Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

DH/4X/DS versenyek

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
11827 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Mikorra várjátok a visszajelzést,csak azért hogy tisztában legyünk hogy hol is lesz az OB!?

ezt talán nem tõlünk kell megkérdezni. szövetség....

Spalya

Spalya

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás
Nem DH, nem 4X, nem DS, de nagyon jó bulinak igérkezik:
http://drotfilm.atw....t_jam_04_22.htm
mindekit szeretettel várnak/várunk!

"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

várjuk a hivatalos visszajelzést....

Mikorra várjátok a visszajelzést,csak azért hogy tisztában legyünk hogy hol is lesz az OB!?
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Fosbury-ben ment egy ideig az 155-160cm a suliban :D

Komolyra forditva a szot nem igazán, tehát pl a kápolna elején lévö ugratoval köszönö viszonyban sem vagyunk, max ilyen kissebek mennek, de gondolom versenyen nem ilyen kis szarok vannak...
Valszeg kerülöm öket, idö meg annyira nem zavar, nem nyerni megyek, meg max kapok vigaszdijként egy tábla csokit :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Ha másért nem a hangulatért mindenképpen érdemes lejönnöd!

Ha a no comment és a többi nehezen lejössz akkor nem lehet baj.
Ugrani tudsz?
Minden pályán van ugró amiket bár lehet kerülni de igy joval lassabb vagy

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Hali, egy egyszerü kérdés fogalmazodott meg bennem miközbe itt nézegettem a linket a különféle versenyekröl (Putnoki DH, Barcika stb) hogy ezen érdemes egy kezdönek indulni?

Mármint ugy értem hogy életemben nem voltam versenyen, el nem tudom képzelni hogy mihez lehetne hasonlitani egy ilyen pályát amin a versenyek vannak. Csak János hegyen szoktam jönni (meg ha minden összejön akkor most szombaton másodszor kijutunk a Mátrába) ott melyik pályához lehetne hasonlitani egy versenypálya szintjét?

Amiket a jános hegyen jöttem és ugy a nehezeb pályák közt van az deszert, felsö libegö, no comment (igaz ezen utobbin egyszer szembe jött egy fa, meg azt hiszem a profik 2szer olyan gyorsan érnek le mint én..)

A másik apro gond hogy nincs ösztelos gépem, inditanak külön merevfaru kategoriát, meg under 21 vagy valami? (azért gondolom olyan a pálya hogy le lehet jönni 888+dhx5 nélkül is..?)

Mert szivesen eljönnék egyszer versenyre, csak a feeling kedvéért, csak hát nehogy az legyen hogy megölöm magam vagy letolom a bringát a hegyen :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
várjuk a hivatalos visszajelzést....

vendég

• fórumtag
  • 216 hozzászólás

én helyinek számítok? ezek szerint nem....

más:
A DÖKE és a Mecsextrém Park együttesen megpályázta a Downhill OB rendezését Pécsen.
A tavaly nagy sikerû Komlói Napok DH hétvége úgy fog kinézni, hogy a városi dh marad Komlón, a vasárnapi dh futam viszont a Mecsextrém Parkban fog megrendezésre kerülni, ha minden igaz MK futamként.

A versenynaptárban nincs beírva hogy hol lesz az OB! Megnyertétek a pályázatot?
Az MK futam a mecsextrém parkban hogy fog lezajlani, mit kell róla tudni (pálya,...)?
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

A dh átalakítása nem csak a tetejére vonatkozik , kisebb nagyobb változások mindenhol vannak!A helyiek szerint idáig most lett a legjobb!

én helyinek számítok? ezek szerint nem....

más:
A DÖKE és a Mecsextrém Park együttesen megpályázta a Downhill OB rendezését Pécsen.
A tavaly nagy sikerû Komlói Napok DH hétvége úgy fog kinézni, hogy a városi dh marad Komlón, a vasárnapi dh futam viszont a Mecsextrém Parkban fog megrendezésre kerülni, ha minden igaz MK futamként.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Akkor mégjobb. Már várom!

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás

Dalmady Gábortól jött az infó: Április 14-én Magyarszék Újtelep Four-Cross "e" kategóriás szezonnyitó verseny. Másnap, 15-én Downhill "e" kategóriás verseny.

