lessz még türelem. a tokodi dvd is készül a vágás asszem készenvan a zene és az utómunkák vannak hátra.van még valakinek videója a 11 tokodi versenyrõl?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

DH/4X/DS versenyek
Indította
Major
, 2004. január 04. 13:02
Írta 2006. november 14. - 09:26

Írta 2006. november 14. - 09:19

lessz még türelem. a tokodi dvd is készül a vágás asszem készenvan a zene és az utómunkák vannak hátra.van még valakinek videója a 11 tokodi versenyrõl?
Írta 2006. november 13. - 22:10

Írta 2006. november 13. - 21:38

legszebb az a töréshang közvetlen az esés elõtt:D nem túl természetes:)
operatõrnek is szerencséje volt, csak néhány centin múlt, hogy megúszta ezt az életveszélyes helyzetet:)
operatõrnek is szerencséje volt, csak néhány centin múlt, hogy megúszta ezt az életveszélyes helyzetet:)
Jani
Írta 2006. november 13. - 15:13

azt mondta, defeltjavítás után nem biztos, hogy meghúzta rendesen a gyorszárat....Azta! Az a kerék, hogy jött ki a helyérõl?

Írta 2006. november 13. - 15:06

Írta 2006. november 13. - 09:22

Írta 2006. november 11. - 12:40

amire a vizitdíjat, de ez más fórumba való.
mondjuk a sérülés elszenvedõének kell fizetni így az aggódás maradjon meg nekünk, ne a szervezõnek.
mondjuk a sérülés elszenvedõének kell fizetni így az aggódás maradjon meg nekünk, ne a szervezõnek.
Írta 2006. november 11. - 12:31

Énis úgy tudom, hogy az extrém sportok közben "hegyi kerékpározás" szenbedett sérülések kezeléséért fizetni kell a kórházban.
Mire is fizetjük a TB-t?
Mire is fizetjük a TB-t?
Jani
Írta 2006. november 11. - 11:13

én úgy tudom, hogy a cc-ig bezárólagosan extrém spórtá vagyunk nyilvánítva.de azért írtam, hogy a szövetség nézzen utána
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2006. november 11. - 11:04

a bringát is említették? úgy emlékszem hogy csak mászás, bázisugrás, ejtõernyõ és té yleg keményebb dolgokat.
kiváncsi lennék mi alapján bírálják el ezt.
kiváncsi lennék mi alapján bírálják el ezt.
Írta 2006. november 11. - 10:55

csá. látom olyan témáról írtok (v.milyen sérülés),mirõl majd a késöbbiekben már nem fogunk nevetni, értem itt a jövõre bevezetett extrém sportban elszemvedett sérülések utáni orvosi ellátásért fizethetünk. Elég keményen! Ezek után kérdem én, kinek leszz kedve versenyt rendezni, mert tudomásom szerint a rendezõ is felelõségre vonható. Na meg, az igazi nagy csaták is elmaradnak (4X) szerintem .Szövetségnek ajálva nézzenek utána,mert már pár rendezõvel beszélve nem igazán akarnak rendezni
www.outlawriders.fw.hu
Írta 2006. november 10. - 12:02

Kedves Ádám, mint tudod már nem dolgozom az MMTBSZSZnek, kérlek hívd fel Módos Gabit ez ügyben (az eredeti terv az volt, hogy igen...).Zsolo: a monti bál/gála kapcsán tudsz vmit arról, hogy minket hobbisokat is díjaznak, vagy csak az elitet?
Írta 2006. november 10. - 11:36

Zsolo: a monti bál/gála kapcsán tudsz vmit arról, hogy minket hobbisokat is díjaznak, vagy csak az elitet?
Írta 2006. november 10. - 10:08

egerben az eged hegyen lessz egy verdeny december 3 valószinüleg...nevezés 1 csoki...a ducato már beteg:) szal tolás lesz.
másrészt ha lessz télen hó, és a kalapácsot a szánkósok kijárják jegesre akkor lehetne csinálni egy távolugrós bulihétvégét.
másrészt ha lessz télen hó, és a kalapácsot a szánkósok kijárják jegesre akkor lehetne csinálni egy távolugrós bulihétvégét.
Írta 2006. november 09. - 20:09

Ennyire korán maximum a UCI VK futamok dátumait (http://dalmamag.hu/a...-vk-futam-lesz/) lehet biztosan tudni...
...azt, hogy magyar naptár mikor lesz sztem senki nem tudja :/maribor
...azt, hogy magyar naptár mikor lesz sztem senki nem tudja :/maribor
Írta 2006. november 09. - 20:06

Sziasztok!
Ezer százalék hogy olyan kérdést teszek fel amit már más feltett elöttem ezerszer de most másról van szó!Tudna nekem valaki mondani olyan honlapcímet ahol értesülhetnék a jövõ évi pl. DH és egyéb extrém bringa sport versenyekrõl?Komplett versenynaptárak érdekelnének de az lennen a leges legjobb dolog hogyha megtudnám a versenyszervezõk elérhetõségét ha van ilyen (gondolom van), de egy megbízható versenynaptár is kira lenne.Köszi!
Ezer százalék hogy olyan kérdést teszek fel amit már más feltett elöttem ezerszer de most másról van szó!Tudna nekem valaki mondani olyan honlapcímet ahol értesülhetnék a jövõ évi pl. DH és egyéb extrém bringa sport versenyekrõl?Komplett versenynaptárak érdekelnének de az lennen a leges legjobb dolog hogyha megtudnám a versenyszervezõk elérhetõségét ha van ilyen (gondolom van), de egy megbízható versenynaptár is kira lenne.Köszi!
Írta 2006. november 07. - 11:25

bocsi hogy ehhez visszatérek, de tokodról nem készült videó?
több versenyrõl is láttam, de tokodról még egyet sem.
valakinek valami információ errõl?
elõre is köszönöm
készül folyamatosan egy dvd mint tavaly, ha készen lessz nem fogják eltitkolni.

eredmények a kalapácsról:
http://www.kerekpar....msg3773#msg3773
Írta 2006. november 06. - 18:58

bocsi hogy ehhez visszatérek, de tokodról nem készült videó?
elõre is köszönöm
elõre is köszönöm
Jani
Írta 2006. november 06. - 12:56