Mikorra várjátok a visszajelzést,csak azért hogy tisztában legyünk hogy hol is lesz az OB!?
ezt talán nem tõlünk kell megkérdezni. szövetség....
Mikorra várjátok a visszajelzést,csak azért hogy tisztában legyünk hogy hol is lesz az OB!?
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
várjuk a hivatalos visszajelzést....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
én helyinek számítok? ezek szerint nem....
más:
A DÖKE és a Mecsextrém Park együttesen megpályázta a Downhill OB rendezését Pécsen.
A tavaly nagy sikerû Komlói Napok DH hétvége úgy fog kinézni, hogy a városi dh marad Komlón, a vasárnapi dh futam viszont a Mecsextrém Parkban fog megrendezésre kerülni, ha minden igaz MK futamként.
A dh átalakítása nem csak a tetejére vonatkozik , kisebb nagyobb változások mindenhol vannak!A helyiek szerint idáig most lett a legjobb!
Dalmady Gábortól jött az infó: Április 14-én Magyarszék Újtelep Four-Cross "e" kategóriás szezonnyitó verseny. Másnap, 15-én Downhill "e" kategóriás verseny.
Mindenkit szeretettel várnak és hívnak. A DH tudtommal a két évvel ezelõtti northshore-os, csiki-csukis domboldalon lesz, amelynek a tetejét átszabták. Állítólag meredekebb.
Pézsé, azt nálunk is kipróbálhatod .Támogatónknak a Flaxon Bútor támogatásának köszönhetõen átalakítottuk a 4x pályánkat. Jelentõs változások történtek, sok technikai elem beépítésével . 3 Dirt sor is ki lett alakítva, ahol a tudásodnak megfelelõ nagyságú ugratókat lehet kipróbálni .Még van rajta kézi munka, és a lapvibrátorunk folyamatosan dolgozik, így hamarosan teljesen bringázható . Az új DH pálya nyomvonal is kész(a felsõ rész még alakítás alatt) sok techikai elemmel, ugratóval, útátugrással .Mindenkit szívesen látunk tesztelni, gyakorolni .Várjuk a véleményeket .