Mindenkit szeretettel várnak és hívnak. A DH tudtommal a két évvel ezelõtti northshore-os, csiki-csukis domboldalon lesz, amelynek a tetejét átszabták. Állítólag meredekebb.

A dh átalakítása nem csak a tetejére vonatkozik , kisebb nagyobb változások mindenhol vannak!A helyiek szerint idáig most lett a legjobb!
www.outlawriders.fw.hu

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
egerben lessz felszállítás állítólag!!

Feltöltött kép

http://peterdh.uw.hu...comment.news.96

további versenyek: Putnok BArcika

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Dalmady Gábortól jött az infó: Április 14-én Magyarszék Újtelep Four-Cross "e" kategóriás szezonnyitó verseny. Másnap, 15-én Downhill "e" kategóriás verseny.

Lesz még július 1-jén Magyar Bajnoki Four-Cross, július 2-án Downhill Magyar Kupa.

Mindenkit szeretettel várnak és hívnak. A DH tudtommal a két évvel ezelõtti northshore-os, csiki-csukis domboldalon lesz, amelynek a tetejét átszabták. Állítólag meredekebb.

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Új Magyar Freeride, lifestyle weboldal, képek, frissítések és videók!

http://drotfilm.atw.hu hamarosan .hu

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
http://peterdh.uw.hu...comment.news.95
a 3. barcikaDH.

voltunk kint a hétvégén, és nagyon technikás kanyargós pálya, kezdõk is boldogulnak vele, ám nagy sebességnél alattomos :D. új elemek is épültek, a cénál van egy szép útátugró. akkora mint Sauh-n a nagyobbik, csak nem sík az érkezõje. alapjában véve döngölt-agyagos, (szexárd) laza, avaros erdei és néhol sárgahomokos. lehet hozni lapátot, kisvödröt, szitát stb :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Pézsé, azt nálunk is kipróbálhatod .Támogatónknak a Flaxon Bútor támogatásának köszönhetõen átalakítottuk a 4x pályánkat. Jelentõs változások történtek, sok technikai elem beépítésével . 3 Dirt sor is ki lett alakítva, ahol a tudásodnak megfelelõ nagyságú ugratókat lehet kipróbálni .Még van rajta kézi munka, és a lapvibrátorunk folyamatosan dolgozik, így hamarosan teljesen bringázható . Az új DH pálya nyomvonal is kész(a felsõ rész még alakítás alatt) sok techikai elemmel, ugratóval, útátugrással .Mindenkit szívesen látunk tesztelni, gyakorolni .Várjuk a véleményeket .

jóó tudni és hallani a fejlõdést, telen recsegek majd ha tudok menni a hosszúhétvégén.
Ha valakit érdekel akkor kazincbarcikán áprilisban lessz verseny a szokott helyen, most vasárnap megyünk ki tesztelni a pályán levõ újdonságokat.

hotchili3

hotchili3

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Pézsé, azt nálunk is kipróbálhatod .Támogatónknak a Flaxon Bútor támogatásának köszönhetõen átalakítottuk a 4x pályánkat. Jelentõs változások történtek, sok technikai elem beépítésével . 3 Dirt sor is ki lett alakítva, ahol a tudásodnak megfelelõ nagyságú ugratókat lehet kipróbálni .Még van rajta kézi munka, és a lapvibrátorunk folyamatosan dolgozik, így hamarosan teljesen bringázható . Az új DH pálya nyomvonal is kész(a felsõ rész még alakítás alatt) sok techikai elemmel, ugratóval, útátugrással .Mindenkit szívesen látunk tesztelni, gyakorolni .Várjuk a véleményeket .

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Tudtommal még nincs kész.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
sziasztok!
nekem is készen lett a 4X biriglim. (bár április 10 ig edzenem és vigyáznom kell magamra mert akkor lessz vizsgám, utánna már összetörhetem magam.) a CSoki 4X érdekelne legalább kipróbálnám mennyire nem tudok 4X-olni.
Tud valakai valamit arról hogy, milyen állapotban van a Toodi 4x pálya? bringázható-e már?

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.715 hozzászólás
Sala te olyan dinga vagy!

Inkább a Nocommentet gyakorolnád!