek az elõzõ buliról
MARKSMANN képei

Verseny helyszine: Sajószentpéter (Kalapács dûlõ)
Program:
2006. November 4. (szombat):
Gyalogos pályabejárás, szabadedzés
2006. November 5. (vasárnap): (lessz zsíroskenyér hagymával)
08:00 - 11:00 Edzés
09:00 - 11:00 Nevezés
12:00 - Idõmérõ
14:00 - Döntõ
16:00 - Eredményhirdetés
Kategóriák:
Junior merev (18-), Junior ruganyos (18-), Felnõtt merev, Felnõtt ruganyos
Nevezési díj
500FT
Díjazás:
A kategóriánként kupa és érem, egyéb kacatok.
Szállásinfó:
Harica Panzió
Tel: (48) 521-060, (20) 952-5654
Fax: (48) 521-061
Hotel Fremon
Tel: (48) 411-212, (30) 228-3690 Fax: (48) 512-911
Vagy:
A pálya aljában ingyenesen sátorban
Infók:
MO.-térképen
Sajószentpéter Várostérkép
Pályaleírás
Pályaképek

Útvonal a pályához
Egyéb infók:
Polnai Zsolt-nál (Pézsé) 20/261-26-20
E-mail Msn: pzs.peterdh@freemail.hu

Nevezési feltételek:
Csak akkor gyere ha bulizni akarsz!
Felszállítás nem megoldható. Mentõ 3percen belül van!
Bukósisak használata kötelezõ, egyéb védõfelszerelés erõsen ajánlott. Védõital beszerzése kötelezõ a Hideg miatt. A versenyen mindenki saját felelõsségére indul. A program változás jogát fenntartjuk. A versenyen bekövetkezõ sérülésekért, anyagi károkért felelõsséget nem vállalunk. Nevezés után nevezési díjat nem adunk vissza! A nevezéssel hozzájárulsz, a versenyen készült film és képanyagon történõ megjelenéséhez, és azokkal kapcsolatban semmiféle követelésekkel nem élhetsz. A mûszakilag nem megfeleõ kerékpárral nem indulhat a versenyzõ, ennek elbírálása a rajbíró feladata. A leírtakat tudomásul vettem, a pályabírók utasításait betartom, és elfogadom,
hogy be nem tartásuk esetén a rendezõség megtagadhatja a rajthoz állás jogát.

Sikeres versenyzést kíván a Peterd DH Team!

Támogatók:
Bluefish Computers Miskolc, Marikoo Kerékpárbolt Miskolc

Lipitutty

Lipitutty

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
a képeket énse tom megnézni !!!
vmiért nem jeleníti meg õket!:S:S:S

Lipitutty

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ej, ká-roy. avant-al nekem sem volt jó. nézd mással..úgy jó.

thez..jó sok rokonod van a listán...:P.
ej, idõmmel a felnõttbe 3.lettem vón :D

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Nekem mélg mindig nem jók a képek, légyszi valaki töltse fel akinek sikerült.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Milyen ex???
honnan szeded ezt? ezzel idegesitesz Tokod óta....
a kép rólam nagyon zora :D
a képeid meg nem mûkõdnek
Kicsim mondtam már hogy szeretlek és büszke vagyok rád? :*

énis téged cuncikám! :P
a képek meg mûködnek nekem legalábbis... a többieknek? vagy csak hozza formáját salabácsi?
http://www.freeweb.h...

az eredmények is levannak fotózva

szerk:
nagyon sz_r volt nézni ezt a videjót ahelyett hogy segítene felveszi a terepet, tatabányán is megált az ütõ bennem a legnagyobb petecet látva. most is kiráz a hideg! tiszta hülyeség a DH... :(

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Kicsit off... de a tokodi dhval kapcsolatban, muszály megérdeklõdnöm a szemtanuktól, hogy vajon ilyen hangot hallatott-e a pocok, ama bizonyos esés után: http://www.break.com...ramp_crash.html

Vazze te genya. Hasonlot :)
Es nem volt kellemes :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!